Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Habemus papam
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
den89
tag
Én is gondolkodtam rajta. De eltántorított, amiket olvastam róla, illetve van egy jó teszt videó is yt-bon: [link] . FB csoportokban is tudsz róla olvasni, illetve itt a topikban keress rá a Performance, PPRMA szavakra. Pár napja is beszéltünk róla. Én amiért lemondtam róla, hogy önjáró nélkül nehéz tolni, illetve állítólag hátrafelé húzni egyáltalán nem lehet, ezekből (is) adódik, hogy kanyarogni is nehéz vele. Mulcsozni amúgy tud. Árban amúgy jóval kedvezőbb, mint a versenytársai. Én már rengeteg akkus fűnyírót végignéztem. Ami hasonló tudás (legalább 46-47 vágószél, önjáró, stb), az 1,5-2x ennyibe kerül. Ahogy az akkuk is a legkedvezőbb áron vannak a Parkside-nál.
Kérdés mekkora a területed, ebből adódik mekkora vágószélességű gép kell(het), szükséges-e önjáró, mennyi akkura van szükséged, esetleg van-e valamilyen márkából már akkud, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- Midea klíma akciós áron beszereléssel együtt!
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Mobil klíma Tarrington House eladó!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest