- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Hoppá, veterán lettem!
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- V.Milán: ⭐DICSŐSÉGFALAM⭐
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
btraven
őstag
Szerintem ez csak egy plusz opció hogy még utána is kérhetsz módosítást, de azt már nem garantálják.
Egyébként megy rendesen a szállítás.
[Aliexpress topik] itt többet tudnak segíteni. -
-
stellaz
veterán
Szivacsot most így hirtelen nem tudom mekkora kell rá, holnap lemérem, ha nincs fent az oldalon a mérete, de annyira nem kell pontosnak lennie. Elvileg van kék is amúgy.
Welcome deallel most nézem, hogy megint 1 dollár. És nem ahhoz képest jó a hangja, hanem sok jóval drágább dolog mellé oda merném tenni. -
stellaz
veterán
Fogalmam sincs mekkora márka, de baromi jól szól már egy mobilról is. Szivaccsal szinte minden earbud sokkal több mélyt ad és kényelmesebb is általában. Vegyél hozzá többfélét és akkor tudsz vele hangolni is a hangzásán. Fogyóeszköz a párna.
A freki tartományt nem kell annyit nézegetni, van itthon profi fülmonitor ami asszem 16kHz-ig szól és van hallgathatatlanul sziszegős HiRes füles is, ami talán 40kHz-ig szól.
Planárok szólnak 50kHz-ig talán, de szerintem te nem ilyesmit keresel most.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Microsoft Surface Go laptop 12,4" i5/8GB/128GB újszerű állapotban
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47 mm fehér/ezüst + Spigen Modern Fit 316L fém szíj
- I7-7700K/32GB Ram/GTX1660 Super OC
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest