- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: Villanydrótkecske
-
LOGOUT
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
Turbolada II #13792 üzenetére
Heee?
Azt szivtam meg, hogy a kormany segitett a dev.hiteleseknek. Nem azt, hogy nekem nem. En ugy fizetem a hitelt, ahogy szamoltam, hogy fogom (mas kerdes, hogy a valsag miatt pl. a 13. havi fizu elvetelevel - a ferjemnel is oktatokent az allam altal, nem csak a cegem "rosszul teljesitese" miatt, megjegyzem a cegem is szolgaltatoi szektor allam altal beavatkozott reszebe probalna eladni, amit igy a rezsicsokkentes miatt kb. leallitottak -; plusz az arakba beepitve megis altalunk fizetett kulonadok stb. miatt a nominalis keresetunk is csokkent, nemhogy a real, amit minimum stagnalni remeltem).
A kormany hagyja mukodni a gazdasagot, es ne pofazzon bele a versenyre vonatkozo szabalyok betartasan kivul, ennyit varnek el, nem hogy engem is "megmentsen"...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest