Új hozzászólás Aktív témák

• techpor

tag

Szevasztok nem nagyon vagyok otthon ebben a témában így segítséget szeretnék kérni. Szeretnék venni otthoni fűnyírásra egy benzines fűkaszát ami árban sem olyan drága (nem mondok -tól -ig értéket, mert egyáltalán nem tudom milyen értékben lenne jó így gagyit nem akarok csak azért venni, mert olcsó és x keretbe ez fér bele). Otthoni célra lenne, tehát fűszezonban 2-3 hetente használnám, DE ne okozzon neki gondot ha aljnövényzetet kell vágni (bokor, hajtások esetleg kisebb, vékonyabb fák kivágása. erősebb növényzet levágása akár köves területen). Több évig is elketyegjen azért. Damil és fűkasza fejrész is szerelhető legyen rá, ne csak az egyik verzió. Korábban pár éves munkám során azt hiszem egystihl fs400-zal dolgoztam,hát ha valami akkor az már gép :D valami hasonló teherbírásút keresnék viszont árban azért olcsóbb megoldás lenne jó, a kihasználatlanság miatt nem érné meg beruházni egy ilyen gépre. Zajszint nem gond, üzemanyag fogyasztás nem kizáró ok, de azért ne egye le rólam a gatyát :D illetve a kipufogógáz se borítson be egy komolyabb munka során. Használtat nem szívesen vennék, inkább boltit, jobb a békesség :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés