Hirdetés
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
válasz
Goose-T #36707 üzenetére
Harley Benton CST-24 Paradise Flame deko
Ki is bontottam, sokkal rosszabbra számítottam! Néhány minimális esztétikai hibától eltekintve teljesen makulátlan a gitár. A bundok egyenesek és nem zörögnek, minden tökéletesen működik, nagyon jól szól. Az action kicsit magas, a húrok pedig drótkötelek nekem (10-es D'Addario), de mégis kényelmes rajta játszani. A Roswell pickupok szépen szólnak, bár semmi extra, kb. egy szinten van a kínai Fleor pickupokkal, amiket az Epi LP-mbe tettem. A kinézete lélegzetelállító, élőben még szebb, mint képen. A hibákat lefényképeztem, egyáltalán nem zavaróak, ide töltöttem fel a képeket.
Lényeg a lényeg: életem legjobb vétele volt ez összesen 24 ezer forintért szállítással együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest