Hirdetés
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
Új hozzászólás Aktív témák
-
shuttle
tag
Hi !
Nem tudtok az automatikus mentésen kívűl valami exta bill. parancsot ami mentené az addot állást ?
-
duong
tag
Nem tudna valaki kódokat szerezni hozzá?előre is köszz.

-
FRIZ 22
senior tag
Választ talán itt találsz #1594
[link]
Vagy ez:
9. InstallShield Error 6001
This is due to InstallShield not being able to replace an older copy of Installshield with the files provided in the GRAW Setup.
The workaround for this is to delete the problem folder these files are in and allow the GRAW installer to replace the necessary files.
Delete the folder ''0701'' in the following directory
C:\Program Files\Common Files\Installshield\Professional\Runtime\
[Szerkesztve] -
Rolci
tag
Hali!
Kéne egy kis segítség! Próbáltam telepíteni a játékot de ezt írta ki
[link]
Mindent megcsináltam amit írt, de úgy sem ment!
Előre is köszi a segítséget! -
FRIZ 22
senior tag
Pár napja újra elkezdtünk játszani a játékkal. Végre az újabb patchek kijavítottak egy csomó idegesítő hibát (fekete képernyő kapcsolódáskor, kevés fps, stb)
Itt az ideje, hogy végignyomjuk az összes cooperativ mapot.
Utána meg jöhetnek az újabb pályák.
[link]
+Új fegyver a játékhoz:
[link]
Tökéletesen működik az 1.35 patchel is.
[Szerkesztve] -
Raider 01
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Lenne egy kis problémánk.Játszunk a gr-el cooperativban,és az első kűldetésnél mikor oda érünk a kocsihoz értesítenek hogy várjuk meg a helikoptert.Na ezzel nincs is gond csak jönnek még ellenségek és nagy kinlódással eljutunk odáig de ott elvérzünk.Nem tud valaki valamiféle mentési lehetőséget hogy ne kelljen mindig előről kezdeni a kűldetést?Nagy segítség lenne.Nem olyan mentésre gondolok amit lépten nyomon lehet használni,hanem kűldetések után.Segítsetek ha tudtok mert ez így nagyon gáz hogy 1óra játék kárba vész mindig.Mivel csak 2en nyomjuk.HELP ME!!!PLS!!!Előre is THX!!!
-
DJ.Gróf
aktív tag
Üdv! Hamachi-n lehet ezzel coperativ modban játszani? a sima Graw-el probáltuk de mindig mikor elindulna a cliensnél elfeketedik a kép és megáll! nem tudjátok mi lehet a gond? kösz
-
mcwolf79
veterán
Hali!
Az normális ,hogy a textura minőségét csak mediumra lehet állítani.Nincsis ott a high opció.Vagy ez csak a fizikai gyorsítókártya-tulajok privilégiuma?
OKÉ.Visszaolvastam.Tárgytalan.
[Szerkesztve] -
trassher
addikt
nekem 800x600 low/mid-ben jácchatatalan 6600GT-n, havernak meg 512 ram-ma 6600GT-vel megy de neki intelje van és a memóriája is feleannyi mint nekem
-
Csapi007
veterán
Hello
Ki milyen grafikai beállításokkal játszik, és meddig jutott el?
[Szerkesztve] -
nofreenick
aktív tag
x64 xp-n játszott vki ezzel a játékkal?
-
gabor128
aktív tag
Üdv!
Elsőre egy nagy r. sz. a játék.
Eszi a gépet. Már az elő küldetésnél meghaltam miatta, ráadásul a sniper puskát sem lehet használni, mert mindig mozog a célkereszt és nem lehet fixálni! -
sakto
őstag
hali van egy gondom ..hogy:1gb ram A643000+ 6600gt-vel 800x600-ba minden minimumon 8fps
normális ez??? -
Xelo
addikt
nahh majd lesz jó gépem aztán tolhatom a Ten Kaki's Toast Steak On: Advanced Meatfightert! yupee
tleg a Homeless Sex: Vegas is jónak néz ki... sztem lesz olyan jó mint ez..
(Rainbow Six: Vegas)
[Szerkesztve] -
DJ.Gróf
aktív tag
Üdv! Most probáltam ki a játékot! kb 2 percig toltam vele 8 fps-el nagy feketeség! Nagyon elszltak maguktól a készítők ! Még a FEAR sem enyire húzos!
-
szesa
senior tag
Data\settings\renderer_settings.xml
de nalam tok hatastalan az egesz feltettem highre es semmi sem valtozott
legalabbis nem tunt fel a medium es high kozotti kulobseg
sztem nem aktivalodik
viszont a menuben ''high'' olvashato
-
szesa
senior tag
en most csinaltíam meg a vip 2 is down-t amikor felrobbantjak az egesz epuletet ahol a vip van, vagy 25x probaltam ujra, nagyon nehez volt de van akkora hangulata a jateknak hogy rengetegszer ujrakezdje az ember

-
AusWolf
őstag
Hát emberek! Kipróbáltam a demót, de nem értek valamit. A videobeállítások között nincs olyan, hogy ''high'' vagy hasonló. Csak low meg medium. Azt valahogy meg bírnám emészteni, hogy nem választhatom ki a High-t (bár nem azért költöttem 65 ezret videokártyára, hogy közepes grafon nyomjak bármit is
), de hogy nincs is ilyen a menüben...
Vagy azt csak a PhysX kártyás gépeken lehet? Vagy nincs benne a demóban?
Amúgy király játék, csak nem könnyű beletanulni (nekem). -
Xelo
addikt
nekem 1 kissé erősebb vasam van mint ''haverodnak, gef 6800 oc, 1gb ram meg 3000+ amd barton, DE én is csak olyan beállításokon tudtam futtatni ahol a game grafikája hányinger.. akkor mivan egy 9200al meg !!1800as cerka!! proccal?? sztem ne probálja meg, sírás lessz a vége..
-
ToBeY
nagyúr
Hali
Azt akarom tudni hogy a textura quality-t mért csak mediumra lehet rakni?Ekkora VGA kéne neki?
-
vazimódó
senior tag
Hi!
Jött ki új patch. [link]
Próbáltátok már? -
szesa
senior tag
Erre varrjon valaki gombot!
3.2-es P4em van, vizzel hutve + x800xt.
altalaban huzva vana gep 220-250 FSB kozott uzemel.
Kiprobaltam 245FSB-n ez 3900MHz kb es egy adott ponton neztem frapsal az fps-t, 27-re allt be. Ezutan visszavettem 200-ra az fsbt igy 3200MHzen ment, es 33 FPS.
Ezutan megneztem hogy a 3dmarkban is alacsonyabb eredmeny jon e ki esetleg de nem az magasabb FSBn magasabb pontszam volt.
Szoval ingame huzott procival lassubb a game ?
Ez hogy a csudaba lehet?
-
liquidmoon
aktív tag
4. pályán járok, mert megtaláltam a nehézségi szint állítását, és levettem ízire
Így már azért több sikerélményem van... -
S_E_R_I
aktív tag
Kössz fiuk, a segítséget. Én is mondtam neki, hogy a demot, nézze meg ''tesztelje'' meg minden. Akkor elképzlehető, hogy fusson? Hát ez van gyorsan fejlődik az informatika, de ez számunkra csak jó.
Na kössz mégegyszer a segítséget! 
-
morfondőr
addikt
Azt javaslom a haverodnak, hogy a játék mellé vegyen egy új konfigot is, mert ezen aligha fogja tudni játszani!
A játékkal az a gond, hogy nem igazán skálázható, tehát hiába veszel mindent minimumra, akkor sem lesz sokkal jobb. Ha mindenképp kíváncsi rá, akkor próbálja ki a demo-t. Ne adjon ki annyi pénzt anélkül, hogy tesztelné! Szerintem!
Összehasonlításképpen: Az én konfigomon (lásd: aláírásomban) 30-35 fps-el megy a játék! Tehát még éppen élvezhető! De nincs SM 3.0 és HDR!
[Szerkesztve] -
Boglya
senior tag
Ez nagyon necces. A hivatalos minimum memó 1 giga, proci meg 2 ghz (ezeket még majdnem teljesíti, tehát nem olyan nagy gáz), a videokarinak viszont min 9600-ast jelöltek meg. A 9200 azért kissé gyengébb, főleg hogy SE - valószínűleg elindulna, csak éppen játszhatatlan lenne, de próba szerencse
. -
S_E_R_I
aktív tag
Hello, Azt szeretném kérdezni, van egy haverom aki meg akarja venni a játékot, na most az ő kinfigja: ASUS P4P800s-x alaplap; 1.8 Celeron proci; Ati Radeon 9200 se videokari; 768 Mb Ram, na és láttam, hogy milyen a gamenek a gépigénye, nekem igy elsőre elég durva, de nekem van Xbox 360-van, javitom magam az uncsimnak csak most nálam van. És tolom a game-t, és haverom látta milyen csúcs, és ezt szeretném megkérdezni azon a konfigon akár a leggyengébb beállításokkal elfutna??? Előre is kössz, a segítséget.

[Szerkesztve] -
Boglya
senior tag
válasz
liquidmoon
üzenetére
Oh, nekem már mind a négy társam megvan, vagyis csak volt, mert én mondtam nekik h fedezzenek és berohantam az ellenség bázisának közepére, ott meg gyorsan behasaltam, mert lőttek mindenhonnan, a társaimat meg szitává lőtték
. -
FRIZ 22
senior tag
válasz
morfondőr
üzenetére
Persze, tűzfal + vírus kikapcsolva. Nem segít. A játék van félresikerülve leprogramozva. Miközben várakoznak a többiek csatlakozásra, a fekete képernyő alatt, a szerver szinkronizál. Kb 5-10 percig adatokat tölt fel a többieknek, a teljes feltöltési sávszélességet lefoglalva. De mit? Az egész pályát most másolja át??

A tamagocsis dolog érdekes, nem tapasztaltam ilyet. -
morfondőr
addikt
válasz
morfondőr
üzenetére

Egy érdekes jelenség! Ha fut a Hamachi, akkor single playerben a társaim kb 5 másodpercenként jelentik be, hogy újratöltenek. Ha ezt 3 társra vetítjük, akkor az 1-2 mp-enként van. Roppant idegesítő!! Ha kikapcsolom a Hamachi-t akkor megszűnik. Találkozott más is ilyennel??
-
morfondőr
addikt
Hát! Ez így tényleg nem a legjobb! Normál LAN-ba próbáltátok már? Godolom ott nincs ilyen akadás! Csak hát a gépet kell cipelgetni. Köszi az infot! Majd nézegetem, hogy vannak-e szerverek. Meg haveromékkal is kipróbáljuk. Gondolom tűzfal + antivirus kikapcsolásával már ti is próbálkoztatok!?
Egyébként Racka néven vagyok! Csak nehogy azt higgyétek, hogy egy betolakodó!
-
FRIZ 22
senior tag
válasz
morfondőr
üzenetére
Persze gyere. De a multi láz már alábbhagyott. A game multi része el van bénázva. Kijött az 1.06 patch de az sem segített sokat. Ha cop-ban 2 embernél többen csatlakoznak, a játék az esetek nagy részében nem indul el (fekete képernyő), vagy ha igen akkor ledobálja az embereket, vagy 10 percet kell várni, de azt már unjuk. Már próbáltunk mindent, mindenfajta netkapcsolatot és szervert.
De még 2 fővel sem igazi a dolog, olyanokat laggol, hogy az hihetetlen. Mondja a leader, hogy menjek oda előre 100métert a következő sarokhoz. Rám szól, miért nem megyek már, ott állok előtte még mindig. Én meg jelentem, hogy már rég a következő sarkon vagyok.
A leader (aki a szervert indítja) kvázi nem is játszhat, mert ha meghal, vége a küldetésnek. Csak bujkál végig, egy lövést sem leadva. Ki bírja ezt ki? Végig vinni egy küldetést, hogy nem lőhet?
Az AI társakat már nem is említem.
Szóval nem nagy szám, inkább csak kínlódás. Az régi ghost recon sokkal jobb. -
Boglya
senior tag
válasz
liquidmoon
üzenetére
EZZAZZ! Két tagja van a bénák csapatának
. Asszem azért még gyakorlok egy kicsit mielőtt a neten is megmérettetem a tudásomat, még csak 10szer haltam meg az első pályán
. -
liquidmoon
aktív tag
Veled vagyok Testvér
Én is már jáccok vele, de az első pályán mindig meghalok. Kib@szott nehéz, és ráadásul lassú is, de nem adom fel, mert jó játék, csak ez nem az az egy délután alatt végigvihető... Ez az első game, ami igazán megfektette a 9800pro-mat
Még a Bet On Soldier is jobban futott rajta...Na mind1. -
morfondőr
addikt
-
magi20
senior tag
hányan vitték már végig?????emberek..lehet átteszem ide egy két estére a gépem a jobbat ahol megy a ghost és mi lenne ha mulitba lehet nyomulni???bár én még életemben nem játszottam úgy...ugyhogy segíteni kellene...legjobbak össze kéne hogy csapjanak meg a rosszabbak is.tökmindegy csak legyünk..nemde?
-
szesa
senior tag
idiota egy cikk...mi a facert emlegeti allandoan a quake-et...idiota.
kb mintha a serious samhez hasonlitotta volna
melyik ghost recon sorozatban kellett eveszeveszett modon rohangalni?
mindehol hasani gubbasztani lopakodni stb ez is ilyen mert ha elobb vesz eszre az nmy mint te ot akkor kevesebb az eselyed a tulelesre, nem ugy mint a fent emlitett peldanyokban amiket allanodan emleget az idiota cikkiro.
viszont a story meg az ures varos valoban gazos...
dehogy minden masodik szava ''realizmus'' minden harmadik meg a ''quake'' legyen
ez egy barom... -
HEMP
aktív tag
csak úgy, egy cikk: [link]
-
szesa
senior tag
azert hagytak ki mert a technologia jelenleg nem teszi lehetove (iszonyat lassu lenne)
[link]
''The DX9 spec doesn't allow multi-sample AA when using MRTs and our hardware requires that all of the destination surfaces either have AA or not. This means that in order to get AA in G.R.A.W. we'd need to have lots of AA surfaces and perform a ton of AA resolves. The end result would be slow and require much more texture memory. It's not 100% impossible, and I'm not giving up on the possibility, but there is no playable solution right now.
''
vagyis qrva lassu lenne
---
van par game ame kepes a driver felulbiralata melett megfeleloen mukodni aa es af-fel, mondjuk a legtobb ilyen ez sajna, nem.
''One difference between the PC and Xbox 360 version is the lack of Anti Aliasing in the PC version - this makes the game less appealing to the eye, as there are many areas of the game where it could really benefit from some Anti Aliasing''
szal egy mai pc keves egy xbox360hoz kepest, mar megint a szokasos duma pc sux stb
-
szesa
senior tag
Ebben a gameban nem lehet az Antialiast aktivalni, meg a driverbol se.
Vagy ha valakinek sikerult kuldjon egy shotot, mert en most bongesztem at par forumot ahol leszogezik hogy nincs aa tamogatas es nem is lesz.
Nalam ati x800xt van 1G ram es szinten a texture quality csak medium lehet.
Iszonyatosan csunya hogy nincs antialias, akarhogy is de meg kene oldaniuk ezt, mert igy fortelmes, ezek a lepcsozetes vonalak utoljara a brother in arms road to hillben lattam ilyet, az is konzolos game volt... -
kormi0312
senior tag
hali.
hogy-hogy nincs AA egy ilyen játékban?
...szerintem nagyon jól jönne, ha vmelyik patch v ilyesmi javítana a helyzeten, mert így ''fűrészfogakkal'' játszani nagyon gáz!! 
egyébként nálam is csak medium texture-t enged! kíváncsi lennék, h mikor engedné a high beallitast? Minden más amit lehet high-on van, de sztem igy sem az igazi a vizuális élmény..... tudnátok screen shot-kat berakni, h nálatok hogyan néz ki a játék?
köszi. -
HEMP
aktív tag
Uninstall ready....

-
Boglya
senior tag
Azta, amikor kiugrott az arc az ejtőernyővel és elém tárult Mexikó... hát leesett az állam
. Mondjuk közelről már nem annyira kidolgozott a játék, de elég jól néz ki. Kár, hogy játékon belül nem lehet állítani az anti-aliasingot, mert így 1024ben a távoli házak már nagyon elcsíkozódnak.
Szerk.: az meg már más dolog, hogy én az ilyen játékokhoz nem értek. Szal dzsalok fullspeeden az utcán, hogy ejj de szép, aztán egyszercsak ott van két marcona arc és elkezdenek lűni. A prone gombot még sikerült automatikusan lenyomnom, meg a géppuskám is kiböffentett magából pár lövedéket, de elég hamar elpilledtem
.
[Szerkesztve] -
Xelo
addikt
nahh hy.. nekem még ez a game nagy csalódás.. bár igaz hogy én alapból nem kedvelem ezt a qvalassú játékmenetet, de a gépigény... 1024×768ban low részletesség mellett megy normálisan, DE AKKOR MEG olyan undoritó a grafikája hogy csak nahh... amig megnem lesz az új gépem ezt hagyom a francba... (egyébként lehet hogy jó a game, csak hát igy nincs undorom vele játszani..)
-
Zsolty
tag
hali.
ebben AA beállitás nem találok,
na mindegy, minden maxopn megy rendesen, csak néha elég LOL az inteligencia az ellenbe, de néha pedig rettentő élethű.
a Graf szerintem nagyon jóóó.
2. pályát kezdem.
de majdnem mindegy hova lövök valakire akkopr is meghal, csak néha utánna feláll, de valszinü, mert golyóállómellénybe vannak, és csak a a golyó becsapódásától esik el. -
-
gege71.hu
addikt
Nekem felment gond nélkül és azóta nem fagyott le. Előtte kb 20-30 perc utn behányt a progi. Kifagyott desktopra sőt 1x még kékhalált is sikerült összehoznia
Más progi még nem érte el ezt a konfogommal mióta megvan. Pedig szoktam küldeni a gépet elhihetitek. (cod2, ut2004, fear, hl2, videoszerkesztés/tömörítés renderelés kutyafüle...) -
FRIZ 22
senior tag
linkek a 1.06 pöcshöz:
[link]
Ahogy olvasgatom a külföldi fórumokat, rengetegen csak kínlódnak a patchel. Sok emberkének nem indul el felpöcsölés után a játék. A fekete képernyő hiba megmaradt.
[Szerkesztve] -
FRIZ 22
senior tag
Ghost Recon Advanced Warfighter v1.06 Patch
- Client no longer receives ''CD key rejected'' message when server dies in coop.
- Crosscom border now correctly disappears when spawning into AI ghost in coop.
- Fixed issues with leaving mission area in coop.
- Fixed in-mission inventory issues that could cause double gun objects.
- Player nicknames are now correctly shortened to fit Ghost leader HUD in coop.
- A memory leak occurring in certain situations when playing Domination has been sealed.
- Ghost AI is now less likely to stare at the walls when taking cover.
- Adjusted map settings and glitches on missions 3, 4 and 10.
- Certain animations have been corrected.
- Adjusted sounds for certain objects.
- Some text strings have been added or corrected.
Kétfajta patch létezik:
- 1.06_download (online vásárolt/letöltött verzióhoz)
- 1.06_retail (a DVD-s verzióhoz)
[Szerkesztve] -
vazimódó
senior tag
Hali!
A v1.6 patch-et próbálta már valaki?
Javít valami lényegeset egyáltalán?
[link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Akciókamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Fujifilm X
- Telekom mobilszolgáltatások
- Tőzsde és gazdaság
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Dali Oberon 5 - dió
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- Nintendo Switch Oled-ek Picofly chippel okosított Dual Boot Hekate Tinfoil CFW RP2040
- Iphone 15 pro - Natural 128GB - Karcmentes, 90% akku
- 2021 MacBook Pro 14 16GB RAM 512GB SSD - Magyar Bill - 97% akku 100ciklus
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

tleg a Homeless Sex: Vegas is jónak néz ki... sztem lesz olyan jó mint ez..
(Rainbow Six: Vegas)
Ezért meg nem veszek jobb gépet!
Maradok a jól futó alkalmazásoknál! FEAR.........
A szörnyű az, hogy még mindig csak a 2. mentésnél vagyok, amikor már van egy társam 
.
))))ki tudja lehet hogy nem taktikázól miultiba végigrohansz és veled együtt robbanok..hihi