Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nimfas
addikt
válasz
hevizms
üzenetére
Arra (refund) is sinám azt írnák, hidd el, hogy először zárd a PayPal vitát, majd utána....
Én nem zártam, és a PayPal a javamra döntött. Piston 3 fülest rendeltem, de 60 nap alatt sem ért ide.
Ha Wallet-re kapod a pénzt akkor megint nem vagy védve PayPal által ha azzal fizetsz, 22-es csapdája
-
Vertigo18
addikt
válasz
hevizms
üzenetére
Én kb. 5 pozitívat látok ebben a sztoriban, de mi kiemeljük negatívként, hogy van egy magyar segítségünk... Ráadásul, ha jól olvasom, amikor a kollega besegített és arra válaszoltak, utána "megint nem történt semmi", de aztán maguktól megint írták, hogy mi van.
Magyar mentalitás: ha történik valami pozitív, abban is keressük, mi a negatív...
-
tibcsi0407
félisten
válasz
hevizms
üzenetére
Most nekem nem volt 24 óra a rendelés és a feladás között.
Lehet csak mákom volt.
Egyébként a Gearbest is lódít. Két rendelésem is van processing alatt most. Az egyik 01.06 óta, mert nincs raktáron, amit vettem és csak 20-án tudják feladni.
A másik pedig 3 napja volt, ott megkértem, hogy vegyék ki belőle a terméket ami nincs raktáron és küldjék ASAP. -
tibcsi0407
félisten
válasz
hevizms
üzenetére
Nekem most jött két telefon 340 Dollár értékben. Nem volt ÁFA.
Franciaországban vámolnak és be is fizetik, ha fellép valamilyen költség.
Kb így zajlik:
SF. Express elviszi Franciaországba, átmegy a vámon, fizetnek, vagy átcsúszik, az nem a mi dolgunk. ha van költség, akkor azt az eladó vállalja. Utána a DPD felveszi a csomagot és elhozza Neked.
Mire alapozod a rossz hírt? Nekem ez alapján semmi rossz nincs benne. -
Druss
tag
válasz
hevizms
üzenetére
Más topikokban írtak hasonló esetekről. Nem tudják vagy nem akarják ezt a kamu TN-es dolgot megoldani a boltok vagy eladók. Eddig minden megjött Gearbest-től, de ezek után azért főleg nagyobb értékben óvatosabb az ember.
De amíg ez fenn áll addig minden eladóra érvényes. -
bpmcwap
senior tag
válasz
hevizms
üzenetére
Én ez ügyben már nem nyilatkozom, viszont ha legközelebb ilyesmire van szükséged, akkor nyugodtan rendelj tőle. Nagyon sokan ajánlják, megbízható és ha még sem érkezik meg az áru teljesen korrekten PP bevonása nélkül rendezi a problémát!
Prohardveren kiemelten megbízhatónak számít. Én most rendeltem először nála egy ilyet, de sokan ajánlották már nekem is, azért merem írni.Na erre lehetne írni, hogy a reklám helye, de aki erre azt hiszit azt csak sajnálni tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hardcore café
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Samsung kuponkunyeráló
- E-roller topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- iPhone 14 128GB karcmentes, magánszemélytől
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i5-1334U - 8GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
- GeForce GTX 1650 SUPER (OEM HP) -
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi