Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
válasz Drenadar #25916 üzenetére
Szia,
Leginkább pozitív. Könnyű, vékony, ilyet szerettem volna. Mondjuk én azt gondoltam, nem sima alu lesz a fedlap, hanem ilyen gumírozott valami lesz, mint az AW-k palmrest-je, de sajna nem. Mivel vékony, ezért elég forrófejű, hamar átmelegszik a gép, nem veszélyes, de azért észrevehetően meleg, főleg a bal oldala. A proci hőfoka 70-75 fok között mocorog maximum, de legtöbbször a 70 megállítja. A GPU 75 foknál áll meg. Venti nagyon halk, szerintem ezért is melegszik így, mert a 17-es AW-mben hangosabbak voltak a ventik.
A kijelzője szép IPS, nekem tetszik a képe, pixelhiba nincs, glow se látszik, nem úgy az Y520-nál, azon keményen látszódott.Eddig egy bosszantó dologgal, illetve hibával futottam össze: a Control Center nem megy win10 alatt, így nem tudom az alap kék bill. világítást megváltoztatni.
Háztól-házig gari van, tapasztalatom még nincs vele, remélem, nem is lesz.
Nem bántam meg eddig a vásárlást.
(#25915) Darth_Revan: Hozzád hasonló pechszériája keveseknek van a Földön, talán csak Raikkönen F1-es pechsorozatai foghatók a tiedhez. Inkább rendeltesd meg a gépeidet valakin keresztül, hátha az segítene rajtad.
-
kentucky
őstag
válasz Drenadar #26506 üzenetére
Zephyrus nekem nagyon tetszik, de félnék megvenni a sok zsanér miatt.
Most amúgy az MSI GE63VR akcióban van több boltban is. 469 000 forint és 7700 HQ + GTX 1070 párossal nyomul, 1 tb hdd + 256 gb ssd és 16 giga ram társaságában. DE! a hátulütője, hogy csak TN paneles lcd van benne.
[ Szerkesztve ]
-
gurubefree
senior tag
válasz Drenadar #27328 üzenetére
Ezektol vettem .... £1200 ( 256GB-os m.2 , 16GB ram )
3 ev dell garancia . Teljesen uj csak annyi , hogy nem az eredeti alienware dobozban van .
Csak a 3 ev gari +£300 ! Ha dell-tol veszed ez a masina +£1500 1 ev garival . ( akciotol fugg kb. £100 lealkudhato a chat feluleten )Xiaomi Redmi Note 5 Plus ( xbox one x , xbox live : ExistedName )
-
echterion
nagyúr
válasz Drenadar #27407 üzenetére
Nekem túl kicsi a 13, a lapost 95%-ban itthon használom, csak a lakáson belüli mobilitás a fontos. Mondjuk az tény, hogy a mostani gépem a maga 2,5 kilójával erre remek, csak hát nem AW
A mai AW-ben nem lehet cserélni ezeket sajnos. Ezért is kacsintgatok egyébként a Haswell-es AW-k felé, az R1-es szériából. Azokba is bele lehet talán hekkelni később az RM-féle módszerrel az 1070-est.
-
gurubefree
senior tag
válasz Drenadar #27425 üzenetére
Meg nem talaltam semmi negativumot ..... a 15 r3-hoz kepest hallkabb , gpu hangyanyival melegebb ( bar ott combosabb hardver van )
Annyit azert meg kell emliteni , hogy a tarolokapacitas novelese a 2.5" bay hianya miatt eleg koltseges !
Xiaomi Redmi Note 5 Plus ( xbox one x , xbox live : ExistedName )
-
gurubefree
senior tag
válasz Drenadar #27441 üzenetére
Kerdes az kinek mire eleg 512GB .
Esetemben soha nem teszek semmit a rendszer melle . "C" csak es kizarolag windows 10 + a szukseges programok . Minden mas megy a masik tarolora .
Jatekok eseten csak par peldat emlitenek :
- Ark survival evolved 91GB
- Fallout 4 86GB
- Middle earth shadow of mordor 44GB
3 jatek es az 512GB ssd kozel fele gone !Nekem megerte az £1200-ot az aw 13 r3 3 ev garival ( £109-ert vettem egy 512GB ssd-t ) . Nem szoktam 1-1.5 evnel tovabb hasznalni egy gepet mivel a leheto legtobb penzt akarom belelle kivenni amit beleteszek az uj gepbe . A 3 eves garancia sokat szamit ...
-
Pocok256
veterán
válasz Drenadar #27468 üzenetére
Megnézed az erőforrás felhasználást, és ahol bottlenecket látsz lassulás esetében az lesz a ludas
Ha rendben vannak a hőfokok akkor teljesen felesleges pasztázni
SSD nélkül pedig nincs élet én már vagy 8 éve olyan gép elé nem vagyok hajlandó ülni amiben nem SSD van.
[ Szerkesztve ]
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
Pocok256
veterán
válasz Drenadar #27474 üzenetére
Ez x plusz 1 dologtól függ. Milyen a laptopod foglalata milyen ssd t akarsz beletenni. Nincs üveggömböm hogy ezeket tudjam
De általánosságban nem kell semmi. kivéve ha nagy böhöm vastag hdd t fogad a géped és te kis vékony cuki ssd t akarsz beletenni. De szerintem már minden gépben 2"5 ös hely van hdd nek is így egy az egyben cserélheted.(#27473) Medocsabi
Itt már azért is megy a sírás ha 8gb ram van a gépben konkrétan visszadobáljuk azokat amik nem 16 vagy 32 vel vannak szerelve[ Szerkesztve ]
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
Soucaller
tag
válasz Drenadar #27612 üzenetére
Áh dehogy, fimelzés közbe lejjebb veszem van rá FN key, de imádom a RBG LED et, Firefly ami adja keményen este az ívet meg a Razer DA is szépen csillog.
RM007:
Ne tudd meg milyen kényelmes, így... akartam volna veszek egy asztalt, de mivel Londonba élek, így van mikor menni kell költözni pár havonta azt így tűnt a legjobb megoldásnak, nem mondom hogy nem fura szokni kell. Meg támogattam egy Vindicator 2 vel is. hátha vinni kell a kicsikét. -
Tegrinator
csendes tag
válasz Drenadar #27626 üzenetére
Én is így tudtam, de jön a brexit, stb., nem vagyok naprakész ezekkel az infókkal kapcsolatban
köszönöm mindenkinek a választ, akkor jön haza dobozban.(biztos, hogy a poggyászbontogatóktól se kell félnem? )
maximilian, azért kibontatnám az ismerőssel, inkább helyben derüljön ki, ha valami 'najjisten nem klappol[ Szerkesztve ]
-
gurubefree
senior tag
válasz Drenadar #27811 üzenetére
Olvass vissza itt kezdodott
-
nagyúr
válasz Drenadar #27836 üzenetére
Ha akkuról használod akkor legyen minél kisebb az áramfelvétel.
Azaz, állítsd be úgy az energiagazdálkodást, hogy a max CPU sebesség 50% legyen (netezni, filmezni az is elég)
Legyen bekapcsolva minden spórolós funkció a BT-on, a WiFi-n, a perifériákon. Az OLED híresen takarékos, így nem kell a fényerő rovására spórolnod, viszont állítsd be, hogy minél kevesebbet menjen a kijelző, mert az OLED élettartama max 3-4 év!!! Utána elkezd besárgulni, illetve addigra már lesz fix windows logód is a bal alsó sarokbanSzóval az nagyon degradálja az akkut, ha nagy az áramfelvétel illetve a gyorstöltést is érdemes kikapcsolni a BIOS-ban, ha még van erre opció. Továbbá úgy lehet csalni a Dell-el, hogy nem a gyári 180 W-os töltőt használod hozzá, hanem mondjuk egy 90W-osat és akkor nem aktiválja a "töltőn funkciót" a BIOS, hanem csak szinten tartja az akkut így nem merül tovább, de rá sem tölt és nem ír be a BQ a töltésszámlálóba!
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Pocok256
veterán
-
Muerte
Topikgazda
válasz Drenadar #27938 üzenetére
Csak úgy tudok utalni.Vásárolni lehet sok helyen csak cvc kóddal is,de az sincs a gépemen sehol.Nincs elmentve egy oldalon sem ahonnan vásárolok,szóval még mindig nem tudom mit kezdene a bankkártyámmal a hekker elvtárs,már csak azért sem mert a pénzem sem ott tartom
[ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
válasz Drenadar #28414 üzenetére
Annyira az se veszes, azert veszett menyiseget kell torrentezni hogy problema legyen. Nemreg volt valaki akinel akkora napi forgalom volt hogy volt ertelme szamolgatni a TBW-t es az eveket hogy jo lesz-e valami 2-3 evre vagy nem.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
nagyúr
válasz Drenadar #29153 üzenetére
Igen, mert még körül kell vágni, méretezni kell, jobban rajz-szerűvé kell tenni és szükség van kismillió optimalizációra is... Ők a profik ebben, nyilván őket is érdemes megkeresni ilyesmivel.
[ Szerkesztve ]
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest