- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- aquark: Flipper PC-n!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bebean
aktív tag
hello!
attól függ milyen zeneiskolaba jarsz.
en pl. 4 evet jartam, akkor mentem, amikor akartam, azt tanultam kb, amire kivancsi voltam. korhatarhoz ez nem volt kötve. vannak iskolak, ahol csoportos oktatas folyik, itt csak egyedül voltam. jobb igy szerintem. ja, egyebkent ez nem is zeneiskola, inkabb magantanar jellegű tevékenység volt...
egyebkent ne legyel pesszimista, mert egyedül is sok dologra rajön az ember. az egyedül tanulasnak a legnagyobb hatulütője szerintem, hogy nem biztos h. tudod, mit csinalsz rosszul & akkor az ugy is rögzül. pl. keves emberket lattam, aki magatol tanul & metronomot is hasznalt volna kezdetben.
mindennek a kulcsa a türelem & a lenyeg, hogy nem szabad kapkodni, mert akkor a vegeredmeny hanyas lesz....
egyebkent milyen iranyba szeretnel indulni????
- a magantanar tenyleg költsegesebb, viszont nincs vizsga, nem kell felvételizni & talan nem tekintenek annyira tömegarunak. ez utobbiert lehet h. paran megharagszanak
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 128GB - Dual SIM, Független, Fekete
- Eladó keveset használt kitűnően müködő Microsoft Xbox Wireless Controller
- Eladó keveset használt, kitünő állapotban lévő Xbox Elite vezeték nélküli kontroller, Series 2
- GIGABYTE RX 9070 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9070 16GB GDDR6 PURE GAMING OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 boával garanciával
- 0perces Kolink KLA-003
- 27% - Acer EK241Y IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / Adaptive Sync
- Eladó ÚJ - KIOXIA - 256GB M.2 SSD nagy mennyiségben (6db maradt)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
en pl. 4 evet jartam, akkor mentem, amikor akartam, azt tanultam kb, amire kivancsi voltam. korhatarhoz ez nem volt kötve. vannak iskolak, ahol csoportos oktatas folyik, itt csak egyedül voltam. jobb igy szerintem. ja, egyebkent ez nem is zeneiskola, inkabb magantanar jellegű tevékenység volt...