Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
Új hozzászólás Aktív témák
-
coccolino
aktív tag
A tegnapi készlet várható helyett, ma már csak megrendelni tudják
-
coccolino
aktív tag
Ez volt már? Ha nem mit gondoltok róla?
Illetve szerintetek érdemes megvárni az Intel hybrid processzorait esetleg a vásárlással? -
coccolino
aktív tag
Ez szerintetek vehető?
A hűtése úgy láttam karcsú, a kijelző azt mondom ok, igaz sokat menne monitoron
A hordozhatósága elég karcsú, mITX-en gondolkoznék, de alternatívaként átfutott az agyamon -
coccolino
aktív tag
válasz
frame120 #49937 üzenetére
Milyen más gép jöhetne szóba?
Ez a Clevo/vmelyik alternatívája vonal szimpi lenne, de áfá-s számla-hazai vétel kellene, így nem igazán látok más opciót
AMD cpu elég megosztó, Lenovot a kérdéses szervízháttér miatt nem ajánlják, HP Omen túlárazott, és gyenge hűtés, MSI-ből csak a GE series az ajánlott, de az más árkategória, többi MSI messze kerülendő, DELL g5 még csak-csak, de túlárazott és ritka, ez alatt szintén nem ajánlott, Asus TUF itt szitokszó, g531 amit ajánlotok de csak 144/240hz (ami 500e+), g14 hangos és izzik, igaz legalább ajánlott, csak +100e a felár a g531-hez képest, g512 minősége meg egyelőre nem ismert (előzetes tesztek alapján kb TUF minőség) -
coccolino
aktív tag
Szerintetek érdemes várni a Covid miatt megcsappant készletek miatt jelenleg csak 120hz-es panellal kapható 144hz-es g531-ekre?
-
coccolino
aktív tag
Ennél az új Asus G512-nál csak nekem tűnik nagyon karcsúnak a hűtés?
-
coccolino
aktív tag
Erről
tudunk valamit? Vagy csak az upgradelt g531? -
coccolino
aktív tag
Sziasztok,
Olvasgatva a fórumot, jelenleg egy ASUS G14 vs. G15 között vacilálok, a 14et ajánljátok, de a 15ről kevés szó esik.
A kisebbiknek tetszik a kompaktsága, és hordozhatósága, viszont az, hogy ennyire melegszik, nem nagyon. Tudom, újrapasztázás+uv, de eddig is 15'-s laptopot használtam, külső monitoron menne mindkettő, így nem igazán tudok dönteni.
Ti mit mondtok erre?
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motoros topic
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Politika
- További aktív témák...
- Üzleti Laptopok, PC-k, 27% áfás számlával !!! Legjobb árak !!! Ingyen szállítás !!! Mi kell még???
- Lenovo Legion 5 Pro makulátlan állapotban, dobozában, 14 hó garanciával.
- Latitude 5400 27% 14" FHD IPS érintő i5-8350U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Latitude 5400 27% 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Remek áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! i7-1185G7 /32 GB /1TB SSD/TOUCH/15."/
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest