Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexios
veterán
Tessék, 600$ ár, úgy hogy hétfőn szállítják. De ha rákeresel Thegearpage hx stomp topikjára, ott vannak Line6-nál dolgozó emberek, akik szintén megerősítik a 600 árat(azaz azt mondják ugyan annyi mint a HX FX), az andertonos videóban mondják hogy pontos árat akkor még nem tud, de 500 font alatt lesz.
De andertonsnál is ott van, hogy preorder, de mellette ez az apróság is: Next Delivery Due: Friday, 5 October 2018
Megjegyzem, én vettem már preoderként andertonstól terméket, aminek utána felment az ára, de az én rendelésemet nem befolyásolta.
Ha ez még mindig nem lenne elég megerősítés, itt van, line6 support oldala is: [link], ahol szintén 599$ árat írnak

Amúgy kicsit vissza vonom a best buy jelzőt, mert csak 6 blokkot fog tudni kezelni, ami az én igényeimnek még mindig elég lesz(pedalboardra kiegészítésnek, rendes pedálok mellé, erősítő modellezésnek ir loaderrel, plusz pár effekt), de aki teljesen mindent ki akar váltani annak még mindig a Headrush Gigboard/Helix Lt/ki mit szeret lesz a megfelelő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- iPhone-ra és iPadre is megérkezett a Control Ultimate Edition
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Milyen TV-t vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- HomeAssistant, szerver, böngészés: 3,4 GHz Pentium 6500Y, 8 / 128 GB és egyéb konfigurációk
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek összeállítása, alkatrészek + HomeAssistant
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49 mm újszerű titán zöld-szürke BKNTATLAN terep pánt! Akku 99%!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 128GB fekete
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U - 7 pro 3700U - 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- szuper akció!! 200db+ REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S (akár 3x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest