Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- ldave: New Game Blitz - 2025
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
magi20
senior tag
attól függ...honnan lőtted fejbe a muksót????messziről sniperrel????na ja..csak lehet hogy te hiszed azt hogy fejbelőtted...lehet hogy csak súrolt..jó nem akarok veszekedni
ársak tényleg katasztrófák..ezt aláírom..ahogy régen kifejtettem.nekem volt ugy hogy kicsináltam kettőt magam..mert idiótáztak...én társak nélkül vittem végig a game-t....de a többi játékhoz képest még így is jobb az ai..mondjuk akkor bebasztam amiko a tank közepében álltam...átment rajtam.mekkora bug??meg szokott olyan is lenni hogy társak a falat lövik mert a túloldalon áll valaki.....hm...szóval egy patch.ja kéne..csakhát mégegyszer nem viszem végig... -
oyko
tag
Én nem láttam különbséget a medium és high beállítás között
A talajon lévő dolgok (dobozok) stb nincsenek megjelenítve, csak akkor ha közelebb megyek és akkor előrajzolódnak!
Vagy hol, miben van változás a medium és high texture quality beállítás között?
Hasonló a konfigunk, csak nekem 1 Gb ram van a gépben, lehet hogy kevés? -
oyko
tag
Kipróbáltam a textúra quality-t átírtam a render_settings.xml - fájlban medium-ról high-ra de csak a menüben lesz high opció a játékban nem,addig amig nem nyitom meg a beállítások fület mert után csak low, és medium opciókat kínál fel, és ha elmentem valamelyik opcióra, akkor a fájlban újra átírásra kerül a textúra high-ról mediumra!
Azért köszi!
[Szerkesztve] -
tr00p3r
addikt
de igen, pl. nekem.
csak nekem is az a bajom, hogy vagy a gépem nem elég erős (???)
vagy valami nincs jól beállítva, mert nagyon szar valamiért a FPS nálam. 27 FPS. most, hogy minden mediumon van, 1024x768@100Hz trilinear: így megy fel 35-37-re. ennyire kevés lenne a gépem? -
tr00p3r
addikt
az AI nem a legjobb, bár vannak helyzetek, amikor pl a térképen kiadod nekik, hogy nyissanak fedező tüzet, akkor egész jól csinálják. pl. második pályán sok a nyilt tér, teli bujóhelyekkel. itt nem együtt küldöm őket szét, hanem külön-külön és megmondom mindnek, hogy ki merre menjen, figyeljen és tüzeljen. bár az elég gáz, hogy ilyenkor pl a sikátorok elött úgy mennek el mint akik kardot nyeltek. nem ár guggolva óvatosan!!! de pl a sarkokat geész jól kezelik. mindig bekukkantanak, mielött belépnek....
Új hozzászólás Aktív témák
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Számlával, Garanciával! Samsung 860 PRO 2.5 256GB
- ÚJ! 2db.KIT! DDR4 Kingston HyperX Savage 2400MHz 2x16GB Kit - HX424C12SB2K2/16
- Samsung Galaxy Tab S7+ 5G
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ársak tényleg katasztrófák..ezt aláírom..ahogy régen kifejtettem.nekem volt ugy hogy kicsináltam kettőt magam..mert idiótáztak...én társak nélkül vittem végig a game-t....de a többi játékhoz képest még így is jobb az ai..mondjuk akkor bebasztam amiko a tank közepében álltam...átment rajtam.mekkora bug??meg szokott olyan is lenni hogy társak a falat lövik mert a túloldalon áll valaki.....hm...szóval egy patch.ja kéne..csakhát mégegyszer nem viszem végig...
vagy valami nincs jól beállítva, mert nagyon szar valamiért a FPS nálam. 27 FPS. most, hogy minden mediumon van, 1024x768@100Hz trilinear: így megy fel 35-37-re. ennyire kevés lenne a gépem?