Új hozzászólás Aktív témák

• atesss

addikt

válasz albiosz #8185 üzenetére

Azt az infót hol találtad meg amúgy hogy konkrétan melyik verzió lesz kapható ?
    Mert hogy ugye a magyar akciós katalógusban nincsen semmi infó...
    Csak annyiból nézed, hogy valamelyik nyugatabbi / környező országban pár héttel korábban van az akció, és kijött egy ottani youtubertől egy friss teszt ?
    Amúgy, nyugaton még az IAN szám is benne van a katalógusban.
    Nekem segített ez már párszor, garancia-keresésnél, vagy számla bekönyvelésénél, hogy mit is vettem. Az fixen rajta van a számlán, egy google keresés kidob egy képet egy francia, dán, német stb. árösszehasonlítós oldalról és már csapok is homlokomra hogy ja persze.
    A magyar számla/blokk-on sokszor csak egy olyan szerepel, hogy "Univerzáli..." :U Ha vettem adott hónapban több Lidl-ös cuccot magamnak vagy cégesnek is, akkor 3 héttel később nem mindig emlékszem kapásból mi volt szerintük "univerzális".

PRMA 40-Li C1 vs. A2:
    Azt én is észrevettem hogy nem pont ugyanaz lesz. Már csak annyiból is kapásból látszik hogy elől a parkside felirat hogyan áll meg milyen ott az alapszíne a háznak.
    Én egy különbséget biztos kiszúrtam: 43cm helyett 40cm-re csökkent a vágásszélesség. Én speciel részemről pont örülök, mert talán ennyivel is keskenyebb a gép. De a többségnek ez inkább negatív irányú változás gondolom.

Reméljük azért rosszabb csak nem lett. Átgondoltságban esélyesen fejlődnek. Bár a bekapcsoló/sebességválasztó esetében láttam már visszafejlődést (túlgondolják/túlmodernizálják már néha, lásd pl. flex bekapcsoló gomb: [link] ). De remélem egy basic fűnyírónál, ami nem is Performance szériás, azért csak nem bonyolítják túl ezt.
    Az anyagmennyiségen való spórolás lehet még mint "fejlődés" (mármint nekik, az előállítási költségben), de reméljük nem futunk bele ilyenbe.

Szegélynyíró:
    Majd számolj be róla azért, kíváncsi vagyok mit tudhat egy ilyen. Ha használható, lehet ajánlom nővéreméknek (ha elmegy 2Ah A1-es revíziós akksival, még lehet tudnék is adni nekik egyet).
    Kollegámmal is beszéltem erről, nekik volt sok éve egy hálózati zöld Bosch szegélynyírójuk. Pl. annak a damil-adagolása használhatatlan volt szerinte. És márpedig fogyott a damil legalább ugyanannyira mint egy nagy fűkaszán. Hiába kis gép, ha vékony a damil + direkt kövek-szegélyek mellett nyírsz vele ugyebár.
    Ez a Parkside elvileg automatikus damiladagolós már, ami sokkal jobban hangzik.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés