- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
neo-geo
senior tag
Sziasztok. UPS-el van egy nem kicsi problémám. Egy ismerős vett nekem kintről egy Oakley szemüveget (opti.fashion.net) oldalról, egy olyan címre amin 07-18 óráig van mindig valaki. A probléma, már a harmadik napja nem kapom meg a csomagot, de a futár nem volt, nem hívott, és semmiféle cetlit nem hagyott, hogy ott járt volna. Ma hívtam kétszer is az ügyfélszolgálatot, és minden adat egyezik, és mondták ma meg fogom kapni a csomagot. Természetesen ma sem jött meg! Azt mondták, ilyenkor 5 napig tárolják, és utána visszaküldik a feladónak, vagy elmegyek érte a UPS Vecsési telephelyére. Na de ne Én mennyek már azért, amiért Én fizettem, hogy szállítsák le! Mit tudok tenni, hova lehet ilyenkor fordulni, mert nem az ügyfélszolgálatossal akarok ordibálni, mert Ő semmiről nem tehet. Előre is köszönöm, ha valaki tudna segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- E-roller topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- LEGO klub
- OLED monitor topic
- Esik a hóóó!!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest