Hirdetés
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
consono
üzenetére
Jatszogattam vele en is tegnap, valoban van basszus
Mondjuk azt az Octave pedalt rendesen kell tekergetni, hogy hasznalhato hangja legyen, de megoldhato.A Pitch shiftnel is valoszinuleg ez lesz, egyelore az tok hasznalhatatlan, majd igyekszem megtalalni hogy hogyan is lesz jo (viszont -12 felhangra letekerve faXa oktavot rak a hang ala
)A legnagyobb 'aztaQrva' elmenyt viszont az 'Aco.Sim' hozta. Panaszkodtam tobbszor hogy az egyetlen problemam a Schecterrel a tiszta, akusztikus jellegu hang hianya, ami pedig kene, mert ha nem akarom a csaladot zavarni az akkordozassal, akkor nem veszem le az akusztikust a falrol, jon a fejhallgato. Na az Aco.Sim tokkkkkeletes akusztikus hangot tud produkalni
A dobgep es a looper is szuper, allithato hogy a looper az effekt loop elott vagy mogott legyen, igy egyszeruen meg lehet csinalni hogy felveszek egy melyitett oktavos 'basszus' kiseretet, aztan utana egy teljesen mas patchet kivalasztva jatszok ra tok mas hangon.
A cucc minosege is teljesen jo, pont olyan ranezesre es erzesre mint a Behringerem. Muanyag, de strapabiro, igenyes anyag, nem valami filleres plasztik.
Osszessegeben abszolut pozitivak a tapasztalatok, en minden kezdo villanygitarosnak ajanlanek egy ilyet, mar onmagaban arra is szuper hogy a kulonfele effektekkel megismerkedjen az ember, rajojjon melyik mit csinal, hogy mukodik, mik a kulonbsegek az egyes megvalositasok kozott. A dobgep/metronom meg nagy segitseg a kezdo gyakorlashoz, skalazashoz is.
Ja, a Guitar Lab kisse fapados, de teljesen jol hasznalhato, szamitogeprol lehet patcheket (lenyegben egymas moge kotott virtualis eszkozoket) csinalni, a cuccra ramenteni (alapbol 10 ures hely van rajta a 40 gyari preset mogott).
Aramot en tobb modon probaltam neki adni. Az eddigi ket pedalt a Katana Mini gyari tapjarol hajtom, ratettem a G1-et is, de egy nagyon enyhe, de hallhato sipolast produkalt vele, ugyhogy eloturtam egy regi telefonos USB adaptert, es egy micro USB kabellel hajtom, igy tokeletes, es mivel egy kapcsolos hosszabbitoba van bedugva az erositovel (es a pedalokkal) egyutt, igy azt kikapcsolva szepen le is all minden, ha meg bekapcsolom, akkor 'minden ON'
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Vivobook S 16 S5606MA 16" 3K OLED Ultra 7 155H 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Be Quiet! venti bazár
- IdeaPad Flex 5 14ALC05 2-in-1 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 5500U 8GB 256GB NVMe magyar bill gar
- Macbook Pro M1 (13" 2020 8GB RAM 256 GB) + Magic Mouse 2 + Numpad
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250 i5 7500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1060 6GB FSP CMT240 Chieftec 400W
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondjuk azt az Octave pedalt rendesen kell tekergetni, hogy hasznalhato hangja legyen, de megoldhato.
)