Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ketogén étrend
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
-
LOGOUT
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
MésziGab
tag
Az én történetem a következő.:
Kiszemeltem egy kedvező árú terméket az interneten,amit meg is rendeltem a webshoptól (luxoryshop.com) és az előreutalásos opciót választottam mert annál gyorsabb kiszálítási idő volt megjelölve!
Kaptam egy e-mailt hogy beérkezett a megrendelésem,és utána kaptam egy másik e-mailt hogy elfogadták a rendelésem kérik utaljam át az összeget! Az átutalás megtörtént(195.000 Ft),majd 2 nap múlva jeleztem feléjük hogy szeretnék elállni a vásárlástól(interneten jobban utánna olvastam a cégnek) kérem utalják vissza az összeget! Ezt tudomásul is vették,kaptam is e-mailt hogy a rendelésem státusza "meghiúsult"-ra változott!Azóta várok a pénzemre,e-mailre ritkán válaszolnak és folyamatosan a törvényileg előírt 14napot hajtogatják!
Ha letelik a 14nap és nem utalják vissza az összeget akkor célszerű feljelentést tennem a webshop ellen,vagy sajnos ilyen ügyben bele kell törődni hogy én hibáztam hogy utaltam?
A webshop adatai.:
luxoryshop.com - Avier Enterprises Kft.
Szentmihályi út 131.
1152 Budapest
Telefon:
06-1 / 533-3131
E-mail:
ugyfelszolgalat@luxoryshop.com
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest