Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- V.Milán: Aktív tag lettem 🥳
- mefistofeles: Hoppá, veterán lettem!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
válasz
Goose-T #36707 üzenetére
Harley Benton CST-24 Paradise Flame deko
Ki is bontottam, sokkal rosszabbra számítottam! Néhány minimális esztétikai hibától eltekintve teljesen makulátlan a gitár. A bundok egyenesek és nem zörögnek, minden tökéletesen működik, nagyon jól szól. Az action kicsit magas, a húrok pedig drótkötelek nekem (10-es D'Addario), de mégis kényelmes rajta játszani. A Roswell pickupok szépen szólnak, bár semmi extra, kb. egy szinten van a kínai Fleor pickupokkal, amiket az Epi LP-mbe tettem. A kinézete lélegzetelállító, élőben még szebb, mint képen. A hibákat lefényképeztem, egyáltalán nem zavaróak, ide töltöttem fel a képeket.
Lényeg a lényeg: életem legjobb vétele volt ez összesen 24 ezer forintért szállítással együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 5570 27% ÁFA 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12800H RTX A1000 32GB DDR5 1TB ujjlolv IR kam gar
- újszerű Mac mini M1 (2020) 8GB
- Samsung Galaxy Z Flip 256GB Menta zöld, 6 hónapos használt
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- HyperX 16GB KIT DDR4 3333MHz CL16 Predator
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest