Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _ak_

    addikt

    Sziasztok! Látom éppen téma az akkus fűnyírás, jelenlegi albérlet mellé tartozik valami kertszerűség. Kb. 80-100nm, sok egyenetlen résszel, még több szűk vagy sarkos résszel, plusz a negyedét egy nagy fenyő is árnyékolja, ahol a gaz sem nő.
    Kitaláltam, hogy kellene egy akkus szegélynyíró és az jó lesz nekem. Nos azt sem tudtam, hogy a fűkasza és a szegélynyíró 2 különböző dolog...így az Aldiban állva a lehetőségek előtt, elhoztam egy fűkaszát, mert abból csak kettő volt és mert van pár erősebb gyom pl. parlagfű.

    De azóta is bizonytalan vagyok, hogy nem lett volna-e elég a szegélynyíró mégiscsak 2szer olcsóbb, de nem láttam még sehol műanyagkéses megoldást, mondjuk füvet sem vágtam gyakran. Azt tudom, hogy nem akarom, hogy egy benzinmotor duruzsoljon a nyakamban és zsinórt sem akarok húzni magamután.

    Tartsam meg vagy sem? Nem fogok éhezni a hónapban miatta, de a különbözetből kimondottan mondjuk egy Last of Us 2 :D. Viszont ha szenvedős a kisebbik gép, akkor inkább a nagy, ez amúgy sem lesz egy kedvelt időtöltés...

    Let's begin, de gozaimasu!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés