- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- gerner1
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jo...
újonc
hello!
azért írok mert a segítségeteket szeretném kérni!
szeretnék én is megtanulni gitározni, de sajna soha nem jutok el tanárhoz mert soha nincs rá elég időm!arra szeretnélek megkérni titeket, hogy ha tudtok mondjatok nekem valamilyen linket vagy ajánljatok valamilyen könyvet amiből megtanulhatnám a gitározás alapjait!
és lenne még egy kérdésem!
vettem egy gitárt jó óccsón mivel megtanulni ugyis jó lesz, de azt mondta egy ismerősöm, idézem : a nyak elhúzza a húrokat, lehet, hogy ferde!
ez miiiii?

igazából akitől vettem az falnak támasztva tárolta!nagy baj ez?javítható és ha igen kb mennyiért és megéri-e!
előre is köszönöm a segítséget!
viva la ska!
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- ASUS notebook topic
- Milyen autót vegyek?
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Spórolós topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- Noctua NH-U12S Chromax Black
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- 2db CipherLab RK25 Ipari Adatgyűjtő (Android 9) + Profi Dokkoló + Tokok - Azonnal munkára fogható!
- Kingston Fury Renegade 2 x (2x8) 32 GB
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4254,100% Akksi
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4460, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest