Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSJPeter
őstag
válasz
HussarF
üzenetére
Hmm, nagy kár érte...amúgy nekem alapból is úgy dobott ki, mintha csak alt+tab-ot nyomtam volna...nálam nem volt fekete képernyő...
Nekem amúgy már attól stabilabb lett a játék, hogy SSD-re telepítettem, neked is SSD-van?Megnéznél valamit?
Ha megvan a sima 2033 Redux, abból megnéznéd, hogy lemegy neked a 99 kör benchmark?
Mert játszani, nekem mostanában nem volt időm vele, de nekem társkártyával lement a 99 kör és az LL-ből is lement 60 kör, ebből én úgy gondoltam, hogy ilyenkor már stabil lesz a játék is, mert amúgy társkártya nélkül 10-15, max. 20 kör után behalt a benchmark.Akkor nálad ezek szerint súlyosabb a crash-tünet, mint nálam volt...
Amúgy már én is megrendeltem a társkártyámat, de csak január 2. hetében jön meg, addig úgy gondoltam, hogy nem is játszok a játékkal, mert elvenné az élményt, nagyon kíváncsi leszek, hogy nálam lesz-e majd crash játék közben is, de nem hinném...
LL benchmarkban amúgy hány kör ment le crash nélkül, ha szabad kérdeznem?
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE RX 6800 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5060 8GB GDDR7 GAMING OC - Gari 2027.06.26. -ig - Eladó!
- Sapphire RX 580 8GB Nitro+ videókártya - tesztelt
- AMD Radeon RX 6900 XT ASRock Phantom Gaming D 16GB OC videókártya
- Leghalkabb és legerősebb! EVGA RTX 3080 Ti FTW3 Ultra 12 GB GDDR6X Videokártya eladó
- Transcend 128GB M.2 SSD // Számla // Garancia //
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Nothing Phone (1) / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest