Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
den89
tag
válasz Serpiko #5795 üzenetére
Nálam és szüleimnél sem nyírunk gyakrabban, mint 1 hét. Sőt gyakran előfordul, főleg nyáron, de most ősszel is volt rá példa, hogy 2-2,5 hetente csak. Szóval nálunk egy évben kb 20-25x van feltöltve az akksi, azt ne magyarázza meg nekem senki, hogy attól érzékelhetően (1-2%-ot nem érzékelsz) romlik az akku kapacitása 1-2 év alatt. Én ebből tudok kiindulni, ami nálunk van, és ott nem érzékelünk semmi romlást 2,5 év (majdnem 3 szezon) után, pár % nyilván van. De vannak aksis gépeim, amik egy közös aksival mennek (szegélynyíró, sövénynyíró, fűrész), ez is megvan már 2-2,5 éve és egyelőre ott sem vettem észre semmi különösebb romlást (10-15%-ot azért észrevennék). Aki fűmániás és 3-5 naponta nyírja, ott már egy évben akár 40 is megy a gép. Az más tészta, de ott sem valószínű, hogy 3-4 évnél előbb kellene akkut venni. Kivéve persze, ha full kicentizősen vette valaki már alapból, és/vagy egy fűnyírás alkalmával 2x feltölti. Mert akkor egy évben akár 80 töltés is lehet, na ott már érzékelhető lehet 2 év után, ezzel egyetértek.
pjen: nálunk egy hűvös helyen van, de a házban.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nők, nőügyek (18+)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Tudományos Pandémia Klub
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest