Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Urak! Nem dobnétok nekem Skype vagy MSN címeket, hogy összerántsunk valamiféle kis magyar gárdát? Mindig külföldiekkel játszom és úgy megörültem, hogy összejöttem most egy magyar gyerekkel Skype-on, hogy hajnali 4-ig nyomtuk egyik hétvégén olyan este 8-9-től.
És vannak olyan pályák, ahol el kellene a több ember és nagyon jó lenne hangban sztem magyarul, saját zárt szerveren. Olyan talán 6 éve nyomom a GR-sorozatot.Nekem HUNGeryson a nevem, elég sokszor fent vagyok, inkább estefelé bár most még gyógyul a szeme egy baleset miatt, így pár napig még pihi. Hétvégén kötelezően fent vagyok.
Pályák, amiken el tudnék képzelni komoly COOP-okat, pl. Long run, vagy Rat City vagy főleg-főleg az Operation Nitroglycerin, ez lazán 2, 2.5 óra coopban. Ezek persze add-on pályák.
-
Phvhun
őstag
Játszható ez a játék multiban?
Van egy eredeti serialom hozzá, van valami értéke ?
-
Killer man
tag
Hali! Létezik valami cheat a játékhoz? Az egyik pályával szívok nagyon. Egy emberkét kell feltenni a helikopterre. Kimentem, de utána leszednek mindig.

-
TomiLi
addikt
Sziasztok!
Feltelepítettem a játékot és hiába állítom a video beállításokat fullra, vannak hiányosságok:
gondolok itt a szögletes (de nagyon) villany vezetékekre, valamint minden olyan "vonalra" ami nem függöleges vagy vízszintes az ocsmány, mint valami lépcső. Ez a játék sajátossága, vagy valami nincs jól beállítva a videokártyákkal kapcsolatban.Köszi előre is!!!
-
Fanta75
csendes tag
Bocsesz, nem írtam konfigot:
AMD X2 4200+ s939
Galaxy 8800gts 320 mb PCIE
Gigabyte K8NF9 alaplap
1gb ram
Lg F700P monitor (1024x768 alatt 100 hz) -
Fanta75
csendes tag
Üdv!
Valaki help me plz!
Azt írja ki a monitorom, amióta az új 8800gts kártyát használom, hogy a képfrissítési frekvenciát túllépi, ezért 15 mp múlva lekapcsol. Nomármost nem a horizontális frissítést, hanem a vertikálisat.
Valaki adhatna egy tippet, hogy mit kezdjek, mit állítsak át, vagy milyen patchet töltsek le, hogy működjön.
előre is thx
-
MichaelSD
őstag
Nyomta már valaki coopban a campaign-t?
Kíváncsi vagyok a tapasztalatokra...
-
Fáraó
őstag
válasz
MichaelSD
üzenetére
Igazad volt! Lassan mentem előre, az ellenséget jobban ki lehetett lőni, így sokkal könnyebb volt. Szóval Sasszem Joe-k elintézve, játék végigjátszva.
Nagyon jó volt! A társakra mindig vigyáztam, így mindig 4-en maradtunk. Érdemes volt az utolsó pályán gránátokkal fellazítani az épület védelmét.
Majd még egyszer végigjátszom, de nem hiszem hogy Hard-on, azt hiszem elég volt nekem a Normal nehézségi fok is. Jó volt a sztori is, az MI nem nyerte el a tetszésemet.Spoiler poén:
Amikor az építkezésről kellett megmenteni az elnököt, a taktikai térképen segítségével körbejártm az épülő alagsort és kilőttem az elleneket. Utoljára hagytam a hátulsó-középső kis szobát és elkezdtem befelé dobálni a gránátot. Csodálkoztam: miért nem hal meg a bent lévő hapsi. Na lementem, 5 perc rákészülés hogy berontok és lelövöm. Be is kommandózok nagy csatakiáltással, lövök is és feltűnik vmi furcsa. Ennek más a textúrája... Nem lő vissza...? Mi a fene? Odamegyek és látom, hogy ő a játékban az USA elnöke. Khmmm! Bocsika Elnök Úr! -
Fáraó
őstag
Na most kicsit ideges vagyok! Az utolsó küldetés elején ezek a Sasszem Joe-k még 2 km-ről a legkisebb nyitott helyen keresztül, sőt még a fal sarkán keresztül is úgy leszednek mint a sicc! Normal (!) nehézségi fokon! Hasalok a kisebb találati felület miat, de ku#$ára nem ér semmit, mert ugyanolyan pontosak. Ezt jobban is megírhatták volna!

-
Fáraó
őstag
1-2 napja újra elővettem a játékot, gondoltam itt az ideje végigjátszani. A hangulata továbbra is nagyon jó, de a csapattársak IQ-ja nagyon rossz -az ellenfelek meg igen sasszeműek
. Hiába jelölöm ki nekik hova menjenek, nem oda állnak, meg elmennek a nagy fenébe és lelövetik magukat. A 10. pálya 5-ös mentésénél vagyok, most kell majd odamenni a palotához. Normal nehézségi szinten is elég kemény.
A kérdésemre a válasz: ha lelövik a társakat, akkor a köv. küldetésre feltámadnak -1X kipróbáltam. -
Fáraó
őstag
Tegnap kezdtem el, eddig nem volt megfelelő vas alá. Annyira gyere be játék, hogy az csak na
. A második küldetés hatos mentésénél vagyok. Mindig újrakezdtem ha lelőtték egy társam, mert nem tudom mi lenne ha úgy mennék tovább. Kapok a csapatba egy újabb Ghost-ot? Hárman mennénk tovább a Mission 3-ba? -
Dilikutya
félisten
Unod az új Ghost Recon-t, esetleg béna vagy kódot keresni a warez verzióhoz? Nesze, itt van ingyenesen, legálisan a Ghost Recon első része: [link]
-
Gabeee
tag
válasz
.::cHeKkk::.
üzenetére
''The last 'official' driver for Vista 64 bit was released on June 1.
The newest creative drivers for Vista(64) will not work with 4gb or more of system memory installed.''
Ezt az érdekességet a GRAW2 fórumon találtam. Mármint a játék hivatalos fórumán.
http://forums.ubi.com
[Szerkesztve] -
.::cHeKkk::.
tag
Valamiért nekem érdekesen néz ki vista 64bit alatt. Minden fehér csak ég van meg fehér föld... mintha az ürben lebegnék kb
Tárgyak nincsenek nem látok semmit tulajdon képpen.
Mi lehet a baj?
Konfi:
Vista 64bit
E6600
4giga ram
MSI 8600GTS driver:158.24
Remélem van vmi amiben tudtok segiteni
-
ZoziDaPig
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek kedve multiban egy közös mészárláshoz?
Jó lenne egy igazi csapatmunka...
-
debut12
aktív tag
Sziasztok!
Miért lehet az, hogy full grafika, élsimítás mellet a korlátok eléggé gagyik?
Battlefield 2-ben 4X élsimítás mellett tökéletes a grafika, itt pedig még a 16Xnál is olyan, mint ha be se lenne kapcsolva.
Az összes patch fel lett telepítve.
E6400, 7950GT 512RAM. -
Gyusz
őstag
Legyűrtem az összes pályát, így a vége felé már egészen belejöttem a dologba, nem sikerült túl gyakran az ellenségnek engem, vagy valamelyik társamat lelőni.
A bugok még mindig nagyon zavartak, egy pályán épp a fegyver újratöltésekor sikerült mentenie a programnak, ennek hála nem tudtam utána a fegyveremet használni. Gránátokat dobálhattam, parancsokat osztogathattam, mozoghattam, de se újratölteni, se távcsövet használni, se lőni nem tudtam. Ugyanitt sikerült egy pozitív hibát is előcsalni, ugyanis egy zavaróberendezésre dobtam épp a gránátomat, amikor lelőttek, majd megintcsak mentés következett. Elvileg hullának kellett volna lennem, de most a mentést visszatöltve éltem és virultam.
muris
Nem nagyon emlékszem a játék elejére, most egy hosszabb szünet után vettem elő. A légitámogatás úgy működik, hogy ki kell választani mondjuk a helikoptert ugyanúgy mint a társaidat, majd a célpontra tartva a menüből ki kell választani az attack parancsot. -
muris
tag
Hi!
Valaki tud nekem segíteni, hogy ahol a két ADAT gépet kellene megsemísíteni a játék elején, akkor azt hogyan is tudom megtenni, mert semmilyen módon a légitámogatást előhozni...
Köszi -
dante3
addikt
GRAW 2. megjelenéséről lehet tudni valamit?
XBOX360-on már nyomják ezerrel, kezdem útálni a konzolokat!
-
Gyusz
őstag
Most totálisan kikészített a játék. Öt próbálkozásból egyszer lelőttek a hetedik pályán, ez még OK. A többi négy alkalomból kétszer kivágott az asztalra, kétszer pedig úgy elakadt az egyik társam a domborzatban, hogy semmilyen parancsra nem tudott odébbállni. Nyíltabb terepeken elég jó a MI (bár ott is hajalmosak a kereszttűzben óvatosan lépdelni, ami nem túl szerencsés), de sűrűbb objektumok és magasságváltozsánál kész csőd az egész. Pedig nagyon jó játék, de úgy nézem ehhez egy jó adag türelem is kell.
-
Tüphón
senior tag
válasz
ez_meg_emaz
üzenetére
na ja...sztem is,jobb magyarul játszani a gémeket.(ezért jó hogy egyre több kiadó ad ki magyar nyelven játékokat
)
nm -
Tüphón
senior tag
válasz
ez_meg_emaz
üzenetére
tudtomal csak 1.06ig van feltörve,a magyarosítás meg nem megy 1.06al,legalábbis nálam nem ment

-
ez_meg_emaz
őstag
Hali. 1.35-el vagy 1.4-el hogyan lehet tolni? Nemigen van hozzá crack. Anélkül is mennének?
Vagy aki itt 1.35-el tolja az megvette? A ''legujabb'' crack 1.06-hoz van. De az már elég régi patch.
Jah most nézem magyarositás is van az 1.20-ra szal akkor biztos lehet vhogy tolni ezzel a patchel akkoris ha nem eredeti. De hogy?
[Szerkesztve] -
Gyusz
őstag
Elkezdtem végre ezzel is játszani. A Vegas előtt semelyik Rainbow six nem kötött le, de az új rész nagyon tetsztett. Gondoltam próbára teszem az általam szintén mellőzött Ghost Recont is, és nem bántam meg. Igaz, még csak a második pályán vagyok, azonban a legújabb javítással is már kivágott egyszer az asztalra. Szóval bug azért még van benne.
-
Tüphón
senior tag
valaki tudna segíteni honnan tok hozzá pálya szerkeztőt szerezni?

-
Tonic
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném ha segítenétek,ugyanis a játék 2. pályáján elakadtam!A tankot hogyan lehet megsemmisíteni?Akinek van már tapasztalata kérem írjon!Előre is köszi! -
_stick_
őstag
Nem jött be.
Kínomban elkezdtem elölről a pályát, persze, hogy nem változott.
Gyanítom, hogy valami hiba vagy bug lehet a dologba, mert 4 feladatot kell véghez vinni: 1. clear the ambush zone, 2.ambush convoy, 3. reach drop point mindet megcsinálom, mégis a harmadik feladatot pirossal jelöli
Majd, a 4. lessz az AA kiiktatása. -
_stick_
őstag
up up

-
_stick_
őstag
up

-
_stick_
őstag
A 3. pályán járok, ahol két légvédelmi járgányt kell le aristrike-ozni.
Megvan az első, kapom ezt az utasítást: use delete key to open the order menu, aim at the vehicle and validate the attack order. Tudom mit jelent, de semmilyen gombra nem reagál. (delete-re sem) Mi a teendő ilyenkor? -
_stick_
őstag
Megvan a megoldás. Persze nem magamtól jöttem rá.
Jegyezzétek fel, hogy a program files/common files/install shield/professional mappát kellett letörölni.
THX mindnekinek
-
F3@R
tag
ha eredeti akkor nem szabad ilyen hibának lennije, ha kölcsönkért, akkor tölsd le, vagy kérj kölcsön mástol, ha letöltött, akkor valaki másét kérd kölcsön... valószínűleg a verzióddal van a baj
-
_stick_
őstag
HELP!
Ezt az üzenetet kapom, mikor tepelíteném:[link] amiket leírt megcsináltam, de sehogy sem müxik. Tudja valaki a megoldást? -
Djuree
félisten
Jó volt ez a gém, most toltam végig.
Nemsoká jön a második rész
Új hozzászólás Aktív témák
- 9800x3d félkonfig
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Xbox Series X /// 2 TB Model! // Számla + 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560 i7 11700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És vannak olyan pályák, ahol el kellene a több ember és nagyon jó lenne hangban sztem magyarul, saját zárt szerveren. Olyan talán 6 éve nyomom a GR-sorozatot.

Nagyon jó volt! A társakra mindig vigyáztam, így mindig 4-en maradtunk. Érdemes volt az utolsó pályán gránátokkal fellazítani az épület védelmét.
Én csak kézifegyvereket találok.