- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peppo
őstag
Üdv!
Nagyon nem vagyok képben a vezeték nélküli fülesekkel, és most mégis engem bíztak meg, hogy egy ismerős számára szerezzek egyet karácsonyra. Azt sem tudom, létezik-e egyáltalán a célzott árkategóriában ilyen füles, de ti biztosan tudjátok.
Ami kellene, az egy teljesen vezeték nélküli (TWS, ha jól értelmeztem), agybadugós bluetooth füles, amely headset funkcióval is rendelkezik, kompatibilis az almás telefonokkal, lehet itthon kapni és nem kerül többe 25000-nél. Szóval gyakorlatilag valami olcsóbb Airpods-alternatíva. Ja, és ha lehet fehér. (De más színben is érdekel.)
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged