Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Sziszifeca
üzenetére
Anno én is dilemmáztam mert a 965P DS4-ben 2,7GHz-en ment csak a procim, vettem P35 DS4-et és már is 3,6GHz-en hasít ugyan az a proci. Itt megérte a +10k-t a lapcsere de nálad ennek töredéke se lenne a nyerhető gyorsulás.
Arról nem is beszélve hogy egy 4GHz felett járatott E8000 miden vga-t kihajt kb minden felbontáson. Még a következő generációnak is bőven elég lesz a procid, mert távol vagy a procilimittől (még ha 800x600-ban is játszol pl.
).
Sztem is inkább majd vga-ra gyúrjál, meg majd i7-re. Én is ezt teszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte GA-H110M-S2H (rev: 1.0 LGA 1151 alaplap, + i5-6600 CPU, + Garancia!
- Alkatrészt BESZÁMITOK! / ASUS TUF GAMING B550M-E alaplap Garancia: 2026.07.11
- Gigabyte B85M -HD3 LGA 1150 Alaplap, garanciával!
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3688, 100% Akkumulátor
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
).