Hirdetés
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Az első három kedvencem az óraszámlapok között Galaxy Watch6-on
- Mi történik egy netes csalás után?
- Lenovo X13 Yoga gen2 billentyűzetcsere
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
válasz freelanced #35397 üzenetére
Csak a saját ízlésem vonalán tudok nyilatkozni, nekem nagyon bevált tisztán és torzítva is, a pedáljaimmal is jól szól együtt (BB preamp kópia, Joyo US Dream, Digitech Screamin' Blues, Joyo American Sound most éppen).
Nagyon szeretem a fulltranyós Trace Elliotot is, koncerten nagyon nagyot tudott szólni a 2 db V30, de meglepő módon éjszakai hangerőn is élvezhető, 2 féle overdrive-ot tud, mindkettő nagyon finom (egyik marshallos, másik boogie-s). Mostanában egyáltalán nem használom szegényt, le van takarva egy pléddel a nappali sarkában, de szerintem sosem válok meg tőle.
VST-kben az Orange cuccokat használom sokat, így egy Tiny Terror is lehet tetszene, bár sose próbáltam élőben.
Hangszerboltban próbáltam régebben Blackstarokat többször is, nem rosszak, de a Laney sokkal közelebb áll a szívemhez, nem véletlen, hogy kipróbálás után nem sokkal muszáj volt vennem egyet.
Amúgy korábban nagyon sokáig Fender Hot Rod Deluxe-ot, aztán Marshall DSL40-et akartam, vagy hasonló vonalon egy Egnater Tweaker-40-et, imádtam a Marshall 6100-at, de miután volt 50 wattos fullcsöves kombóm, már nem vágyom ekkora állatokra, műterhelés nélkül ezek kihasználhatatlanok otthon, arra meg nem szeretnék már költeni, így is sokba van ez a hobbi.
Egy időben sokat jártam különböző próbatermekbe, ezért úgy alakítottam a cuccom, hogy a pedálboardban legyenek inkább a hangok, így elég lett egyetlen tiszta vagy crunch csatorna, így jöhetett szóba az egycsatornás Laney a sokcsatornás vágyódások után.
(#35405) consono
Ha tudatosan ülsz le a gép elé gyakorolni, akkor azt sem muszáj sokat nyomkodni, nekem el van mentve alapértelmezettnek egy Orange preset, előtte wah, tubescreamer, chorus, delay (ha bedugnám a midiboardot), csak bekapcsolom és játszom. Persze korábban nyomkodtam én is eleget, közel 15 éve VST-zek, már rég nem sújt az újdonság varázsa.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 830 G8 Notebook Ezüst (13.3" / Intel i5-1135G7 / 16GB / 256GB SSD / Win 11 Pro)
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- Asztali i7-4790 16GB RAM Asus RX 550 játékra fogható gép
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14,2 M3 Pro 2023 18GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC, I3-10100, 8 GB RAM, 240 SSD, monitor, billentyűzet, egér
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest