- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
-
LOGOUT
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ragabor
csendes tag
Sziasztok.
Köszönöm a segítséget a fűnyíró kapcsán. Megfogadtam a tanácsot, és a ~700nm-re nem az aksis parkside-ot vettem, hanem egy benzines Alko-t, ami remekül működik. Soha nem volt még benzines fűnyíróm, és nem vagyok műszaki ember, ezért ismét tanácsot kérnék. Eddig eddig elektromos volt amit dolgom végeztével felfordítottam és megtakarítottam. Most viszont nem tudom mennyire "szabad" a benzinest felfordítani, vagy hogyan érdemes nekiállni megtisztítani?
A másik dolog, hogy akkus fűkaszát keresek. Ha valakinek lenne, kérem keressen meg.
Parkside prta 20-li b2, ezt keresném. Más is szóba jöhet, de fontos az ár. Azért is ezt a típust választanám, mert hátha lesz más parkside-os gép ami aksis, és így tudnám több géphez is használni az aksit. DE lehet csak túlgondolom
Igazából csak a kerítés melletti részt, a sarkokat vágnám vele.
Előre is köszönöm a segítséget, és az időtöket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Exkluzív órák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Last Epoch
- PlayStation 5
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Asztalos klub
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest