Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
El_Diablo_
tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Na, hát akkor 64 bites win kilőve

Melyik azonositóra keressek rá? Az eszközpéldány/hardver/kompatibilis/egyező? Mert az eszközpéldánynál némely helyen több azonositó van.
Én is megnéztem ott az energiagazdálkodásnál, de nem volt ott. Arra a 3 módra gondolok, normál, energiatakarékos, és nagy teljeitményü. Mindegy, ez legyen a legnagyobb gondom

Teljes formázást kértem, és nem gyorsformázást. Asztali gépen a teljes formázással végzett 15 perc alatt. Ezért csodálkoztam, de akkor úgy látszik laptopoknál tovább tart.
Még egy fontos dolog, a készenlétettel kapcsolatban, azt irja ki, valami Remote Procedure Call nem engedi. Erről tudsz valamit?
-
El_Diablo_
tag
válasz
El_Diablo_
üzenetére
Elfelejtettem, de még az előző hozzászólásomhoz tartozik, normális, hogy több mint 3 órán át tartott amig megformázta a vinyót? (XP installkor)
-
El_Diablo_
tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Na, túl vagyok az installálgatáson, de még van pár ismeretlen driver, azokat hogyan tudnám felismertetni? Van egy olyan progim, hogy Driver Genius, az talált pár plusz drivert, de nem mindent. Pl a touch pad még nem műxik rendesen. Észleli a mozgást, de a görgetés nem megy vele

Az akksi üzemmódjait sem tudom hogy hol lehetne beállitani
Vagy azt csak a Vista tudta?Még valami, azt el lehetne elérni, hogy az XP lássa mind a 4 giga ramot?
-
El_Diablo_
tag
válasz
greatchaos
üzenetére
Megtaláltam, ott bal oldalon volt abban a kék sávban. Most használok először Vistát, nem túl egyértelmű számomra.
Köszi a segitséget.
-
El_Diablo_
tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Köszi, és akkor ez minden drivert tartalmaz? Vagy van ait külön kell mellé még megkeresni?
Te tudsz esetleg válaszolni a lecsukós kérdésre?

-
El_Diablo_
tag
válasz
greatchaos
üzenetére
Már én is néztem. Ott csak azt engedi hogy hány perc után tegye magát sleep-be vagy hibernálásba, de olyan lehetőség nincs, hogy akkor amikor becsukom.
-
El_Diablo_
tag
Sziasztok!
Ma én is Gateway P-6860FX tulaj lettem
Szuper kis masina, de még nemnagyon volt alkalmam tesztelgetni, először szeretnék megszabadulni a Vista-tól, de félek hogy nem találok XP drivereket. Fentebb emlitettetek pár oldalt, ahonnan le lehet tölteni drivereket hozzá, de nem tudom, hogy azok jók-e az én notimra.Ehhez kapcsolódik a következő kérdés. Itt Vista-n van egy csomó lehetőség, pl be tudom álltani hogy milyen módban használja az akkut, meg egy csomó dolgot. Nem tudom hogy ezt a Vista csinálja, vagy egy külön kis progi, amit fel lehetne rakni az XP-re is.
És még egy kérdés, be lehet álltani valahol, hogy akkor kapcsoljon alvás/hibernálás módba, ha becsukom? Mert erre csak a monitort kapcsolja ki, pedig volt már dolgom olyan laptoppal amit ez a művelet automatikusan hibernált vagy altatott vagy mi, nem nagyon tudom mi a különbség köztük

Segtségeteket előre is nagyon megköszönöm!

-
El_Diablo_
tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
De, ebayen nézelődtem
Less ide ;) Persze erre jön pk + egyebek. -
El_Diablo_
tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
És szerinted 55e Ft-ért külön a 6860FX-hez egy socket P-s X9000-res proci?
-
El_Diablo_
tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Írtam Neked privit

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook 12 Retina - Magyar bill. - 2016 Early - 256 SSD, 8GB, 1.5GB
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi