- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BluEyes
őstag
válasz
benedekco #32328 üzenetére
A bundozás feltételezi, hogy homogén tulajdonságú a húr a teljes hosszában. Elvileg annak is kellene lennie, de selejt ugyebár mindenhol keletkezik.
Ugyanez a jelenség a használt húrnál is tetten érhető, nem egyformán kopik, zsírosodik, nyúlik mindenütt, azaz elveszti a homogenitását, ezért egy idő után hangolhatatlan lesz.
Amúgy előfordulnak néha hibák a gyártásban, egy időben a d'Addario szakadozott, mint a fene, és bár állítólag azóta megjavult, én kerülöm. Szóval semmi para, ez ilyen szakma, kell választani másik gyártót, oszt csá.
Az Ernie Ball húrok népszerűségét sose értettem, szerintem kb bármi jobb nála, olcsóbban. Sokáig toltam RotoSound-ot, soha semmi gondom nem volt, most Dean Markley 2502 van, teljesen rendben van, ennek örömére már be van készítve következőnek a DM Blue Steel, bizalmat szavaztam a gyártónak, aztán majd kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Home server / házi szerver építése
- Fotók, videók mobillal
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Vezetékes FEJhallgatók
- Synology NAS
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Új DLSS4 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 5070 12Gb/32Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új DLSS4 Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 Ti/16Gb-32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 5060 Ti/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- BENQ ScreenBar Plus Computer Monitor Light
- Kedvező ár! Lenovo E460 laptop (14/i5-G6/8GB/128SSD)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest