Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
válasz
Goose-T
üzenetére
így néz ki a hangerőszabályozó:
Tegyük fel, hogy legyen csak youtube zenehallgatás. A kérdés az lenne, hogyha a speakert választom, akkor tuti nem megy ki a jel a külső hangkártyára és onnan a laptop hangszórójára(vagy másra ahova a laptop kapcsolódik), szóval honnan lehet ezt tudni?
Mintha lenne ilyen lehetőség, nem tudom te erre gondolsz e, hogy lehet más eszközön. Egyáltalán nem is vagyok biztos benne, hogy ekkor hány eszköz van, mert elvileg csak a külső hangkártya és az ér el más speakereket a laptopon át nem?
Annyira gáz, hogyha egy ideig nem fogalalkozok ezzel mindent elfelejtek, mert mintha rémlene, hogy egyszer már korábban ezeket értettem
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest