Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
magi20
senior tag
attól függ...honnan lőtted fejbe a muksót????messziről sniperrel????na ja..csak lehet hogy te hiszed azt hogy fejbelőtted...lehet hogy csak súrolt..jó nem akarok veszekedni
ársak tényleg katasztrófák..ezt aláírom..ahogy régen kifejtettem.nekem volt ugy hogy kicsináltam kettőt magam..mert idiótáztak...én társak nélkül vittem végig a game-t....de a többi játékhoz képest még így is jobb az ai..mondjuk akkor bebasztam amiko a tank közepében álltam...átment rajtam.mekkora bug??meg szokott olyan is lenni hogy társak a falat lövik mert a túloldalon áll valaki.....hm...szóval egy patch.ja kéne..csakhát mégegyszer nem viszem végig...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Meggyi001: A végtelenbe...
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2
- Direct One (műholdas és online TV)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Update 12.02. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3964, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ársak tényleg katasztrófák..ezt aláírom..ahogy régen kifejtettem.nekem volt ugy hogy kicsináltam kettőt magam..mert idiótáztak...én társak nélkül vittem végig a game-t....de a többi játékhoz képest még így is jobb az ai..mondjuk akkor bebasztam amiko a tank közepében álltam...átment rajtam.mekkora bug??meg szokott olyan is lenni hogy társak a falat lövik mert a túloldalon áll valaki.....hm...szóval egy patch.ja kéne..csakhát mégegyszer nem viszem végig...