Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Outlander
addikt
Első kérdés...
Hol az összefoglaló?!
Annó ezt már egyszer végig játszottam a külföldi rendelős topikban, azt többet között én írtam annó... de már nincs türelmem hozzá, ezért már jó ideje nem is voltam abban a topikban.
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
sisu2
aktív tag
válasz hardsongoku #3300 üzenetére
Most hétfőn, nekem volt ,hogy pénteken adták fel a hétfőit nyugi most meg 11.11 van amúgy is
[ Szerkesztve ]
-
RBJ
addikt
válasz PH!überrangú #3261 üzenetére
Nem bosszant mert akkor nem volt akciós, amúgy is zöldet akartam, ez már túl világos retkes lesz hamar. MEg 1 dollár nem a világ.
Amúgy is az értékelésre kaptam majd 3.3 dollárt[ Szerkesztve ]
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
PH!überrangú
csendes tag
Ok. Igazad van. A fejlámpám meg 1 héttel később 1 dollárral olcsóbb lett. Salom alólam! Ja! A dollár meg 290 ami paypalosan nézve 306 Ft.
Ezekkel szemezek:
Késből sosem elég. Mánia. Szívás.
De csakis akcijósat!!!
A múlt homályos, a jelen átláthatatlan, a jövő sötét.
-
Sinkapeter
tag
Én szombaton rendeltem egy Redmi Note 2-t, akkor volt készleten. Vasárnap írtak, igazoljam magam, mert a Paypalom még nem volt megerősítve, akkor is volt készleten. Hétfőn is volt, de a rendeléssel semmi sem történt. Kedden visszajeleztek, hogy az EU raktár kifogyott, 5-10 napot várni kell, de még akkor is mutatott készletet. Mára igazuk lett, mert már tényleg nem volt. Akkor azt gondoltam, inkább megér tízezret a magyar szerviz , meg hogy a szoftverfrissítés nem jelenti a garancia megszűnését, töröltettem a rendelést, és az addigi egy nap helyett 2 óra múlva elnézést kértek és visszautalták a pénzt.
-
Yag
tag
válasz Flashget #2522 üzenetére
Ugyen ez a termék érdekelne. Segítséget kérve, megírnátok mit jelent az EU PLUG pontosan ? Nem elég az EU Werhouse tételként kiválasztanom ?
Boccs a tudatlanságomért de nem volt mostanában érkezésem ezeket a kifejezéseket megtanulni.“Aki el akar érni valamit, az módszert keres, aki nem, az kifogást!” (LeEco LeRee L3)
-
Yag
tag
Volt egy ilyen sejtésem, sorry, rákérdeztem. Ami viszont akkor érdekes, hogy csak ezért drágább mert van benne egy EUs bedugós töltőfej ?
Warehouse Options: EU $125.83 BLACK
Warehouse Options: EU $137.99 EU PLUG+BLACK 12,16 dollárért potom 3500 forintért választhatok milyen konnektorba akarom bedugni ? Hát elég érdekes.Más furcsaság :
Tablet PC Keyboard Protective Case with Keyboard
$25.45$24.13
Total price:$305.92You Save:$143.80 Final Price:$162.12 Buy Together & SaveTehát ha venni akarok egy billentyűzetet és védőtokot hozzá, akkor kicit óccobb lenne, összesen 162 dollárért megkapnám az egészet. Node. Ha kiválasztom akkor listában már nem lehet együtt rendelni mert azt írja ki : Different warehouse products can not be bought together. Please choose products according to your shipping address.
Most akkor lehet rendelni vagy sem ? Persze értem én hogy más raktárban van a két termék és így együtt nem lehet szállítani de akkor mitől kedvezményes egy ilyen vásárlás?
Vagy csak én buktam a dolgot mert EU raktárból szeretném kapni ...
Összsségében külön is rendelhető meg de akkor meg nem lesz kedvezményesebb az ára. Kár az ilyen anomáliákért.“Aki el akar érni valamit, az módszert keres, aki nem, az kifogást!” (LeEco LeRee L3)
-
RBJ
addikt
válasz PH!überrangú #3306 üzenetére
Én meg ilyen klasszikust tettem még be a kedvencekhez. Ami késik .... [link]
Én ebből a blogból olvastam mik az elfogadható kínai kés márkák.[ Szerkesztve ]
-
Rainee
csendes tag
Sziasztok!
Egy Chuwi Vi7-t rendelnék a Gearbestről. Az oldalon kint van egy 49.99-es limitált ár. Ahogy beteszem a kosárba már 57 dollárért akarja adni. Miért? :S
-
v-man
őstag
válasz PH!überrangú #3310 üzenetére
Köszi! Kb 15 dollárig mi a legjobb fejlámpa? Ajándékba venném, én nem értek hozzá.
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
hpsafl
tag
Ez a hsz kicsit késese lesz...
RBJ: Nem számít, jöhet rugós, vagy bármilyen, a pengét kilövő verzión kívül, mert azt még birtokolni sem lehet, a többit szabadon veheted, csak ne legyen nálad. Sőt én úgy tudom, hogy amin pl kulcskarika van az mind kulcstartónak minősül a vámon.
PH!überrangú: Ez a késes téma tényleg függőséget okoz, nekem is van itthon egy Leatherman Charge, Leatherman MUT EOD, ZT0350, Cold Steel Gurkha Kukri, Cold Steel Recon Scout Carbon V, Extrema Ratio Fulcrum 2 T, megm ég egy pár, és összeszámolni sem merem mennyit költöttem rá , és minden késem eredeti, kivéve egy Bökker Subcom Plus-t.
Dusee: Ha 40$ feletti az összeg akkor van ingyen tracking is, kisebb összegnél külön kell érte fizetni. Ha éppen csak 2$ hiányzik, akkor keress valami kütyüt, és azért fizess 2$-t ne a postáért
Multifogóból ez az, ami jónak tűnik, bár még nem volt a kezemben, csak tetszik a LM-féle egykezes pengenyitás, meg a vágóbetét, és az élei is le vannak kerekítve, így szorításkor nem vágja az ember kezét, a birkaláb heggyel meg precízen lehet vágni.
Yag: Ha jól értem te EU raktáros termékhez szeretnél Kínából tokot, mert együtt olcsóbb. Szerintem az az akció úgyműködik, ha mind a kettő Kínából jön.
A képekre válaszolva, most néztem meg a rendeléseimet, eddig 9 rendelésből 8 megjött, egy úton van kb 2 hete, és egy ketté lett bontva egy LiPo Yi akku miatt, ennek egyik fele trackinggal jött, a másik nem, de mindkettő megérkezett.
Ez megjött, ez még úton van .Rainee: Az egy korlátozott akció volt, pár darabbal.
[ Szerkesztve ]
Blogom: http://gearbest.blog.hu/ Egyedi kupon: gbkupon@gearbest.com
-
Yag
tag
Nos, továbbra sem értem mi a gubanc mivel rákerestem külön is a tokra, így a rendszer is azt írja ki, hogy ez a tok kapható vagy rendelhető EU raktárból is. Ott virít kéken az EUs zászló ... Tehát az elképzelés az, hogy a Tablet és a tok is egy raktárból rendelődne. De a rendszer még sem engedi, illetve jelzi, hogy a két termék nincs egy raktárban. Ezért gondoltam, hogy a tok Kínában van a Tablet meg EU ... valahogy még sem, tehát passz ...
Ha a reklámja is úgy szól hogy a kettő együtt olcsóbb akkor a kosárban miért írja ki, hogy :
Different warehouse products can not be bought together. Please choose products according to your shipping address. A shipping addressem rendben fel van tüntetve ...Ráadásul csak az EU raktár választásnál jelzi a Buy Together & Save: akciót ... ezért én szívesen ráklikkelek a Buy Together & Save gombra, de a kosárba már nem teszi bele ... csak a készüléket. A tokot billentyűvel csak külön tudom bepakolni a kosárba.
“Aki el akar érni valamit, az módszert keres, aki nem, az kifogást!” (LeEco LeRee L3)
-
-
Yag
tag
Na ja. A keresett tételnél még mutatja hogy EU-s de szerintem akkor Out of stock-ba került és ezért nincs. Rendben. Megértettem.
“Aki el akar érni valamit, az módszert keres, aki nem, az kifogást!” (LeEco LeRee L3)
-
hardsongoku
csendes tag
Na ma küldték a tracking numbert, kíváncsian várom. Elmúlt a para.
-
Balion
senior tag
válasz hardsongoku #3320 üzenetére
Én szóltam
-
bul07
nagyúr
válasz 5-ös kezelő #3224 üzenetére
Aha akkor rajtad keresztül kellene rendelni mindenkinek hátha akkor megjönnek a dolgok
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
wentworth
tag
[link] Itt lehet csemegézni.
Nem csak a magyar rendelésekkel van probléma, másoknak is hibás, hiányos, sérült termékeket küldenek.Nem valótlan az az értékelő oldal, ahol sok a rossz vélemény az oldalról.
A presale is egy vakitás. Ugyanolyan áron fut utána is, a másik hogy presale az CN WH és 900 darab presale, egy 100 dollár terméknél, 900*100 = 900.000 = 26.550.000.-HUF
Ha ebből a 900 emberből biztos lesz olyan aki elfelejti, nem ért hozzá, nem reklamál, és nem kapja meg a terméket. Ez a GB-nek csak jó.Kivan ez találva
[ Szerkesztve ]
Vi10 32G Q32G221510...
-
Flashget
félisten
Már megválaszolták.
Nálam átmenetileg a megoldást egy már meglévő US/UK/EU adapterrel van megoldva (kemény 170Ft volt itthon 1100Ft-ért láttam) Küldtek kínai-eu-s adaptert, de azzal nem sokat érek. Viszont tervbe van, hogy veszek egy jobb fajta töltőt + kábelt így a gond ezen része letudva.
Chuwit vedd EU-s raktárból a billt kínából arra kevesebb teher rakódik ha megfogják a vámnál.Realme GT Master Edition
-
hpsafl
tag
Telefonok, phabletek, tabletek és egyéb kütyük akciója
Zseblámpák, és LEDSzalagok akciója
Olight M23 kupont privátban tudok küldeni akinek kell.
Akciós a Convoy L2 is. 5 féle színhőmérsékletétű LED közül lehet választani.
Blogom: http://gearbest.blog.hu/ Egyedi kupon: gbkupon@gearbest.com
-
PH!überrangú
csendes tag
Volt már nézeteltérésem olyannal aki besérült h 15 $ alattit hájpotam fejlámpából. Csak annyit írok most h
kapja be az illetőlegyen li-aksis. Zoom-nem zoom ízlés kérdése. Nem igen lehet ráfaragni. Működnek ezek szépen. Én azért választottam pont ezt, mert "kis lumen"= energy saving, li-aksi, erős(ebb) csukló a lámpafoncsor körül, jól elérhető kapcsoló gomb, nem akartam zoomost és mert lila a karimája nem ez hülyeség! de nekem tetszik amúgy .A múlt homályos, a jelen átláthatatlan, a jövő sötét.
-
Dusee
őstag
na kicsit utána olvastam a szállítási módoknak, és 40$ felett tényleg ingyenes a SingPost,erről nem tudtam.
sajnos bőven 40$ alatt van a rendelésem, szóval akkor ez kilőve.
de érdekességként azt megjegyezném, hogy a Belga postát is 40$ felett írják, és a múltkori rendelésem (24,59$+1,99$ tracking) azzal jön, pedig az sincs 40$szerk.: én ezt már nem értem, írják, hogy 40$ felett ingyenes, egyéb esetben X$ az upgrade rá.
ez oké is lenne, de mikor leadtam a rendelést most csak a NL postára tudtam upgradelni, a többit fel sem ajánlotta.
hát mi folyik ittGyöngyösön?[ Szerkesztve ]
-
maroni
aktív tag
Sziasztok!
Megérkezett a Oct 19, 2015 20:38:46 PM rendelt követés nélküli óra holland postával ma!
Ez igen jó időt futott!
Üdv -
5-ös kezelő
senior tag
Vagy csak azért jönnek meg, mert nem telót, tabletet rendelek, és nem akcióban. Vagy olvasható a címem, nincs benne ékezet. És a postás a barátom /tényleg/. Amúgy egy 7 dodós óra nem volt a csomagban, és nyoma sincs a rendeléseimnél, h késik, de tutira veszem, h befut külön levélben nemsokára.
[ Szerkesztve ]
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
Balion
senior tag
válasz 5-ös kezelő #3332 üzenetére
Na igen, TN nélküli rendelések esetén jó dolog jóban lenni a postással! Meg egyébként is.
-
bul07
nagyúr
válasz 5-ös kezelő #3332 üzenetére
Ez a cím nem látszik dolgot nem igazán értem , irányítószám meg egy utca házszám kell , névből meg elég a kezdő betű mert itt falun elég
Nálunk nem ragadós kezűek a postások, bár járkál az utcán egy félbolond pizsamás akitől kitelik hogy kívülről kiüríti a postát és fél utcával arrébb a árokba dobja, múltkor a mi árkunkat hordta meg cseréppel, de hogy honnanNekem két SK98 lámpa(6.61$) nem jött meg ami teljes áron lett véve, vagyis egy az én címemre egy meg a haveréra (na nála meg főként nincs gond a helyi postával ), és hogy két címre lett rendelve és egy se jött meg gondoltam én hogy fel se adták(kép ellenére)
Na de most újra megrendeltem, és várom hogy megjöjjön, múlthéten adták postára(Azóta lejjebb is ment az ára meg meg is kuponoztam -8% így 5.59$)De ha ez se jön meg isten bizony kipróbálnám hogy a te fiókodról rendelve hozzám megérkezik e
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Van tapasztalatok a Gearbest-es blutetooth-os hangszórókról? Bízom benne, hogy van elfogadható kínai alternatíva az amúgy kegyetlen jól "muzsikáló" Böse hangszórókra.
-
RBJ
addikt
[ Szerkesztve ]
-
maate_toth
csendes tag
Előzmény
A negatív tapasztalat folytatása:
Miután a Paypal elkaszált, utána sikerült lebeszélni, hogy a rendelés 70%-át visszafizetik GB Walletre, így majd' $100-t visszakaptam, meg egy kis pontmennyiséget hozzácsaptak pluszban, ugyan $46-ot buktam, de végülis így is jobb, mintha buktam volna az egészet.Teljesen pozitív, új tapasztalat:
11-09: Rendelés szintén EU wareből, fizetős shipping (kb. $3 volt) + biztosítás, az előbbiekből tanulva.
11-11: Hurrá, él a DHL-es TN (és nem DPD! ), és nem érintett az EU ware out of stock, amit 11-10-én láttam, szerencsém volt, jó időben rendeltem.
11-12: Átveszem a csomagot, vége a történetnek. Sokkal jobb ezt írni, és kicsit vissza is jött a bizalom a GB felé. -
Balion
senior tag
+1 pozitív tapasztalat:
Van a telefonomon egy halott pixel, illetve zizeg kicsit a beszélgető hangszóró.
Ezt megemlítettem Zuza-nak, aki 30 dolcsit felajánlott kártérítésként.
Én ezt nagyon korrektnek érzem, hisz a stuck pixel nem szokott garis probléma lenni, illetve a zizgést nem tudom bizonyítani. így elég jó áron volt a K3, a hibák nem igazán zavarnak. -
RBJ
addikt
válasz PH!überrangú #3340 üzenetére
10. hó na. Nem drága az a ganzo.
Hát az a fröccsöntött terep minta.
[link] itt van egy kis tudomány a kínai késekről.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
bul07
nagyúr
válasz maate_toth #3338 üzenetére
Azért durva ez a 46$ bukó, téged szó szerint megloptak
-
peestike
őstag
válasz PH!überrangú #3343 üzenetére
nekem van sanrenmu, ganzo, enlan bicskák. azt kell mondjam, mint laikus szerintem legjobb a ganzo. én azt vettem észre, hogy éltartás, fenhetőség szempontjából ez a legjobb. élét tartja egész hosszú ideig, fenésnél pár húzás után klassz. enlan nekem már csorbult, nem volt annyira vicces az élből kiszedni, köszörülni még kár lett volna, annyira azért nem volt vészes.
42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
bul07
nagyúr
válasz peestike #3344 üzenetére
Késeknél nagyon figyeljetek a törvényi előírásokra
Pont a múlt héten mesélte egy munkás a munkahelyemen hogy közúti igazoltatásnál kiszúrtak egy bicskát a kocsijában 10cm-res volt a pengéje(enni használta) és szépen meg is bírságolták 30.000Ft-ra[ Szerkesztve ]
-
RBJ
addikt
-
RBJ
addikt
ja x akták gearbest fóbia. A jött óra csomagja láthatatlanul, elmosódottan volt fényképezve, mégis megjött.
Inkább azon aggódok, hogy van egy másik kés amit előbb rendeltem bő egy héttel és még sehol.
Sőt a ganzo előtt rendeltem és sehol.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
bul07
nagyúr
Itt a román határ mellet mindennapos az igazoltatás, vámosoktól kezdve a rendőrig minden van, a vámosok nyakig turkálnak az autóba
Egy időben a bicikliseket pécézték ki, lámpa, prizma nincs 20e Ft
(Erről van egy jó sztori is
Részeg kijön a kocsmából felül a biciklire rendőr megállítja és ittasság miatt meg hogy nincs lámpája, meg akarták büntetni. Erre a részeg elkezd kiabálni hogy volt a biciklin és ellopták most a kocsma előtt feljelentést akar tenni, vigyék be a kapitányságra hogy feljelentést tegyen
Persze a rendőrök hagyták a fenébe és elengedték)Ha valaki kanába vesz benzint nem dobja el a blokkot mert ha nincs meg még azért is megütheti a bokáját.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest