Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Yézi: Blekk Frájdéj
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
válasz
trident
üzenetére
Természetesen rendes hifis hangdobozokra gondoltam, egy füles meg se közelítheti azt a teljesítményt. Mielőtt megkérdeznéd hogy miért írtam ha egyszer ez genius fülessel kombinált miki akkor nyilván a fülesen hallgatod, akkor válaszolok hogy azért mert lehet hogy a miki lénye hogy a szádhoz közel legyen és ne kelljen hajolgatni egy fix asztali mikihez, tehát a füles rész csupán támasztási/felfogatási célt is szolgálhat akár, ami mellett még dönghet a hifi.
Azt hiszem kimaradt a felsorolásodból a legfontosabb, amit pedig írtam, hogy egy sima hangrögzítő programmal rögzíts felvételt, és ha az jól sikerült, akkor a neteddel, annak kihasználtságával, vagy a csevegést megvalósító progival lesz gond, mert egy mikrofon jelét feldolgozni nem igazán bonyolult dolog, visszhagot megvalósítani az külön programot igényelne egyébként

Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston HyperX Predator RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz HX432C16PB3AK2/32
- 8x16 ddr4 vízhűtéses ram
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- Alkuképes, Új Asus Prime Z690-P D4 (3+1 db), AJÁNDÉK 256 GB M.2 SSD-vel és SSD hűtőbordával
- MSI A78-G41 PC Mate (MS-7793) AMD FM2+ alaplap
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Samsung Galaxy Watch 8 40mm, Új, 1 Év Garanciával
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest