Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
válasz
freelanced #35397 üzenetére
Csak a saját ízlésem vonalán tudok nyilatkozni, nekem nagyon bevált tisztán és torzítva is, a pedáljaimmal is jól szól együtt (BB preamp kópia, Joyo US Dream, Digitech Screamin' Blues, Joyo American Sound most éppen).
Nagyon szeretem a fulltranyós Trace Elliotot is, koncerten nagyon nagyot tudott szólni a 2 db V30, de meglepő módon éjszakai hangerőn is élvezhető, 2 féle overdrive-ot tud, mindkettő nagyon finom (egyik marshallos, másik boogie-s). Mostanában egyáltalán nem használom szegényt, le van takarva egy pléddel a nappali sarkában, de szerintem sosem válok meg tőle.
VST-kben az Orange cuccokat használom sokat, így egy Tiny Terror is lehet tetszene, bár sose próbáltam élőben.
Hangszerboltban próbáltam régebben Blackstarokat többször is, nem rosszak, de a Laney sokkal közelebb áll a szívemhez, nem véletlen, hogy kipróbálás után nem sokkal muszáj volt vennem egyet.
Amúgy korábban nagyon sokáig Fender Hot Rod Deluxe-ot, aztán Marshall DSL40-et akartam, vagy hasonló vonalon egy Egnater Tweaker-40-et, imádtam a Marshall 6100-at, de miután volt 50 wattos fullcsöves kombóm, már nem vágyom ekkora állatokra, műterhelés nélkül ezek kihasználhatatlanok otthon, arra meg nem szeretnék már költeni, így is sokba van ez a hobbi.
Egy időben sokat jártam különböző próbatermekbe, ezért úgy alakítottam a cuccom, hogy a pedálboardban legyenek inkább a hangok, így elég lett egyetlen tiszta vagy crunch csatorna, így jöhetett szóba az egycsatornás Laney a sokcsatornás vágyódások után.
(#35405) consono
Ha tudatosan ülsz le a gép elé gyakorolni, akkor azt sem muszáj sokat nyomkodni, nekem el van mentve alapértelmezettnek egy Orange preset, előtte wah, tubescreamer, chorus, delay (ha bedugnám a midiboardot), csak bekapcsolom és játszom. Persze korábban nyomkodtam én is eleget, közel 15 éve VST-zek, már rég nem sújt az újdonság varázsa.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF +RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- DELL G5 5590 I7 9750H RTX 2060/6G 16G DDR4
- LG OLED65C3 EVO Smart OLED Tv! 48"/4k-UHD/120hz/1ms/G-sync/Dolby Vision/Atmos/Gaming TV/
- Dell Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest