Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
hoffman_
üzenetére
van nekem egy druszám.... nagyker gari ügyeit intézi.
Néha el ad cuccokat is. Gariból visszamaradtakat.
Nem rosszakat!!! Csak olyat ami importörtől visszajött cserére, vagy amit átvétel után beteszteltek és szerintük jó. Elvileg korrekt üzletmenet, mert a vevők ismerik a forrást.
Persze aki nagy tételben bazárkodik a PH-n, friss cuccokkal, annál biztos nem igy megy, de minden boltnak van spec.kálója, ami ráragad garis ügyekből kifolyólag és nem szívesen adja el pulton át.Egyébként a lapod gariztatásához nem elég hogy nem megy?
Én nem kinlódnék ezzel a "forrasztott" témával, mert ma már nem nagyon javítgatnak kisiparilag lapokat. (talán régit átkondiznak, de újjat...) -
-
BobChemistry
őstag
válasz
hoffman_
üzenetére
szóval
3 db SATA HDD-m van
2*160 GB + 1*80 GB
a két 160-as megy be a gépbea 80-as pedig hurcolászós lesz
és ha rádugom simán a kapott kábelekkel a sata panelre, akkor működni fog kívülről is
nem kell hozzá eSATA ház
(közben a másik két hdd vigan forog a zárt házban)remélem így már érthető
-
-
Gorneck
legenda
válasz
hoffman_
üzenetére
Az SB vagy az NB?! SB nem tud ráolvadni...szal no para!
Ha mégis az NB hője/bordája miatt aggódsz ami a VGA felett van, akkor ne 5centis ventit tegyél rá, hanem 4est vagy az 5öst helyez fel úgy, hogy jó legyen.
Ne szerencsétlenkedj már ennyit...még meg sincs a lap, de már lassan kész róla az életmű!
-
ilba
tag
válasz
hoffman_
üzenetére
Reméltem, hogy a kereső kidob majd valami okosat az "időzítés" illetve a "késleltetés" szavakra... Olvastam, olvastam és eljutottam arra a pontra, ahol már inkább kérdezek.

Amúgy "féltanárként" a véleményem csak annyi, hogy sokszor kell elismételnem dolgokat, de nem hiába! Nem az nem tudja, akinek már elmondtam, hanem az, akinek még nem.
Köszönöm, és jó éjt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! HP 250 G9 - i5-1235U I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én a 2. után tettem volna az aláírásomba.