Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
Új hozzászólás Aktív témák
-
FRIZ 22
senior tag
-
tr00p3r
addikt
válasz
Collector19
üzenetére
szerintem mindketten beállítás vagy driver gonddal küzdötök. nálam az uccsó hivatalos forceware van fent és élvezhetően megy a játék.....
-
Collector19
tag
Üdv mindenkinek!
Elképzelhető az hogy a konfigommal szaggat a game? Azt tudom hogy nem a legjobb a konfig, de azért ennyire, hogy 10 fps az jónak mondható? Elég jóra sikerült összütni a game-t!!

Pedig azt hittem hogy viszonylag jó a gépem. De nem

-
q13579
senior tag
Igen.
De ha nem mérném akkor sem vennék észre semmi különbséget. Teljesen mind1 milyenre veszem a graffot, ugyanugy szaggat. -
q13579
senior tag
Lenne egy problémám.
Akárhogy állítom a grafot nem kapok egyáltalán 20 fps fölötti értéket, és ez nagyon meg is látszik a játékban. Nem tudom hogy ehhez köze van-e ennek a fizikai meghajóhoz. 3200+om van egy 6800GT-vel, nem hiszem hogy normális hogy szinte mindent min-re veszek és még igy sem kapok 20 fps-t
. Ha nem támogatja a vga, akkor érdemes kikapcsolni?? -
tr00p3r
addikt
sztok,
nekem a Ghost Recon sorozat az egyik nagy kedvencem!!! ez is jó és még normálon is elég nehéz. a parancsok követése és kiadása elég bugyuta lett szerintem. ami még hiányzik, hogy sajnos nem lehet (vagy csak én nem jöttem rá, hogy hogy) a csapattársak bőrébe bújni. az előző részekben a PgDown és Up gombokkal csapaton belül lehetett a team memberek között váltani. vagyis ha megláttad az enemy-t jó messze, váltottál a sniperre és azzal mentél tovább. aztán ha leszedted a toronyból az ellent, válthattál újra. ráadásul az AI eléggé gyenge. ha odaküldöm őket move, attack vagy cover paranccsal egy nyitott területre, simán besétálnak a fiúk. ami még feltünt, hogy nagy távolságot hagynak maguk között és általában alakzatban mennek, ezért van, hogy valamelyik kerülővel megy és leszakad a csapattól.
tetszik viszont, hogy lehet vetődni és becsúszni és nálam a GFX sem rossz. én a desktop felbontásban nyomom, mert utálom igazgatni a monitort játékhoz és utána (1280*960@85Hz) , de nem vettem észre, hogy nagyon akadna....
[Szerkesztve] -
vazimódó
senior tag
Én mindíg tudom hogy bagyulajuve melyik játékkal játszik a másik szobában.

Semmi másnál nem szitkozódik annyit,mint ennél.
Főleg minket is a quicksave hiánya dühít fel.
Kiadhatnának valami patch-et mint anno a Far Cry-hoz,amivel lehet quick savelni,mert ez így a játékélmény rovására lesz.
Mondjuk az a veszély még nem áll fenn,hogy uninstalláljam a játékot.
[Szerkesztve] -
magi20
senior tag
komolyan aki ktalálta a mentés részét...az be.......ja komolyan....ezzel nagyon elbaszták...2.pálya odamegyek a point-hoz aztán felrobbant a kamion hátsórésze....áhh.előtte meg a tetőről szedtek le mert a buzi csapattársam miatt beszorúltam...nehéz ez a játék de nem is ez a baj hanem a mentés része.
-
vazimódó
senior tag
[link]
A PhysX fizikai gyorsító működés közben,egy igen rövid animációban prezentálva.
[Szerkesztve] -
bagyulajuve
addikt
vazze, 3. pályán a nagykövetségnél kell védekezni (VIP már megmentve), hát úgy kicsinálnak, hogy az csak no!!!
kissé idegesít, hogy megcsinálom addig nagy nehezen (vagy 5x próbálkoztam), de meghalok, mert a bu*i tank kinyír és kezdhetem onantól, hogy robban a nagykövetség
-
dante3
addikt
válasz
Intruder A 6
üzenetére
-
Intruder A 6
aktív tag
Sziasztok!
Valahogy lehet váltogatni az embereket?
És lőszert vehet-e felvenni valahogy vagy fegyvert mert elég kevés a lőszer mindig fogytán vagyok! -
FRIZ 22
senior tag
Próbáltuk tegnap este cooperativ modban a Hamachi segítségével. Nagyon jó!
Az eszméletlenül buta AI helyett végre igazi taktikai csapatmozgás. Egy bibi van csak, minden 2-3 csatlakozásra indul csak el a játék, a kliens csatlakozik, a szerver látja, de a kliensnél csak fekete képernyő, nem lép be a fegyverválasztási menübe. A squad leaderre vigyázni kell, ha kipurcan vége a játéknak. Ha csak egy sima tag nyiffan ki, akkor át lehet venni az egyik AI szerepét. -
capafog23
őstag
Én lowon gamelek főleg a proci miatt, az első 2 pálya normálisan megy, csak hardon rohadt nehéz.
-
Lui76
őstag
Én még csak a demot próbáltam ma -rosszabbra számítottam
a sok lehurrogás után ...
Sztem nem néz ki rosszul.
Fut rendesen meg a játék is jó.....nehéz -
kovi
senior tag
Elég nagy a gépigénye. R9700-en akad rendesen.
-
dante3
addikt
Sikerült már valakinek végignyomni a 3. pályát,mert én folyamatosan behalok!?
Ennyire béna lennék?

-
vazimódó
senior tag
válasz
axel_foley
üzenetére
Köszi az észrevételt! Hasznos információ.

-
Boboka
tag
Nektek is ilyen gagyi a view distance?? vagy csak nekem változik át a kocsi csilivilivé 5 méterre... (vagy pl csak úgy rajzolódnak ki a kis apró tárgyak az úton) ??
-
axel_foley
tag
válasz
axel_foley
üzenetére
meg van a megoldás. ha valakinek hasonlo problémája lenne:
a C:\Program Files\Common Files\InstallShield könyvtárat át kell nevezni valami másra, pl: InstallShield_old.
és müködni fog, mert csinál egy uj InstallShield könyvtárat. -
axel_foley
tag
valaki nem tudna még a 35ösre valami gyogymodot? nagyon megköszönném

-
bagyulajuve
addikt
-
dante3
addikt
Én még csak a harmadik pályát kezdtem most,de tényleg nehéz!

Rájöttem,hogy miért fogyott ki olyan hamar a lőszerem,mert ha még van a tárban pl.:5 lőszer és újratárazok,hogy véletlenül ne csata közben fogyjon ki,akkor azt az 5 skulót is kidobja!
Szóval meg kell várni amíg kiürül a tár!
Azért tetszik,végre egy játék,amit nem egy délután fogok végignyomni!
-
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Hát igen én a 4. pályánál vagyok és elég nehéz itt már, a másik meg a mentés a gázos.

-
válasz
liquidmoon
üzenetére
Persze, hogy érdemes nem lesz olyan szép grafika azt kész.
-
capafog23
őstag
Szerintem is iszonyú nehéz főleg úgy hogy hardon tolom, de azért haladgatok előre, meg mondjuk ha a haverjaim azt csinálnák amit mondok....
-
bagyulajuve
addikt
válasz
liquidmoon
üzenetére
sztem érdemes, csak nem lesz olyan szép, de a játékélmény nagyon jó

de baromi nehéz ezt továbbri is fenntartom. és ami még zavar, hogy nem lehet ott menteni, ahol akarok
-
liquidmoon
aktív tag
Hi! Egy 3200+A64 + 1GB Ram + 9800pro-val érdemes nekikezdeni, vagy inkább hagyjam a francba?
Mert látom itt 6800LE alatt nem jácccccik senki sem 
-
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Jaja csak a tárakat lehet.
-
dante3
addikt
Nem tudja valaki,hogy az ellenfelek fegyverét fel lehet-e venni valahogy?
A második pályán mindíg kifogyok!
[Szerkesztve] -
mfranky
őstag
Sziasztok!
Nekem is hasonló problémám, nem akar elindulni a game. Nem a C: -re lett telepítve, ott egyébként 4GB szabad hely van, ahová telepítettem ott 35GB minimum.
A ''szokásos'' winxp hibaüzenetet dobja ki, a GRAW.exe szabálytalan műveletet hajtott végre, ezért leáll...
Mi lehet a problem? DirectX frissítve lett a dvd-ről, 6.3-as Catalyst van fönt.
A hardware-el nem hiszem, h gondja lenne....

-
XanD3R
senior tag
Valakinek nincs kedve játszani egyet CO-OP módba?
-
vazimódó
senior tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Biztos azért mert mi már cs-hez szoktunk.

Nagyon zavar hogy nincs élsimítás. Az ATI-soknak be lehet kapcsolni ezt az opciót? -
bagyulajuve
addikt
iszonyat nehéz a játék
-
Megvan nekem is game első benyomámosk: Grafika fullos, nagyon szépen kivannak dolgozval az épületek! Ai nem rossz... Irányítás teljesen jó. Jah és ATI-ra van optimalizálva.

Kérdések: Életet lehet-e tölteni? Tudok-e menni a csapatba másik emberrel, vagy csak parancsolni tudok nekik?
Nekem 2.48giga teljes van meg.
[Szerkesztve] -
Lui76
őstag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Úgy látom már ''megjelent''...
-
magi20
senior tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
most komolyan amivel én játszok az 2,48 gb az demó?????
-
Lui76
őstag
van a játékban bármi módon cooperativ mód ?
-
magi20
senior tag
na sziasztok reggelre lejött és hát tesztelgettem....
1:::install ekkor 81.98-sa forceware drivel asus 6800le-m 12/6-on alap 300/700-on...na indít...ja barton 2600+ auto detectel 800*600 texura medium többi lows egy kettő medium..+4*anisotropic.na ugrok le ugyebár a gépből hát jézus....na hagyjuk leestem kész mondom ilyen nincs kész k.o---akadt ja amugy 1gb ram dualban
na hüpp-hüpp barba trükk előszőt 16/6-ra vissza raktam és egy picit húztam 341/781----ja még bírja 371/871-ig ugyhogy megnézem úgy is....na és ja AMI FONTOS SZERINTEM 84.21-es DRIVER föl így 1024*768-ban 85hz-n texura low a többi maxon +4*anisotropic....tökéletesen megy perfect de komolyan..nem akad semmi...... -
Viszi
tag
válasz
axel_foley
üzenetére
Én is kaptam ilyet. Fel kell szabadítani a rendszer meghajtón 5 GB helyet akkor továbbmegy (de szar, és ha nem oda akarod feltelepíteni)
-
axel_foley
tag
helo, én kapok installálásnál egy ilyen üzenetet:
Setup error
Please do following:
- close any running programs
- empty temporary folder
- check internet connection
és nem megy tovább, pedig a fent emlitett dolgok megvannak (nem fut semmi, üres, megy)
valakinek valami ötlet? -
Viszi
tag
Hi! 1 GB alatt el sem indul vagy fel se engedi telepíteni???
-
magi20
senior tag
na csatlakozom a fórumhoz...épp most szedem,''vagyis veszem''''''milyen?jó???azt írják hogy 6800gt-n akad...a64-el.....barton 3200+ 1gb ram?6800le 16/6-on???mi a vélemény gázos lesz???ui::azért az a ga ott házul elég gázos....
))már sorry az örömért...4aa-t lehet benyomni??egyáltalán? -
Kraptor
őstag
Nállam így néz ki és nagyon jól fut, persze 4x AA nélkül rossz is lenne, ha nem futna szépen. Sajna driverböl se lehet AAt eröltetni.
[link]
[Szerkesztve] -
vazimódó
senior tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Hülyék mint a seggem. Fel is nyomták az agyamat!

-
bagyulajuve
addikt
nem tudom, de sztem elég hülyék a csapattársaim amikor utasításokat osztok, nem mindig csinálják azt amit kellene nekik

-
vazimódó
senior tag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
A teljes akadozik.

-
vazimódó
senior tag
válasz
muxi-muxi
üzenetére
Senkinek nincs oka megsértődni,elvégre te a játékot minősítetted.

Ezek szerint neked is csak medium-textúra beállításokat enged.
Nagyon hiányolom az élsimítás hiányát. Az élek fűrészesek,és ez nagyon dühít. Szénné húzott 7900GT,2x1Gb memó és akadozik a játék. Ez hihetetlen. Most drivereket rakosgatok.
Azt még mindíg fenntartom hogy a hangulata az megfogott nagyon,a negatívumok ellenére is. -
muxi-muxi
senior tag
Ennek a játéknak gyalázat a grafikája a mostani ütős FPS-ekkel szemben. A medium részletességű textúrák gyomorforgatóak. Engem nem érdekelnek a csúnya játékok. (Pedig a helikopteres intró sokat sejtetően jól néz ki...aztán leereszkedsz a kötélen és mi vár? - Egy hat poligonból álló város
Erre nem fogok botozni, a fizikai hókuszpókusz pedig egy kapkodva összerakott játéknál annyit ér mint, halott f@szán a rántás...(Kidurrogtam magam, de azt remélem, hogy ezzel senkinek nem léptem a lelkivilágába. Az enyémbe viszont a játék készítői alaposan - majdnem olyan sz@r, mint a Stalin Subway.) -
GeneraL_XTX
veterán
nemhiszem hogy dolgoznának rajta a full verzió már két napja kint van warezen
én se fogok parancsokat osztogatni jöjjenek felem azt harcoljanak az a lényeg egyébként csak a baj van velük
nekem eddig ai-ban a republic commando az etalon
a medium textúra részletességre meg van egy gyanúm hogy esetleg nvidia kártyákon nem lehet high-ra rakni? (mert ATI-ra optimizált a játék) vagy gondolom az x1900xt-d 512megás és a 256mb-os karikon csak medium lehet
mindenesetre nálam ngyon jól fut minden max és még a nagy benzinkutas robbanás utáni hatalmas füstben sem akad meg de még a robbanás se
[Szerkesztve] -
Kraptor
őstag
Nállam meglepően jól ment 1900Xtn.
Nem tudom, hog yez milyyen verzió a demó de remélem azért még dolgoznak majd rajta mert van mit még javítani, de mondjuk már kétlem. Az tényleg zavaró, hogyha parancsokat kezdesz osztogatni akkor nem fognak automatikusan követni, de ha nem adsz parancsokat egyáltalán, akkor követnek a katonák szépen
-
Hardboy
tag
Hát srácok nagyon vártam már a játékot, az este meg is szereztem, de nagyot kellett csalódni, akármilyen beállítás mellett is akad mint a picsa...
Valakinek valami ötlet??? hogylehet játszatóvátenni a jelenlegi konfigommal???
[Szerkesztve] -
vazimódó
senior tag
Csá! Tanulok má,csak benéztem kicsit.

Ne izgulj,du. már játszhatsz is a game-val.

[Szerkesztve] -
X-COM
nagyúr
x360-on már végignyomtam normal-on, jó kis gáma,
monnyuk hard-on a helikopteres küldetések elég szívatósak. -
vazimódó
senior tag
A textúra beállításoknál nekem csak medium a max amit betudok állítani. Másnál is így van ez?

-
Kraptor
őstag
Szerintem nagyon szépre sikeredett, mondjuk a fegyverek tényleg nincsenek még kidolgozva. Arcadosnak azért nem annyira arcados mint mondjuk BF2, persze ez csak az én véleményem

-
vazimódó
senior tag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Igen. Én is észrevettem hogy kidolgozatlanok a fegyverek egy picit,valamint a karaktereket is összecsapták kicsit. Az arcuk az viszonylag jól meg van csinálva.
Kicsit idegesítő számomra is az állandó kattingatás,majd az egeremen beállítom valami közeli gombra.
A játéknak nagyon tetszik a hangulata, kicsit olyan BF2 strike at Kharkand feeling.
Izgalmasnak találom,erre az fel-felpörgő zene is rátesz egy lapáttal.
Sokkal valósághűbbnek vélem mint a rohangálós FPS-eket. Itt elég egy rossz mozdulat,vagy stratégiai döntés és máris a padlón van az ember. Nem lehet utcákat átrohangálni büntetlenül.
kb 15-20 méter után elfekszik az ember. Itt tényleg nem árt taktikázni,sőt ,kötelező.
Örülök hogy jól fut nálad a játék!Ezt mások is örömmel fogják olvasni. Végre egy jónak ígérkező game amihez nem kell erőmű.Bár kíváncsi lennék hogy milyen lehet fizikai gyorsítóval játék közben. -
GeneraL_XTX
veterán
kipróbáltam nem rossz bár a fegyverek egy picit árkádosak nekem meg a társakat is furán lehet irányítani pl folyton mondani kell nekik hogy kövessenek mindig elfelejtik

szerintem hasonlóan kellett volna megoldaniuk ezt mint a republic commndóban
a grafika nagyon szép az új középkategóriás karimon 1028*1024 16AF minden maxon elég szépen fut
holnap jobban belemélyülök most fáradt vagyok
-
vazimódó
senior tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére

-
bagyulajuve
addikt
jó kis játéknak tűnik és
vazinál jól fut hehe
majd hamarosan az enyémen is kitrószálom -
vazimódó
senior tag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Jó játékot kívánok és Zsuga burító,vagy mi. Azaz játssz szépen!

[Szerkesztve] -
vazimódó
senior tag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Most vittem végig a demót. Kőkemény taktikai FPS. No de nem akarom én lelőni
itt a poént.
Hát igen 1Gb ram. Majd ha jön a Vista,akkor meg egyre inkább 2Gb. Sőt a maximális élvezethez már ide sem árt. -
vazimódó
senior tag
Sziasztok!
Megjelent a játék kipróbálható demója.
[link]
Minimális rendszerkövetelmény
Pentium IV 2GHz
Windows XP/2000
NVIDIA® GeForce™ 6/7 vagy ATI® Radeon® 9600-9800/X
1024 MB RAM
5 GB háttértár-terület
Az első olyan játék amelyben helyet kapott az Ageia PhysX fizikai gyorsítók általi támogatás, mely még valósághűbb vizuális effektek megjelenítését teszi lehetővé.
Örülnék ha a topikban megosztanánk egymással a játékkal kapcsolatos véleményeket,tapasztalatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- 9800x3d félkonfig
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3935, 100% Akkumulátor
- ASUS 23" FULL HD Monitor VZ239HE
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
egy MP co-opban benne lennék, hacsak nem zártkörű klántagoknak... 

. Ha nem támogatja a vga, akkor érdemes kikapcsolni??

Mert látom itt 6800LE alatt nem jácccccik senki sem
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)