- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hogyan legyek író? Ha érzem magamban az írói vénát.....
-
LOGOUT
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ígyvanferi
addikt
válasz
tomcica #90071 üzenetére
Saucony Speed 2-ben futottál? Én jobb szeretem, mint a 3-ast. Egy hajszállal élesebbnek érzem a 2-est. Igaz sosem futottam bennük közvetlenül egymás után, ráadásul a 2-es már lassan 500 km-nél jár, míg a másik csak 100-nál. Szélesebb is lett az alja, ami persze lehet pozitívum, ha valakinek stabilabb platform kell. Ettől ráadásul még univerzálisabb lett a 3-as, tehát ha akár napi, kicsit gyorsabb km gyűjtéshez kell valami, akkor egyértelműen a 3-as a nyerő, de gyorsabb, maratonos vagy inkább félmaratonos tempóhoz a 2-es jobb nekem.
Azt mondják, az új 4-es inkább a 2-esre hajaz, semmint a közvetlen elődjére, ami a hab keménységét (puhaságát) illeti, szóval én majd arra leszek ráizgulva (úgy 1-1,5 év múlva).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Labubu - Exciting Macaron/Have a Seat bontatlan figurák
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkuval, ND és NDP szűrőkkel - megkímélt állapot
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest