- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz
Alexios #47048 üzenetére
Nem tudom, de nem hiszem, hogy ők mókoltak volna. Én magam küldtem ki direktben a Thomannak az első gitárt. Gondolod előkaptak még egy B-stockot itthon, hogy nesze paraszt, jó neked? Kicsi esélyét látom. Ha mégis így van, az elég szomorú. Mondjuk az nekem meglehetősen fura, hogy bár elég sokat leveleztem velük, minden e-mail végén az aláírás az volt, hogy Audioll csapat (most attól tekintsünk el, hogy az helyesen írva amúgy Audioll-csapat lenne.
). Én minden e-mailt aláírtam, saját teljes nevemen, a válasz mindig Audioll csapat. Nem egy csapattal levelezem, hanem egy személlyel, akinek bizonyára van neve, és ha azt nem írja oda, az nem bizalmat gerjeszt szerintem.
Az 5-10 ezer eurós példád jó amúgy. De itt egy 200 ezer mínuszos gitárról beszélünk. Voltam az üzletben, láttam mennyien voltak, mennyien próbálták ki a hangszereket. Ha most arról lenne szó, hogy figyi, kibontottuk, hisz beállítottuk neked, de nem bemutató darab volt, azt mondom, okés, veszem azonnal.
Max nem lesz új gitárom, vagy rendelek megint online valahol, és futom a rizikót. :-D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Hegesztés topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Xbox Series X|S
- Path of Exile 2
- DOOM - The Dark Ages
- Elemlámpa, zseblámpa
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Kutya topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7420 / 4K UHD / i7-1185G7 / 16GB RAM / 512GB SSD Prémium ultrabook Újszerű állapotban
- Double-shot és dye-sub PBT ISO kupak készletek és Accent készletek
- Philips 345B1C Ívelt Ultrawide Monitor!34"/3440x1440 /VA/100hz/AdaptiveSync/
- Új Acer NITRO V 15 Gamer Tervező Laptop -30% 15,6" RYZEN 5 7535HS 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD 144Hz
- Keresem - Fostex állvány
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest