Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
magi20
senior tag
Figyu Hemp....én meg a 3.-at meg a többit is hardon......nyomattam.....csak annyi különbséggel hogy én már befejeztem....a 3.-on nem fogsz továbbjutni..remélem segít a fennt kifejtett 3 vip.tagos részről a végigjátszása a pályának...tehát na a figyut,,hagyjuk..ja tényleg szubjektív...akkor ne játsz vele,ha nem testzik quake 4-meg doom 3 szarokhoz képest jó...na meg a rainbow:lockdownhoz képest..
))az mekkora lol játék.... -
HEMP
aktív tag
Figyu magi20, a 3. pályát csinálom és max fokozaton! ...és ahogy észrevettem nemhogy doboz-csörgésre, de közvetlenül mellé lőve is csak gubbasztott az ellen: gondoltam süket és kapott egy fejest közvetlenül a háta mögül! Háát, ha ez nem gáz, akkor nem tudom mi az..
Egyébként meg mindegy is miket magyarázok, szubjektív véleményem volt, gondoltam megosztom veletek.
Jaa és nem lehet ugrani????????

-
magi20
senior tag
attól függ...honnan lőtted fejbe a muksót????messziről sniperrel????na ja..csak lehet hogy te hiszed azt hogy fejbelőtted...lehet hogy csak súrolt..jó nem akarok veszekedni
ársak tényleg katasztrófák..ezt aláírom..ahogy régen kifejtettem.nekem volt ugy hogy kicsináltam kettőt magam..mert idiótáztak...én társak nélkül vittem végig a game-t....de a többi játékhoz képest még így is jobb az ai..mondjuk akkor bebasztam amiko a tank közepében álltam...átment rajtam.mekkora bug??meg szokott olyan is lenni hogy társak a falat lövik mert a túloldalon áll valaki.....hm...szóval egy patch.ja kéne..csakhát mégegyszer nem viszem végig... -
magi20
senior tag
unalmasra meg biztos nem szorult..mert szinte mindegyik pálya más feelinget ad vissza ,és más is a helyszín általában.....
Találati sebzésrendszer javításra szorúl....???hát sniperrel akárkibe belelőssz egy lövés elegendő...főleg ha fejbe trafálod bár ha meszsiről lőssz akkor lehet hogy mégeygszer felkel...mert csak súrolta....és abban nagyobb golyó is van jócskán...ha géppityuból lősz akkor jobban szórodik és kisebb skulo is van benne...3-4 lövés kell...szerintem a sebzésrendszer lett a lgfifikásabb és ez lett legjobban eltalálva.....elöb nyomd végig aztán mondj valami ne az első pálya utá..sok sikert
-
magi20
senior tag
ja...hát akkor ne a legkönnyebb fokozaton játsz vele...ugyis szar az ai???amúgy ez hülyeség számtalanszor előfordult velem hogy hátulról csaptam le olyan emberkékre akik lövegeknél álltak:és ugye ők csak adott irányba mozdulnak el....és amikor pl::::megmozdítasz egy földön heverő üvegecskét akkor reagál rá.......hát szerintem itt kezdődik az ai....majd a 8.pálya körül meglátjuk mit mondasz..nem az elsőből kell leszűrni
)))és nem legkönyebb fokozaton -
HEMP
aktív tag
Kéretlen véleményem hadd mondjam el:
- az AI tényleg elég gagyi, semmire sem reagáló ellen, a bajtársaim meg jesszus..
- miért minden homokszínű? bár a várost elég szépen megcsinálták, attól függetlenül unalmasra sikerült
- a találati/sebzésrendszer szintén javításra szorul
Ezektől eltekintve jó hangulata van és elleszek vele egy darabig várva, hogy a patch után a multira nyergeljünk fel! Sajnos, mostanában a játékokon észrevehető összecsapottság érzése itt is megvan: az alapkoncepció remek, de a részletekre már nem figyeltek, sajnos... -
mfranky
őstag
Szia!
Kösz, első ránézésre elég nehéz a játék, lesz majd gondom vele biztos....
Medkit nincs a játékban? Nem találtam sehol...
Néha azért vannak bugok benne... nem is találom el pontosan az embert és összeesik.
De azért van hangulata...nekem ez fontos tényező egy játékban.
Valami parkolóház tetején járok, lentről támadnak tankkal, meg egy rakás emberke.... -
chaby7
aktív tag
Kipróbáltam a játékot, és... 800x600 minden minimumon 10-15fps 82.12-es driver, ilyen gyenge lenne a hozzá a gépem? Vagy csak valami driver gondja lehet?
Ilyen beállítások mellett irtó ronda már, és mégis akad, ugyan ugy mint az Oblivion...
Belegondolok HL2, Doom3, Quake4, FarCry meg szinte fullon simán megy és legalább élvezhető a játék is... -
törölt tag
Hát sajna én már a második chek point után elvérzek.Egyszerüen nem megy vagy őreg vagyok

-
TIB69
csendes tag
Az 1. pályán végig sötétben kell menni? Mert csak a célkeresztet és egy kockát látni amiben szám van.Illetve a jobb felső sarokban egy kis képernyő.
-
magi20
senior tag
ja de az utlsó pályának van egy kis visszaütő mikéntje,nem véletlen hogy szerintem a fejlesztők szerint is nehézre sikerült a 3.pályába az a rész a vip-tagos...mert hát..na majd meglátod.....
))végén lehetett volna valami átkötő animáció vagy valami kis trailer...de nothing -
Gabeee
tag
Hú, már végeztél is vele? Akkor ma nagyon ráértél!
Én 6-kor értem haza, gyorsan betuszkoltam az új kártyát meg a tápot a gépbe, 1 órácskát elmolyoltam a driverekkel, és nekimentem a 8. pályának ismét. Egy Geforce 6600GT-vel azért ''kicsit'' más a játékélmény, megy, mint a zsírozott villám. A legnagyobb különbség talán az ATI 9600Pro-hoz képest az, hogy teljesen röccenésmentesen fut. Azért ez nem hátrány egy messziről leadott lövésnél, nem kell félórát célozgatni, mire beáll a célpontra. 
[Szerkesztve] -
Xelo
addikt
nézegettem képeket a gameről, de hallottam a gépigényét.. majd nyáron kezdek neki ha meglesz az új gépem.. (Pentium D ~ 2×3.2Ghz, 1GB DDR2 RAM, GeForce 7900GT) az talán majd elboldogul a játékkal..

-
Starsky72
addikt
mit gondoltok, 9800PRO-ról érdemes lenne X800GTO-ra váltani a GR miatt?
-
magi20
senior tag
csak most nézem jézus te ezzel a konfiggal tudod nyomni?????hm...ígéretes....na átvitted???vagy ja most látom nem sok esélyt kapott???nem próbálkoztál sokszor?a 9. valami bulldog névre hallgat..de elég gagyi pályának néz ki....sok sikert a 6600gt-hez jól húzgáld meg aztán jól fog az pörögni..
) -
magi20
senior tag
na vájál csak valami rémlik...bemész a bunkerbe aztán berobbantod...utána meg leszáll a helikpotered és aztán meg felszáll....utána nagyon sokat kell menni balra a városnak a másik vége felé föl a hegyre és ott kell a tartályokat felrobbantani..utána le a hegyről ,ahogy jössz lefele jobbra kell menned....és apachal kilőni a hegyen lévő ilyen adar tankokat vagy miket...aztán meg ,megint a város másik végébe menni....nemtudom hogy így segítettem-e dehát egy kis zöld csíkocska mindig mutatja hogy merre menj nem?
-
kd
aktív tag

-
magi20
senior tag
na végre beteljesült az álmom.........a 8.pályán egyedül kell menni.....nem kell figyelni a társakra +nem is kell kinyírni őket:_)))))))))))))))))))))))))

-
kd
aktív tag
hali kék 1 kis segiccség
a 4. pályánál fel röppentem röppenytűt utánna mit kel csinálni? me én elkoszáltam má a városba miden felé de vissza forditanak 
-
magi20
senior tag
egyedül a 3 páylát???én nem ezt mondtam csak a társak addigra elhullottak...de velük nem is szoktam foglalkozin.a 7.pályán olyan szinten nehéz a felfogásuk hogy kettő társamat én magam nyírtam ki.......mert ott rohanni kell .eléggé...meg amúgyis 3 szerencsétlen idióta...az ai-juk = a 0-val.a 3.pályán amit leírtam az a vip-s chekpoint...miért van olyan aki odáig úgy eljut hogy 4-en vagytok???hát ugy biztos könnyebb megcsinálni...van már valaki a 8.pályán???mert mindjárt ott vagyok én is....
-
Gabeee
tag
Hát nem piskóta, amit írt! Csak arra lennék kíváncsi, hogy tudta megcsinálni egyedül a 3. pályát! Mert egy szó sem esett a társakról, tehát Brown, Kirkland és Allen közlegényekről. Pedig jól jön a segítségük néha! Nélkülük nem mentem semmire sem!

-
Starsky72
addikt
köszi mindenkinek csak kiderült mire gondoltam

azt hittem van valami konzol parancs, de akkor mégsincs. -
Starsky72
addikt
FPS-t hol tudnám kiiratni?
-
magi20
senior tag
ok......akkor ez a rész amikor meg kell védened a vip tagot.......tehát odarohansz ugyebár a taghoz..akkor mond valamit..a két muksó ott lennt vár...felmész a lépcsőn és rögtön a lépcsőn ahogy felérsz odamész szemben az utolsó ablakhoz..itt besniperezel és 3muksót lekapod ---pont rá látsz a fal mellett baloldalról....utána megfordulsz és a messzi távolból a kép jobboldalán ...nem teljesen jobbra hanem egy picit balra van egy kijárat onnan 3muksó kijön....azokat is lekapod távcsővel..ha jól célzol a kurzort nem is kell megmozdítanod..mind a 3 egy sávba ér..rögtön ahogy kijönnek....utána a két ablak között--''még mindig ugyanott állsz''jön balról 2 fószer... onnan ahonnan majd utána fog jönni a utasszállítós felül sniperes akármi......itt a 2 fószert futás közben lekapod... és utána visszamész oda ahonnan az első 3 at kaptad le...csak most nem jobb oldalról hanem baloldalról sniperezz be...ott jönnek a kerítés elött.....utána visszafordulsz oda ahol a 2futósat szedted le..itt lekapod az elöbb említett autós fószert.......na akkor ennyi ha pontosan és gyorsan csinálod még egy lövést sem kaptál...
utána lemész és nem a pasi mellé állsz be hanem a két pasi mögé úgy hogy ne lásson rád a tank...ha jól állsz be mögéjük akkor ők ugy helyezkednek hogy a tank lövése nem öli meg őket és a kisteherautóból kiszálló embereket is lekapják....utána picit kiforduslz jobbra és beállítod a tankot az apach-nak...lebombázza aztán a kisteherautót is...ilyenkor a kisteherautó mögött általában marad egy fószer aki bebújik egy autó mögé ...ezt gyorsan leszede,,ő ugysem céloz jól...és aztán máris felkapod a vip.tagot...rögtön futsz is és mire leér a helikopter pont ott álsz...berakod....és ha gyors voltál akkor
most felrohansz a lépcsőn,aztán elfordulsz balra,átmész az ajtó''helyén ''aztán megint egy ''ajtó''és ott van egy félig lerombolt fal...amire oldalról igaz rádlátnak de szemből nem....jobbra hajolj ki és messziről szemből ahonnan az elején te is jöttél valszeg jön 4 emberke...futás közben lekapod őket....de gyorsan.....
utána ugyanúgy jobbra nézel ki.itt maradsz,,,,,és a ház sarkából kijön 2 ember.....lekapod őket aztán rögtönm jön a kisteherautó a tetején lövésszel ezt is lekapod menet közben és +++apachnak kiadod a attack parancsot a tankra....nem a kisteherautóra mert akkor a tank levadássza a 2 embert aki lennt van....
apacha lelövi a tankot..és amikor a kisteherautó leszáll 2 ember száll ki belőle.....''ezeket gyorsan kapd le mert------balról jönni fog két emberke a kerítés felöl ahonnan nem véd a fal....
ha ügyes vagy akkor it még zöld az életed és megvan a 2 embered..balról jön még egy tank azt is apachozod....és az a lényeg hogy még 2 ember fog jönnia kerítés felöl....a többit majd hogynem leszedik az embereid...utána meg ugyis megjelenik hogy az ellenfelek hol állnak...amikor száll le érted a helikopter..uh ez sok volt -
gege71.hu
addikt
Régen is kedveltem a ghost recon-okat ez is ügyesre sikeredett.
Egy nagy bajom van vele, hogy véletlenszerűen úgy lefagyogat mint a huzat. Nem igazán tudom mitől lehet. Konfigom adataimnál. Nem szaggat, fut szépen ahogy kell de teljesen véletlenszerűen paff lefagy. Sötét kép majd kilép desktopra error reporting ablakkal.
-
oyko
tag
Én nem láttam különbséget a medium és high beállítás között
A talajon lévő dolgok (dobozok) stb nincsenek megjelenítve, csak akkor ha közelebb megyek és akkor előrajzolódnak!
Vagy hol, miben van változás a medium és high texture quality beállítás között?
Hasonló a konfigunk, csak nekem 1 Gb ram van a gépben, lehet hogy kevés? -
magi20
senior tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
ha nem megy a 3.pályűára van egy kurca jó taktikám.
-
oyko
tag
Kipróbáltam a textúra quality-t átírtam a render_settings.xml - fájlban medium-ról high-ra de csak a menüben lesz high opció a játékban nem,addig amig nem nyitom meg a beállítások fület mert után csak low, és medium opciókat kínál fel, és ha elmentem valamelyik opcióra, akkor a fájlban újra átírásra kerül a textúra high-ról mediumra!
Azért köszi!
[Szerkesztve] -
tr00p3r
addikt
de igen, pl. nekem.
csak nekem is az a bajom, hogy vagy a gépem nem elég erős (???)
vagy valami nincs jól beállítva, mert nagyon szar valamiért a FPS nálam. 27 FPS. most, hogy minden mediumon van, 1024x768@100Hz trilinear: így megy fel 35-37-re. ennyire kevés lenne a gépem? -
bagyulajuve
addikt
na ma újra neki ugrok, az elmúlt néhány napban sajna nem volt időm (és energiám) játszani vele
remélem most már sikerül megcsinálnom a harmadik pályát -
Gabeee
tag
Sikerült megcsinálni, köszi! A lényeg, hogy jó sokat kellett kanyarogni a tankokkal, meg előttük járni, hogy felfedezzem a terepet. Meg persze a toronyból kilőni az embereket. Meg még jó elterelő taktika kilőni az üzemanyagszállítókat. Gyönyörűen robbannak!
Nekem nagyon tetszik ez a játék, pedig nem szerettem eddig a taktikai FPS-t. A 7. pálya elég rázósan kezdődik, na majd meglátjuk. -
magi20
senior tag
addig eljutottam hogy,,,,,tehát gyorsan előszőr jobbról majd balról lelövöd a 2 kis kamionos lövészeket....azok egymásnak mennek.....utána gyorsan egyedül elkezdesz futni ....ha bemész a tankokhoz akkor onnantól nézve elmész jobbra aztán a kereszteződésnél balra ott végig utána megint balra aztán jobbra ott beállsz..pont kijön a tank és puff...akkor ott hagyod a tankokat és egyedül mész tovább.....van 2torony amiben van 2 rakétás fószer az egyikbe ketten vannak....itt mind a kettőt ki kell iktatni..na eddig biztos.
-
Gabeee
tag
Igen, én is a 6. pályánál járok (Ready for bear, Checkpoint 9), ahol a tankokat kell kivezetni a táborból. Itt már elég régóta szívok, mindig lelőnek. Ha a tankoknak kiadom a támadás parancsot, általában lelövik őket. Ha meg megpróbálom kikerülni az ellenséges tankokat, akkor engem lőnek le. Van valakinek valami használható taktikája?

[Szerkesztve] -
oyko
tag
Nálam is ez a helyzet, hogy a textúra-nál a medium beállítás a max amit enged!
Pedig nekem is azért elég erős a gépem!
A view distance engem is zavar amikor menet közben kirajzolodnak a földön lévő cuccok!
Pedig 1024x768 on texture filtering: 8X anisotrop, high minden, (kivéve a textura mert csak mediumot enged) úgy 80-és 50 frame között kapok, kivéve amikor robban valami!
Kinek van valami ötlete hogy mirét van ez, hogy a textura medium csak?
[Szerkesztve] -
gege71.hu
addikt
Indítom ill indítanám a játékot de:
Thu May 04 20:55:07 2006
Crash in application version: grpcrc1.02
data\textures\atlas_characters\ghost_team\bump\bump_set0\tdb_atlas_set.xml (1): Expected <
Ehhez mit szóltok?
ISO fileból(Ghost.Recon.Advanced.Warfighter-RELOADED) telepítettem daemontools-szal ami közben már a quick.bundle file-t crc-snek találta, de feltelepült.
Létezhet, hogy az ISO file nem jó ill azon belül rossz lehet bármi is egy cab fileon belül?
[Szerkesztve] -
FRIZ 22
senior tag
Körülnéztem pár külföldi fórumon, fekete képernyő tippek, coop-ban:
-Tűzfal ki.
-Pár vírusirtót nem szeret.
-Tuti tipp, UBI-Soft fórum: 5-8 percet ??? kell várni, a gépek közt szinkronizálás folyik a háttérben.
Na, majd este tesztelünk. -
tr00p3r
addikt
az AI nem a legjobb, bár vannak helyzetek, amikor pl a térképen kiadod nekik, hogy nyissanak fedező tüzet, akkor egész jól csinálják. pl. második pályán sok a nyilt tér, teli bujóhelyekkel. itt nem együtt küldöm őket szét, hanem külön-külön és megmondom mindnek, hogy ki merre menjen, figyeljen és tüzeljen. bár az elég gáz, hogy ilyenkor pl a sikátorok elött úgy mennek el mint akik kardot nyeltek. nem ár guggolva óvatosan!!! de pl a sarkokat geész jól kezelik. mindig bekukkantanak, mielött belépnek....
-
Szőrös
veterán
mer' automatikusan beállítja magának de át tudod írni manuálisan vmelyik xml-ben én is ezt csináltam és így már high-on vannak a texturák. csak a demot próbáltam ki , nem rossz a cucc szép meg jó meg minden meg kellően nehéz is csak a társaim annyira buták , hogy szinte mindent nekem kell csináni ...grrrrr.
-
tr00p3r
addikt
a 2. szint sem egyszerű azért, még normálon sem....

-
emtyyy
tag
hali!
rájött már valaki hogy miért nem lehet bizonyos esetekben high-ra rakni a textura detailt?
csak medium-ot enged
-
magi20
senior tag
nekem is ez a bajom....faxom tele van már ezzel a játékkal....az a 2 buzi aki meg ott segít mindig meghal...amúgy az ai tök jó...az ellen egész jó,de a saját emberek hát szaladgálnak mint az ökrök..lehet hogy leteszem a save hiánya miatt a játékot,barátnőmet ütném vágnám legszívesebben amikor már 55-6szorra halok meg ugyanott....vagy a tengerimalacokat,...áhhhhhhhhhhhhtele van a tököm a 3.pályával.na majd most reggel még néhány próba
-
mfranky
őstag
Megpróbáltam mindent, felszabadítottam a C:\ meghajtón 6GB-ot, úgy sem akar elindulni.
Konfig:
Abit IC7
P4 3,2Ghz
Radeon X800XT PE
2GB Ram
Nem hajlandó semmi pénzért elindulni.
Kipróbáltam egy ''gyengébb'' gépen:
Abit Fatality AA8XE
P4 3Ghz
Radeon X700 Pro
1GB Ram
ezen vígan elszaladgál.
Valakinek van valami ötlete, mit kellene frissíteni, vagy olvasott hasonló problémáról más fórumokon???
-
Volken
tag
Nekem is a qick save hianya a nagy bajom.Tuti ,hogy mindig a checkpoint elott halok meg.
A 3. palyan amikor a nagykovetseg felrobban vedem egy kicsit a helyet aztan jon a helikopter.Ok elviszi a csavot aztan meg tartanom kell a poziciomat.Na itt jon a baj mert 523186 jonnek + egy-ket tank na itt nincs vkinek egy jo taktikaja hogyan lehet ezt itt megcsinalni.Mert vagy en vagyok ilyen lami de itt orokke meghalok.
Probalok odafont chempelni, nem jo ha egy folytaban valtoztatom a helyzetem az mar egy fokkal jobb de a vegen mar nagyon sokan jonnek es barhol egy picit is kihajolok mar 2 soroznak. -
FRIZ 22
senior tag
válasz
Intruder A 6
üzenetére
+ lőszereket is tudsz vinni magaddal, a fegyverválasztási menüben a 1. géppityu, 2. pisztoly, utána a 3. üres mezőbe kattintva.
-
FRIZ 22
senior tag
-
Lui76
őstag
én az ageia telepítésénél a kb 5 négyzetből asszem még egyet is kiszedtem
-talán csak két vmi alapnak vélt részét telepítettem és csak amit a demohoz adtak. -
magi20
senior tag
mint ahogy fennt is megosztottam a dolgokat...tehát nekem 6800le-n 12/6-on alap 300/700-on hát igen szaggatott.....81.98-as forcewarel ......aztán 16/6-on húzva valamint a legújabb driverrel....hát így már élvezhető...tehát 6600gt-sek valszeg a pipák miatt,,gyengén fog menni....úgy látom hogy prockó annyit nem számít mert nekem barton 2600+-van 3200+-on.....ebben a játékban a vga,meg a driver számít...mondjuk 2gb-al nem tudom kipróbálni..nincs több itthon csak 1gb...lehet hogy az nyom a latba...de 12/6-ról 16/6 ra elég sokat számított a gamenak..
-
q13579
senior tag
Az normális hogy az AGEIA Physx-nél az infoban azt irja hogy ''No AGEIA physx Processor installed'', alatta pedig három engines verzio felsorolva?
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Direct One (műholdas és online TV)
- Spórolós topik
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
))az mekkora lol játék....
Egyébként meg mindegy is miket magyarázok, szubjektív véleményem volt, gondoltam megosztom veletek.

ársak tényleg katasztrófák..ezt aláírom..ahogy régen kifejtettem.nekem volt ugy hogy kicsináltam kettőt magam..mert idiótáztak...én társak nélkül vittem végig a game-t....de a többi játékhoz képest még így is jobb az ai..mondjuk akkor bebasztam amiko a tank közepében álltam...átment rajtam.mekkora bug??meg szokott olyan is lenni hogy társak a falat lövik mert a túloldalon áll valaki.....hm...szóval egy patch.ja kéne..csakhát mégegyszer nem viszem végig...

Én 6-kor értem haza, gyorsan betuszkoltam az új kártyát meg a tápot a gépbe, 1 órácskát elmolyoltam a driverekkel, és nekimentem a 8. pályának ismét. Egy Geforce 6600GT-vel azért ''kicsit'' más a játékélmény, megy, mint a zsírozott villám. A legnagyobb különbség talán az ATI 9600Pro-hoz képest az, hogy teljesen röccenésmentesen fut. Azért ez nem hátrány egy messziről leadott lövésnél, nem kell félórát célozgatni, mire beáll a célpontra.

vagy valami nincs jól beállítva, mert nagyon szar valamiért a FPS nálam. 27 FPS. most, hogy minden mediumon van, 1024x768@100Hz trilinear: így megy fel 35-37-re. ennyire kevés lenne a gépem?

Probalok odafont chempelni, nem jo ha egy folytaban valtoztatom a helyzetem az mar egy fokkal jobb de a vegen mar nagyon sokan jonnek es barhol egy picit is kihajolok mar 2 soroznak.