Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fattyu
üzenetére
Ja neem, nem azt mondtam, hogy az szar. Hanem hogy nem feltétlen lesz jól beállítva gyárilag a drága hangszer. És biza annak is azért elkel egy végső simítás.
arnyekxxx
Én pont ugyan ezt tudnám leírni neked is. Fogadj el engem is.
Én pl nem nem fogadtalak el, hanem tényket közöltél amik szimplán nem voltak igazak. Az más kérdés, hogy számodra működik, de attól még nem tény. Elfogadom hogy valakinek jó x-y megoldás, de az nem egyenlő azzal, hogy akkor mindenkinek jónak kell lennie. Ellenben ha valami látható és érezhető akkor azt nem lehet semmisnek tekinteni csak mert valaki nem hallja, látja, érzi azt.
Az én életemet pl megkeseríti hogy észreveszek apró hibákat amiket általában mások nem. Örülnék ha nem venném észre azokat mert akkor sokkal kevesebbel beérném és sokkal jobban érezném magamat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Építő/felújító topik
- Automata kávégépek
- Formula-1
- aquark: Zsebszámológépek
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- Makulátlan hófehér Lenovo,FullHD IPS, core i5 ,GTX 2/6GB 128bit VGA,8-32GB DDR4 RAM/SSD+HDD,Win.11
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB DDR4 RAM/256-512SSD,jó akku
- Dell Optiplex 3020 SFF,i3-4150,4GB RAM,250GB HDD,DVD+RW,WIN10
- Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49mm Natural Titanium Case with Blue/Bright Blue Trail Loop - M/L
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest