Hirdetés
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- weiss: Autó költségek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bebean
aktív tag
hello!
attól függ milyen zeneiskolaba jarsz.
en pl. 4 evet jartam, akkor mentem, amikor akartam, azt tanultam kb, amire kivancsi voltam. korhatarhoz ez nem volt kötve. vannak iskolak, ahol csoportos oktatas folyik, itt csak egyedül voltam. jobb igy szerintem. ja, egyebkent ez nem is zeneiskola, inkabb magantanar jellegű tevékenység volt...
egyebkent ne legyel pesszimista, mert egyedül is sok dologra rajön az ember. az egyedül tanulasnak a legnagyobb hatulütője szerintem, hogy nem biztos h. tudod, mit csinalsz rosszul & akkor az ugy is rögzül. pl. keves emberket lattam, aki magatol tanul & metronomot is hasznalt volna kezdetben.
mindennek a kulcsa a türelem & a lenyeg, hogy nem szabad kapkodni, mert akkor a vegeredmeny hanyas lesz....
egyebkent milyen iranyba szeretnel indulni????
- a magantanar tenyleg költsegesebb, viszont nincs vizsga, nem kell felvételizni & talan nem tekintenek annyira tömegarunak. ez utobbiert lehet h. paran megharagszanak
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Zotac Nvidia Gtx 295 ver:2.0 Oem -Ritka -
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Msi Nvidia Gtx 295 Ver:1.0 ( dupla nyákos) Full doboz -Ritka
- Latitude 5540 27% 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
en pl. 4 evet jartam, akkor mentem, amikor akartam, azt tanultam kb, amire kivancsi voltam. korhatarhoz ez nem volt kötve. vannak iskolak, ahol csoportos oktatas folyik, itt csak egyedül voltam. jobb igy szerintem. ja, egyebkent ez nem is zeneiskola, inkabb magantanar jellegű tevékenység volt...