Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Yézi: Blekk Frájdéj
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FRIZ 22
senior tag
válasz
morfondőr
üzenetére
Persze gyere. De a multi láz már alábbhagyott. A game multi része el van bénázva. Kijött az 1.06 patch de az sem segített sokat. Ha cop-ban 2 embernél többen csatlakoznak, a játék az esetek nagy részében nem indul el (fekete képernyő), vagy ha igen akkor ledobálja az embereket, vagy 10 percet kell várni, de azt már unjuk. Már próbáltunk mindent, mindenfajta netkapcsolatot és szervert.
De még 2 fővel sem igazi a dolog, olyanokat laggol, hogy az hihetetlen. Mondja a leader, hogy menjek oda előre 100métert a következő sarokhoz. Rám szól, miért nem megyek már, ott állok előtte még mindig. Én meg jelentem, hogy már rég a következő sarkon vagyok.
A leader (aki a szervert indítja) kvázi nem is játszhat, mert ha meghal, vége a küldetésnek. Csak bujkál végig, egy lövést sem leadva. Ki bírja ezt ki? Végig vinni egy küldetést, hogy nem lőhet?
Az AI társakat már nem is említem.
Szóval nem nagy szám, inkább csak kínlódás. Az régi ghost recon sokkal jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A25 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 11T / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- Mi AIoT Router AX3600 WiFi 6 router
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi