Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
Én a modelezős kombó+analóg efektek képében találtam meg az igazit
Remekül kiegészítik egymást és csak tekergetni kell, semmi PC, semmi szerkesztés. Na jó, pár patchet feltöltöttem az elején a Blackstar-ra, de azóta lecseréltem őket. Meglepően jó a végeremény (persze ez szubjektív), pedig igazán lowcost a cucc nagyja. Ez most nálam a megoldás:Fender Strat -> Digitech Trió (ebből megy az erőlködő line-injére a kíséret is) -> Donner Alpha Cruncher (dist+chorus+delay) -> Valeton hangerő pedál->Blackstar ID Core 20
Így pre meg post is megvan minden efektem ami kell és lehet bohóckodni dupla delay, vagy dupla kórussal is, nem beszélve arról, hogy akár tiszta, akár torzított csatornát lehet még torzítani tovább. Úton van még valahol a világban egy kompresszor, meg opcionálisan kell majd egy zajzár és egy looper és ennyi. Kicsit sok a kábel az a baj, kell egy pedalboardot fabrikálnom, mert kicsit kaotikus a dolog...
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Remekül kiegészítik egymást és csak tekergetni kell, semmi PC, semmi szerkesztés. Na jó, pár patchet feltöltöttem az elején a Blackstar-ra, de azóta lecseréltem őket. Meglepően jó a végeremény (persze ez szubjektív), pedig igazán lowcost a cucc nagyja. Ez most nálam a megoldás: