Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
éN79
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Nekem egy abit ab9 halt be egy bios flesselés során, addig semmi bajom nem volt vele. Vittem gariba, hogy a bios behalt, pár napra rá visszakaptam a lapot, hogy a slotban a tűk el vannak hajolva, ergo én baxtam el. Érdekes, addig semmi baja nem volt, de az igazamat már természtesen nem tudtam igazolni. Vagy csak nincs elég nagy pofám, az is lehet.

-
fagy53
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Nehéz kérdés, én most adtam le a VGA-mat gariba, gyári csomagolásban, minden tartozékkal. Átvételnél megnézték a VGA-t, matrica, külsérelmi nyomok stb. Ezután töltötte ki az átvételi elismervényt, amely tanúsította, hogy a VGA a garis feltételeknek megfelel. Ezekután nem tudnak olyan dumával jönni, hogy karcos a panel, vagy elhajlott egy foglalat stb... Ha ilyen, akkor ők a hunyók.
-
topyjo
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Amíg nem volt kivezetve csináltam hozzá egy célszerszámot ami olyan formára volt hajlítva hogy kényelmesen beférjen a vga alá, és ne csináljon zárlatot.
A kivezetést egy mobilrack ventijéről levágott csatlakozóból csináltam, ami pont méret a c-mos tüskéire. Ha nics más megteszi egy meghajlított fémlemez, csavarhúzó, csipesz, amit leszigetelsz, hogy ne érjen hozzá máshoz. Ha kész kapcsold be a gépet és 3-4 mp-re zárd össze a cirmos tüskéit.
Ha ezek után sem áll vissza a bios, akkor séta gariztatni. -
Kloss
őstag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Nekem is csinálta egy túlhúzás miatt, én simán kikapcsoltam a power gombbal, aztán 230V-ból kihúztam, kb fél perc múlva vissza, nekem szerencsére elindult.
Megküldted az új procival? Én tegnap raktam bele E8500-öt, de még nem mertem nagyon húzni, majd olvasgatok a tapasztalatokról. -
topyjo
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Nekem is csinálta ezt egy elcseszett tuningbeállítás után.
Én is kivettem az elemet, reggelig úgy hagytam, de az sem segített. Aztán bekapcsoltam, és működes közben nyomtam folyamatosan a cirmost, amíg bejött a lap logója.(nekem ki van vezetve a cirmos a gép hátuljára egy nyomógombra, igy nem kell a vga alá piszkálni. Már többször cseréltem benne procit, vga-t, de azt jól viselte.
Úgy tippelem a bios sérülése miatt nem postol, de valamiért a helyreállítás sem sikerül neki. -
SOAD19
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Próbáld meg a laphoz adott @BIOS-szal frissíteni. Nagyon könnyű: Elindítod az előbb írt progit. Ezután vagy bejelölöd a Find Bios from Gigabyte és katt az "Update New BIOS"-ra és letölti magának, majd frissíted,
Vagy nem jelölöd be és letöltöd magad az új biost, majd katt az update-re, betallózod és kész.Én a 2.-kal csináltam.
-
fagy53
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 VENGEANCE RGB PRO SL White - 1 év bolti garival! -
- GIGABYTE B760 GAMING X AX WIFI - Garancia 2027.09.06.
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- ASUS Prime B550M-K alaplap 24 hó gari
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3942, 100% Akkumulátor
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

( létezik belőle egy "nem" plus variáns is az picivel olcsóbb.. ) 
elvégre azt is akár össze is érintheted... annyi erővel kapcsolot is tehetsz rá.. és az lehet a reset is..

(ezt quad és C2D tulajként mondom).