- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bebean
aktív tag
hello!
attól függ milyen zeneiskolaba jarsz.
en pl. 4 evet jartam, akkor mentem, amikor akartam, azt tanultam kb, amire kivancsi voltam. korhatarhoz ez nem volt kötve. vannak iskolak, ahol csoportos oktatas folyik, itt csak egyedül voltam. jobb igy szerintem. ja, egyebkent ez nem is zeneiskola, inkabb magantanar jellegű tevékenység volt...
egyebkent ne legyel pesszimista, mert egyedül is sok dologra rajön az ember. az egyedül tanulasnak a legnagyobb hatulütője szerintem, hogy nem biztos h. tudod, mit csinalsz rosszul & akkor az ugy is rögzül. pl. keves emberket lattam, aki magatol tanul & metronomot is hasznalt volna kezdetben.
mindennek a kulcsa a türelem & a lenyeg, hogy nem szabad kapkodni, mert akkor a vegeredmeny hanyas lesz....
egyebkent milyen iranyba szeretnel indulni????
- a magantanar tenyleg költsegesebb, viszont nincs vizsga, nem kell felvételizni & talan nem tekintenek annyira tömegarunak. ez utobbiert lehet h. paran megharagszanak
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Exkluzív órák
- További aktív témák...
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller Alza 2027.12.10-ig garancia, számlával!
- PowerColor Red Devil RX 6900 XT Ultimate (XTXH chip) - Full dobozos, gyári kártyatámasszal
- Bomba áron GIGABYTE G5 /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS
- ASUS ROG Swift PG32UCDM QD-OLED 4K 240Hz gamer monitor eladó / BOLTI ÁR 500E+
- MSI Crosshair 16 i7-14700HX 14. gen 16gb ddr5 + RTX 4060 (140W) + 240Hz QHD+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4207
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
en pl. 4 evet jartam, akkor mentem, amikor akartam, azt tanultam kb, amire kivancsi voltam. korhatarhoz ez nem volt kötve. vannak iskolak, ahol csoportos oktatas folyik, itt csak egyedül voltam. jobb igy szerintem. ja, egyebkent ez nem is zeneiskola, inkabb magantanar jellegű tevékenység volt...