Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
Nekem terhelés közben felmegy 45 re de nekem EP35-DS3 van....szal mégsem egy kutya
A régebbi gépemben egy P35-DS3 rev 2.1 volt...nah azt visszasírom még sokszor....nekem is 36 körül volt....FSB +0.3v al meg 41 terhelés alatt...
Az nem dobott kékhullát ha túl volt feszelve az FSB
-
pizsonka
csendes tag
ezt a konfigot az ipon-ról rendeltem, és nemrég kértem egy garanciafutárt, ami felviszi, és megcsinálják, mivel garis. mivel sokadjára csinálja ezt a gép, gondoltam nem baj ha kicserélnek valamit. aztán most olvastam, hogy ha a terméknek nincsen baja, akkor ki kell fizetnem 2400 Ft futárdíjat. Szerintetek ez elég gond egy garanciás cserére? mivel feszt ezt csinálja! vagy lehet hogy csak annyit mondanak, hogy széria hiba, sajna?
-
pizsonka
csendes tag
ezt a konfigot az ipon-ról rendeltem, és nemrég kértem egy garanciafutárt, ami felviszi, és megcsinálják, mivel garis. mivel sokadjára csinálja ezt a gép, gondoltam nem baj ha kicserélnek valamit. aztán most olvastam, hogy ha a terméknek nincsen baja, akkor ki kell fizetnem 2400 Ft futárdíjat. Szerintetek ez elég gond egy garanciás cserére? mivel feszt ezt csinálja! vagy lehet hogy csak annyit mondanak, hogy széria hiba, sajna?
-
-
F e Z o
veterán
-
Gorneck
legenda
Csekkold pls...jól megy a Yorkocska...
-
tlac
nagyúr
Tuningban jobbak a P45-ös lapok, plusz a chipset támogatja a DDR3-at, a PCI-E 2.0-t, és teljes értékű CF-et tud, szemben a P35-össel.
a p35 is tud ddr3-at
2 magosoknál alig van különbség a tuning szerint, mindkettő simán elmegy 500mhz-ig (ezt jobb 965p is megtudja közelíteni, akár el is érni)
a p45 sem nyújt tökéletesen teljes értékű cf-et, a 2. slot pci-e 2.0 x8 -
-
slett27
addikt
Lehet, hogy a heatpipe jól fog jönni, ugyanis a HD4870 óta kicsit melegebb a déli híd. Sőt, tuning alatt tűz forró, viszont a VGA-tól semmi extra hűtést nem tudok neki adni. Így a heatpipe elviszi a hőt a langyos északi híd felé így talán kiegyenlítődik a dolog. Lehet rosszul gondolom, voltak az alaplapi hőcső működésével kapcsolatban parázs viták már.

-
Gorneck
legenda
-
Yoosku
tag
Jah az lenne

De a csavarhúzó sem túl korekt megoldás
Ha valaki vesz egy új gépet és nem feltételezzük az 5 gépes, nagyon sok gépet szerelő előéletét, akkor a winyo kivételével nem sok szabályos megoldást találunk CMOS-ra, amúgy első nap mikor összeraktam a gépet, Nekem is szívás volt vele. És, ha a winyo SATA, akkor ott sem nagyon találsz jumpert. Szóval egy szépen becsomagolt márkás deszka dobozába bőven beleférne a sok kis biz-basz mellé egy olyan kis fehér CMOS jumper, amit alkalomadtán használni is lehet! Abit AB9 Pro lapon nekem volt hozzá ilyen kis fogantyús cuccli
Yoosku
-
fsb1000
nagyúr
Ha a fesz auton van, akkor megemeli a lap, ezért lehet helyből stabil a RAM.
Legalábbis nálam ezt tette a RAM gyári beállításának megfelelően 1,9V-re.
(2 x 1 GB CSX-CEC-1066 (DDR2-1066, 5-5-5-15 @ 1,9V)De az AUTO feszt kikapcsoltam, mert enyhe tuningnál is felnyomta a CPU feszt 1,5 V-környékérere !!!!!!
Miközben 1,4-vel is stabilan ment. -
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- Samsung 2x16GB DDR5 5600MHz SODIMM memória - teljesen ÚJ!
- SK Hynix 16GB DDR5 4800Mhz laptop ram több db!
- DDR5 G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz (AMD EXPO) 32GB - F5-6000J2836G16GX2-TZ5
- ASUS Prime B550M-K alaplap 24 hó gari
- ÚJ Asus V16 V3607VM - 16" WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Csak nem tudtam, hogy akkor egyáltalán el sem indul vagy pedig a bios frissítését meg lehet oldani valahogy. Akkor meg kell, hogy kérjem az eladókat, hogy frissítsék le nekem, mert amúgy kicsit nyűgös lesz.

mindegy hogy York vagy Kents