- Fórumok
- Multimédia, életmód, 3D nyomtatás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- (kiemelt téma)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
83900 - 83801
95969 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 85901 85900 - 85801 85800 - 85701 85700 - 85601 85600 - 85501 85500 - 85401 85400 - 85301 85300 - 85201 85200 - 85101 85100 - 85001 85000 - 84901 84900 - 84801 84800 - 84701 84700 - 84601 84600 - 84501 84500 - 84401 84400 - 84301 84300 - 84201 84200 - 84101 84100 - 84001 84000 - 83901 83900 - 83801 83800 - 83701 83700 - 83601 83600 - 83501 83500 - 83401 83400 - 83301 83300 - 83201 83200 - 83101 83100 - 83001 83000 - 82901 82900 - 82801 82800 - 82701 82700 - 82601 82600 - 82501 82500 - 82401 82400 - 82301 82300 - 82201 82200 - 82101 82100 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-07-31 12:55 Téma összefoglaló

Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirisz
tag
-
kemcso
Ármester
A T20 50e körül kapható 3 év cseregaranciával (kábeltörésre is emlékeim szerint), vagyis az ára nem csak a hangminőséget tükrözi hanem a garanciát is, így jó ajánlat (de ezt már leírták többen). Nekem ez csak 2,5x ár az SM E80-hoz képest, ami azért lássuk be építési minőségben elmarad a T20-tól. Mindenkinek saját magának kell eldöntenie, hogy megéri-e a felárat ez, hangban szerintem kicsit jobb a T20, de teljesen más hangképpel.
-
monti0222w
addikt
Igazad van, a kolléga válasza hogy nincs jobb a T20-nál a 40e kategóriában ízzitott be, az én véleményem szerint van, persze mint írtad ez nem releváns a sok eltérés miatt. Viszont az a T20-ra nézve gáz, hogy az árát nézve egy negyed annyiba kerülő füles hangban, pláne ha ezt a hangképet szereti hogy hoz hangban annyit mint a T20!
-
vicze
félisten
-
megott
aktív tag
"EDC3" - na ezt egyszer megfülelem, bár inkább dinamikus párti vagyok, mint armatúrás.
Az AVAX meg egy spontán, szórakozásból vásárolt termék nálam, pont jó lesz ahhoz ha nem akarom a T20-at gyepálni (bringázáshoz pl.). -
toti85
csendes tag
Köszi, meg fogom hallgatni. Az oldalukon írják, hogy pénteken az Alle-Bestbyteban ott lesznek és meg lehet hallgatni. Elmegyek és kipróbálom.
Nekem a 40e Ft-os árcédula nagyon sok a T20-ért, ennyire nem vagyok (még?) "elvetemült". Lehet, hogy egyszer el fog jönni az is, de most a 8e Ft-os AVAX tökéletesen megfelel, ha jól szól. Pénteken kiderül. -
Tulku
veterán
-
-NoVa-
veterán
Eleve a különböző méretű fülű emberek különbözőféleképpen hallják az eredeti hangot is, és adott IEM is másképp szól más fülében kicsit. Eleve a custom P1-ed az extrémen nyújtott vetőcsővel jó példa erre, közben a saját fülemben romlik a hang, ha túl hosszúra hagyom, inkább az S-es szivaccsal mélyre dugva a membránhoz lehető legközelebb áll össze tökéletesen. Ami óriási szerencse, mert így nem kell CIEM shellbe öntenem hogy élvezzem a hangját

De azért a legtöbb régebbi drága legendát pusztán a modernebb anyaghasználattal és a lerövidült kereskedelmi lánccal is simán lehet töredék áron előzni, emellé jön a véletlenül jól sikerült, fogalom nélkül árazott random kínai dömping.
-
f4lcon
addikt
minél többet hallgatom (és cserélgetem a szilikon harangokat) annál jobban tetszik a Soundcore Liberty Air, főleg, hogy a dobozkája hetekig, hónapokig képes tartani a töltést, ellentétben a Xiaomi Airdots Pro-val, ami kb 2 hét alatt csutkára lemerül (akkor is, ha egyszer sem veszem ki belőle a füles ez idő alatt)
-
Tulku
veterán
Nagyon nehéz ügy (és rendszerint állandó polémiába torkollik) sorrendet felállítani hangkeltők között, pláne kategórikusan kijelenteni, melyik a jobb, rosszabb...
Én azt hiszem, létezik először is az egyén számára hallgatható és nem hallgatható minőség (már itt rendesen szubjektívvé válhat az ügy) aztán az egyén rangsorolhat (később felülírhatja akár ezt is) majd összevetheti más tapasztalataival.
Amennyiben vannak átfedések (és talán ezek rendszeresek) akkor beszélhetünk egy nagyjából közösen megállapított szintről, ami azért persze megint ide-oda ugrálhat, egyéntől függően.
Jelen esetben esetleg arról beszélhetünk, hogy egyik, vagy másik füles hangképe, tere, felbontása mennyiben más, mint a többié, esetleg miben láthatjuk, hallhatjuk a hiányosságait, előnyeit.
Az adott árkategóriás best buy-ok még ennél is nagyobb vitát szíthatnak...
T20 kialakítása, anyaghasználata jelenthet előnyt, hangképe forrástól függően enyhén mélyorientált, de a középmagas felbontása szerintem megfelelő. Magasai nem kiugróak, de ez beleillik az összképbe. Magasakban egyébként talán kis testvére (T10) dögösebb nála, de szerintem más zenékre használható a két típus.
Nekem az E80 alapvetően egy kiegyenlítettebb (de mélyközépben enyhe kiemelést mutató) darab, kissé szélesebb térrel, még kevésbé releváns magasakkal (talán ez a legnagyobb hibája számomra).
Míg a T20 jobban mindenevő, addig én speciel az E80-at hangszeres, klasszikus, jazz, vokális zenére ajánlanám inkább...
És ez egyféle forrásról alkotott hangkép, lehetséges, hogy egy más dap más hangképet mutat...
A hang elemzés ezért oly szofisztikált, ezért annyiféle és ezért vitázunk annyit különféle eszközökön
-
monti0222w
addikt
-
K1LLMy53Lf
őstag
-
Chuck Norris
senior tag
-
megott
aktív tag
Igen az RHA T20-ra írtam, én 40ezer forintért vettem Angliából az enyémet egy T10-et váltott, sokkal tisztább és szélesebb hangteret kaptam ezért a pénzért és remek mély hangokat (szigorúan a mobil eszközök és az utcai hallgatás miatt), mivel én elvből nem nyúlok az EQ-hoz.
monti0222w: Azért hidd el, 40ezres kategóriában nem találsz jobbat a T20nál semmilyen téren(ár/érték, szolgáltatás/minőség). -
monti0222w
addikt
-
gg72
veterán
-
K1LLMy53Lf
őstag
azt azért vedd figyelembe, hogy a T20 nem szimplán a hangja miatt ajánlott, hanem a minősége és garancia miatt, ergó nincs 60k-s hangja, ellenben 3év teljeskörű cseregarancia van/volt hozzá (kábeltörés esetén is). Személyes tapasztalatom nincs vele, csak onnan "tudom" ezeket, mivel régebb óta követem a topikot. Egyébként nagyon sokszor volt ~40k-ért itthon. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy nem éri meg 8k-ért az a füles, csak azért ennél picit árnyaltabb a dolog, minthogy 8k hang > 60k hang

-
toti85
csendes tag
Köszi, azért az egy elég éles összehasonlítás. Külföldi oldalakon sem látom 100usd alatt, az AVAX pedig 8e Ft itthon, magyar garival.Well...

Akkor szerintetek érdemes venni? -
monti0222w
addikt
-
toti85
csendes tag
-
megott
aktív tag
-
regener
veterán
Megjött az AVAX EP330.
A csomagolása igényes, tartozékok a weboldnak megfelelően megvannak külön kis zacsiba csomagolva, nem csak behányva.
Fülpánt és gumiharang gyárilag a középső méretű van rajta, ebből nekem a pánt rögtön lekerült.A kábele szerintem pont jó, nem túl merev és nem is túl puha.
A vezérlőgombokat pedig kicsit erősebben kell megnyomni, így nem lesz véletlen gombnyomódás.Hangzásra részletgazdagabb mint az KZ ED9 és a basszusok is jobban szólnak.
Van valami zene amivel még be kell ezeket járatni vagy ennek nem változik a hangképe amint "elkezd bejárni"? -
errorcode06
őstag
Mot igazolt vissza a Rufusz, holnap hozza a GLS.
-
gorje
senior tag
-
kirisz
tag
Értem, köszi. Azért a közel 4 hónapos szállítási idő elég "baráti".
Eddig főleg ebay-ről rendeltem, ott 20-40 napos szállítási időt tapasztaltam. -
K1LLMy53Lf
őstag
-
kirisz
tag
Szállítási idő kb. mennyi szokott lenni Aliról, van rá esély, hogy Karácsony előtt megérkezzen? Rendeltem egy QCY QY19 illetve egy EZAUDIO D4-et.
-
gelbelex
őstag
Szép napot!
A hozzáértőktől/tapasztaltaktól kérdezném:
A Blon volt a kezemben, és képről úgy tűnik, a KZ-k kábelét is rá lehet dugni fordítva a bogyóra.., fura. Nem számít a kábelpolaritás? -
h.p.baxxter
csendes tag
Sziasztok!
Kérdezem hogy rha t10i tekintetében mi a véleményetek, akusztikus, prog rock, hard rock stílushoz befoghato vagy inkább ne gondolkodjak benne?
Egyenlőre telefon, jövő hónapban veszek neki vmi normális meghajtót... -
regener
veterán
-
joergie
őstag
-
Nigér
őstag
-
vicze
félisten
"Nem is várok annyit tőle."
Akkor mit vársz el tőle egész pontosan?
Mostanra eljutottunk oda, hogy mindegyik szólni fog viszonylag értelmesen, különösebb technikai problémák sincsenek, ha támogat BT 5.0-t. (a másik oldal nem kell támogassa)
Ugyan azok a termékek és belsők vannak pepitában kockával dobot nevekkel. pl. az AirDots-ot a QCY gyártja.
Ha csak az a cél, hogy szóljon vedd a legolcsóbb 5.0-ást és jó napot.
Azért szólok előre, hogy TV-vel való használatkor készülj fel olyan 200-500ms közti késleltetésre. (Ez általánosan igaz minden nem AptX LL képes adó vevő párosra.)
Valósan értelmeset pedig olyan 50-80$ körényékén kapsz lassan. Szerencsére tolódik lefele.
Általánosan ajánlott részemről a Samsung Buds(~$100), és Jabra Elite 75t ajánlott a többésg részéről. -
kemcso
Ármester
-
gorje
senior tag
-
-FreaK-
veterán
-
kemcso
Ármester
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
Vezetéknélküli mikrofonos fülhallgatót szeretnék vásárolni. Elsősorban elektronikus zenére és tv-vel használnám. Milyet javasolnátok 20 dollár-ig / környékén (Xiaomi Airdots-ot néztem hirtelen. Ali-n lenne a legjobb mert még van kuponom)? -
Tulku
veterán
Azt a lehetőséget kefelejtetted, hogy Nigér önként lemegy megmutatni
-
K1LLMy53Lf
őstag
alapvetően nem rossz ötlet, csak sajnos pécsiként körülményes. sajnos előre láthatólag legközelebb bp-en majd csak jövő március elején járok, emiatt meg külön felmenni nem épp költséghatékony (10k++ összköltség, így egy ~30k-s cuccnál annyira nem reális számomra, amennyiben 100k+os dolog lenne persze bőven megérne egy ilyen utat).
No mind1, még emésztem magam rajta estig, lehet bevállalom, de lehet maradok az eredeti tervnél és beruházok most egy K712pro fejesbe, aztán idővel talán jön valami biztos(abb) szent grál (hiszen folyamatosan fejlesztenek mindent), vagy megunom és beszerzek egy K3003-t (amennyiben még forgalmazzák)
Köszi a választ/segítséget azért

-
Tulku
veterán
Planárt nem tudnád folytani sehol, vísítana mint a vett malac...P1 timbre-je az eredeti felállásban nekem sem gyere be (pont a lecsengéseivel van bajom) a csőhosszabbítással jobb lett, (hosszabb, elnyújtottabb lecsengések) így sokáig hallgatható, nagy terű valami...a basszusválaszát megbocsátom neki, nem azt várom el tőle, hanem a középhangokat, amire tervezték...sajnos néha 1-2 kHz-en van THD-je....ez a kálló....
CI-t nagyon le kell folytani, ha megfelelő basszusválaszt akarsz...én most lehet megpróbálkozom egy Sonion elektrosztatikussal, de persze ehhez is kell vmi magas sugárzó (SWFK) mert ez 10 Khz felett indul igazán....érdekel, mit tesz hozzá, mit ad....sokan istenítik, de óvatosan kell vele bánni... -
-NoVa-
veterán
Ezzel sikeresen megkönnyítetted egy impulzusvásárlás elengedését

A nem rossz, de nem is jó timbre-t a C16 is tökéletesen tudja, és pont úgy (vagy jobban?) egészíti ki a P1-et, mint tenné a Tape. Szintén sokkal jobb, mint rengeteg drágább fej és fülhallgató, de nem véletlenül árazták a P1 alá.
Ha lenne időm, eszközparkom és tehetségem az építéshez, tuti megpróbálkoznék egy tákolt rettenettel, ahol a P1 planárját teljes frekvenciára ráengedném, és mellé párhuzamosan kötve ültetném a mélyre a C16-ból a 2db 22955-ös mély armatúrát, a magasra meg a tape low voltage electrostatic cuccát. Valószínűleg első pár iterációban sikerülne alulmúlnom bármelyik hangját a háromból könnyedén. Lustább mélyeket kedvelőknek még egy kis kapcsolót rá, amivel váltani lehet a 2 BA és egy 10mm CNT DD között, és máris univerzális minden stílusra alkalmatlan szemetet lehetne drágán adni

-
Tulku
veterán
Passz....KC06-ot ezer éve hallottam, teljesen más forrásról...
Fuss össze Nigérrel, ha tényleg a tudása érdekel szerintem, az lenne a legjobb... -
K1LLMy53Lf
őstag
érdekesen hangzik, de sajnos nem segít a döntésben, mivel nincs egy közös referencia pont, így nem tudom, hogy nekem mennyire lenne bántó stb a magas tartományban az, amit leírsz. amit használok Trinity Audio Phantom Master fülest, ahhoz is vannak olyan vetőcsövek, amikkel bántóak a magasak számomra hosszabb távon, de nagyon sokkal nem.
Ostry KC06/KC06A-hoz képest esetleg milyenek a magasai? Mert az ismerem én is
De alapvetően tényleg a "felbontása" érdekelne, hogy mennyire részletes, mert ahogy lépkedtem "feljebb" (ez ugyebár relatív, de xduoo x2+piston3 kombótól az xduoo x20+Trinity Audio PM-ig jutottam... egyelőre
) úgy tűnik, hogy a minél több mikrorészlettel, jó szeparációval rendelkező hang, ami elvarázsol, enyhe V-s hangképpel.
Szóval akár szent grál kategória is lehet számomra, ha valóban baromi részletes a füles, ahogy ezt sokan állítják. Csak ugyebár a hype-train baromi nagy, így eléggé szkeptikus vagyok. -
Tulku
veterán
-
s4tch
veterán
A timbre hangszínt, csengést jelent, és erre is értik: a hangszínek, hangszer-hangok realisztikus megjelenítése a jó timbre. Úgy tapasztaltam, ez szorosan összefügg azzal, mennyire tud egy eszköz egészen apró részleteket visszaadni. Mosott részletesség mellett nem jó a hangszín sem.
Gugliztam rá egy tök jó ábrát, ami szépen prezentálja azt, ahogy ugyanaz a zenei hang máshogy szól a hangvillán és a különböző hangszereken. Ezt a hangszínben meglévő különbséget írja le a timbre.

-
Tulku
veterán
Nálam az első amikor beteszek egy fülest a fülembe, hogy pár tíz másodperc alatt eldöntöm, hallgatható-e a füles, avagy sem...ezt nevezik külföldön timbre szóval, amolyan koherencia jellege van a dolognak.
Ha ez a dolog megvan, akkor lépek tovább...itt a V hangkép mellett (ami nyilván bizonyos keretek között vállalható lehet) számomra volt vmi zavaró a magasak elhelyezésében (ezért írtam a karcosat, nyilván itt nem szó szerinti agresszív karcolásról van szó, mert akkor lököm ki a fülemből) ami megmaradt valamennyi zenénél...tehát ez az un timbre nem állt össze egésszé, még ha nem is volt brutálisan rossz....mert azt nem mondanám...
Ez a füles lehet valakinek egy jó alternatíva, nekem speciel nem jelentett semmit....mint egy pohár klóros csapvíz....megiszom, ha szomjas vagyok...
Nagyon távol a királyleányka pálinkától vagy a jó féle angol Ale-ektől
-
K1LLMy53Lf
őstag
-
Nigér
őstag
Én sem ájultam el tőle, a maga módján egy kellemes, hallgatható füles. A magas szerintem nem olyan karcos ahogy mondod, néha sziszegős de ezzel együtt lehet élni. Az anyaga, felépítése is minőségibb mint az átlag kínai motyónak, a kábele is korrekt, jó ez nem a 8k-s füles kategória. A nagyágyúkkal nyilván nem veszi fel a versenyt semmilyen szinten.
-
Tulku
veterán
Nem tudom...ha Nigér ezt a tape-et rendelte....nos én nem vagyok elájulva tóle, persze neki tetszik, tehát lehet velem van baj, vagy magas a mérce....erős basszus, visszafogott közép (nekem olyan semmi) és nekem kissé agresszív magasak...de hallgatható, nem löktem ki a fülemből azonnal, tehát biztos van benne valami...
Rám ne hallgassatok!
szerk: megnéztem a linket, ezt a Tape-et hallottam... -
K1LLMy53Lf
őstag
-
-FreaK-
veterán
Kis segítség még talán: Zeos mai videójában a T4, a Shuoer Tape, a Tin T2/T3, Tin P1 és Blon BL-03-ról van szó, elmondja milyenek egymáshoz képest is.
(neki nem nagyon tetszett a T3) -
-NoVa-
veterán
Pont a T4-re olvastam ma valahonnan, hogy GR07 utód gyanús, de nem ugranék rá egyetlen komment miatt vakon, ahhoz drága. Ha jó, akkor teljes áron is az lesz, egyébként meg ahogy leírták: BL03 visszafogottabb/hosszabban hallgatható mélytartománnyal. Tehát ha 50$-ért veszel BL03-at rendesebb, akár balanced kábellel együtt, és EQ-ból visszafogod az alját, spóroltál 30$-t. Vagy külön kábel nélkül még olcsóbban.
-
gelbelex
őstag
(Ma csak ~50$ a T3)
Igazából sajnos nem tudtam felmérni sem a Blon hangját, mert a bogyó nagyságához és a fülemhez képest nem elég hosszú a vetőcső, nem zárt az illeszték...
(Lehet, hasonló bajom lenne a KZ ZS10 Pro-val is, a képekről ítélve.. )
KZ ZS10 Pro teszt
T3 teszt, T4 teszt
-
-NoVa-
veterán
-
-FreaK-
veterán
Úgy általában Tin Audio hype
A T4-re azt mondja BGGAR, hogy nagyon hasonló karakter mint a Blon BL-03, a másik amit mutattam (és nem annyira tetszett neked), csak egy kicsit kevesebb méllyel (1.5dB átlagosan), meg nagyobb komforttal.
Ma sikerült egy 10 percet hallgatnom megint a Blon-t és kezdem érteni, hogy miért a hype.
Mondjuk szilikon illesztékkel sikerült igen jó izolációt elérnem, és nekem kicsit sok a mély..
Pedig mindig is erős mélyekre vágytam, elektronikus zenék miatt, de ez így egy kicsit fárasztónak tűnik. Majd próbálkozom másik illesztékkel is.Viszont szerintem ha T3-at akarsz venni, akkor ma kell találni egy jó dealt

-
gelbelex
őstag
Sziasztok!
Tin T4 kijött, ha valaki felül a hypera:
A hype csak T4-hype, vagy általában TinHifi-hype?
Konkrétan: a T3 megéri az árát? A fejestalálkozón hallgattam, nekem tetszett, de nincs mostani összehasonlítási alapom...
Hogy viszonyul a GR07-hez? Sok éve hallottam, egy fülestalálkozón...
EIK! -
regener
veterán
-
Integreat
tag
Sziasztok!
In-ear, 'agybadúgós' fülest szeretnék venni max. 4-5 ezerért. Mikrofon jó, ha van, de nem ragaszkodom hozzá. Főként zenét hallgatnék rajta telefonról. Jack-dugós, egy basic jó minőségű füles kéne:D Volt skullcandym, én azt is szerettem.
Mit javasoltok?
Sürgős lenne, úgyhogy Magyarországon venném.Köszi
-
vicze
félisten
Mingyá sírok.

Egyrészt tetszenek a EX1000 összehasonlító adatai, másrészt most én ellenőrizem le, hogy az adatok, a IE80s-hez vagy a 800-hoz vannak, vagy valaki megkegyelmez?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Szerk: Öregszek a 2-Pin-ből rájöhettem volna, hogy IE80S.
pff Sennheiser lespórolta róla a Hi-Res certezést. Ennye...
Szerk2: EX1000-nek komolyan beírtak egy használt amazonos árat.
Most már japánban se forgalmazza Sony, vagy 1,5éve. -
-NoVa-
veterán
Tin T4 kijött, ha valaki felül a hypera:
[link]Én maradtam az eredeti tervemnél, a P1 mellé nem kell másik füles, inkább jön majd postán ez az asztalra:

Meg egy új Tripowin C8 kábel, mert a FiiO LC-2.5B-t nem kedveltem meg. Túl merev, és a súrlódási zajok miatt nem jó vele mászkálni. Pedig az MMCX csatlakozója kiváló, forogni is csak erős ellenállással forog, nemhogy még lötyögne. Most 1+ hónap postavárás, kiváncsi leszek, mennyit jelent az ES100-hoz képest is dupla körüli teljesítmény, és a rendes parametric EQ együttesen.
-
flegga92
senior tag
Sziasztok!
Keresek TWS fülest főleg podcast, videó hallgatásához illetve néha zene, de nem ez a fő cél.
Inkább az Airpods féle kialakítást részesíteném előnyben, nekem az IEM fülhallgatók sosem maradtak meg a fülemben pedig már 10 éve próbálkozok.
Sajnos 10k körül nem nagyon találtam ilyen fülhallgatót, csak pár dolláros Airpods koppincsot amit nem szívesen tennék a fülembe.
Tudtok ebben az árkategóriában ilyen fülest? -
vicze
félisten
Hm én ott csak jackeset látok.
-
errorcode06
őstag
-
-FreaK-
veterán
Sziasztok!
Most hogy így 11.11. van, tudnátok ajánlani BT fülhallgatót?

Tudom, hogy nehéz ügy, nagyjából követem a topicot.
Ilyen paraméterek mentén gondolkozom:- Feleségemnek, telefonos (Huawei Mate20 Pro) használatra kellene
- Nem szükséges feltétlen TWS legyen, vagy két különálló bogyó, néztük eddig pl. a Xiaomi nyakpántos fülesét
- Zenehallgatásra lesz csak, elektronikus zenékkel főleg, a hangminőség csak annyira számít, amennyire az árkategóriába belefér
- ár: nem feltétlen hard limit, de ilyen max. 20-25e Ft-ra gondoltam, persze ha van olcsóbb.. az a Xiaomi 10e Ft. -
vicze
félisten
BestByte-ban (Allee) van USB-C(sima is) az oldaluk szerint.
-
hajbel
addikt
Ár/érték arányban biztosan a Tevi a legjobb. Viszont azt tartsd szem előtt, hogy teljesen balanced. Ha jól sikerül szigetelni, basszus is lesz, de inkább pontos, sub bass nélkül. A Cambride Melomaniat még nem próbáltam, gondolkozom a beszerzésén, a design tényleg frankeinstenre emlékeztet, ezért nem rendeltem még meg. Hangyányival több basszus van benne, mint a Teviben, de az is balanced. A B&O-val bluetooth kapcsolat problémákat lehet olvasni szerte a neten. Az RHA Trueconnectben nincs aptX, egyébként ez és a Klipsch T5 hangban elmaradnak a fent említettektől, a Klipsch töltőbölcsője nagyon nehéz és karcolódik. A Bose biztosan túl mélykiemelt, nálam ezért nem játszana, egyébként jókat írnak róla. Az MW07 pedig biztos nagyon jó, nálam a design miatt nem játszik, de ha Tulkuval össze tudsz futni, az a lenne a legjobb, mivel eldönthetnéd magad, hogy megér-e annyit számodra az a hangzás. Az általam ismertekből ha minden fronton biztosra akarsz menni, Sennheiser Momentum.
-
errorcode06
őstag
Nos, van egy rossz hírem.
Ma reggel jött az email hogy nincs raktáron typec variánsból (kaptak egy nagyobb rendelést és nem vette le a készletből a webshop).
További rossz hír hogy csak jövőre lesz belőle.
Szóval a kérdés adott ismét adott: Milyen typecs fülest tudtok ajánlani 10, max 12k-ig? -
joergie
őstag
Épp mindenki tűkön ülve várja a Mohabá féle Avax értékelését errorcode06 kollegától (8 és 10k a jack és type C verziók, érdemes megnézni az interjút Mohabával).
-
regener
veterán
Eljött az ideje a KZ ED9 leváltásának, 3.5 év kibírt így valamit hasonlót keresnék. A vezérlő gombja összevissza állítgat mindent, lehet beázott.
Mikrofon és egyenes kábel ami fixen kell az újra, akár kicsit több is lehet árban (10-ig elmegyek ha van valami ami megéri).
Javaslatok?
Előre is köszi!
-
gg72
veterán
-
Tulku
veterán
-
Kobun1980
aktív tag
Sziasztok,
A wireless fulesem már a végét járja, ezért egy uj beszerzésen gondolkodom.
Ha már csere,akkor True Wireless-ben gondolkodom.
Azok között most mi az ajánlott?
Illetve az alabbiakrol mik a vélemények? Valamelyik ajánlott, vagy esetleg kifejezetten nem ezek kozul:
- M&D MW07 (itt akár az MB, vagy Plus, netan a Go) : nekem mondjuk kullemre nem a legszebb :)
- B&O E8 (1 vs 2.0) : ez külsőre szép diszkretnek tűnik, kérdés mit kell bealdozni a kulcsinyert
- Klipsch T5
- Bose Soundsport Free : ez is elég bumszli
- Sennheiser Momentum
- RHA Trueconnect : árban korrekt
- Lypertek Tevi : árban nyeronek tunik
- Cambridge Melomania : külsoleg egy kapszula, kicsit otlettelen designNem a legolcsobbat keresnek, inkább ar értek arányban jó vételt.
Munka, utca, illetve edzeshez (teremben) lenne használva...Köszi előre mindenkinek!!
-
errorcode06
őstag
-
vicze
félisten
-
contaxg
veterán
Szuper, várjuk a beszámolót!!
Csak egy gondolat... nem mindegyik C-type telefon adja ki a hangot az USB csatlakozón keresztül (pl ha van rajta jack , nincs is szükség rá). -
Yeffy
veterán
Ez egy jo otlet, folyamatban van egy jofele Type C fules felkutatasa, kivancsian varom a tapasztalataidat!
-
errorcode06
őstag
Hello!
Épp jókor csatlakoztam be, ugyanis szeretnék egy typec fülhallgatót a htc u11-hez kapott gyári helyett (nem azt nyüstölném) úgyhogy rendeltem egy ilyen AVAX EP-340 EarTreat Hi-Res Triple fülhallgatót.
Ha megjött írok róla pár sort.
-
Dzsuri89
őstag
Akinek van Lypertek Tevi fülese legyen szíves felvenni velem a kapcsolatot privátban, szeretnék pár kérdést feltenni.
-
joergie
őstag
-
nababika
aktív tag
Sziasztok. Segitseg kene, van egy bluetooth fulhallgatom es egy regi Teac erositom. Ezt a kettot szeretnem jack to bluetooth adapterrel osszekotni. A kerdes, hogy ez az eszkoz alkalmas a feladatra, vagy melle nyultam?
-
Tulku
veterán
-
contaxg
veterán
-
Tulku
veterán
-
contaxg
veterán
-
Zsoltesz93
tag
Sziasztok!
Sony WF-1000X-ről mi a véleményetek? Javítva lettek már a korábbi hibák? 25 ezerért néztem a Media Markt-ban, annyit megér? -
Mittu88
senior tag
Sziasztok!
Airpod kategóriában van ajánlott típus/márka?
Sportoláshoz is kellene egy nemgagyi zajkeltő.
Súlyban minél kisebb kéne, mert könnyen kiesik a fülemből.
-
joergie
őstag
11.11 kereteben talalt valaki erdemleges fulhallgatot tenyleg akciosan? illetve van olyan hely itthon, ahonnan lehet ertekelheto aron jo kinai fuleseket venni nezni ilyesmi?
-
Geree
senior tag
-
s4tch
veterán
-
Tulku
veterán
-
Tulku
veterán
-
vicze
félisten
-
hajbel
addikt
-
doddencs
senior tag
-
-NoVa-
veterán
-
f4lcon
addikt
-
Tulku
veterán
Nem tudom mennyire ismert, hogy kis hazánkban működik egy világhíressé vált illeszték gyártó cég, Symbio néven, a készülő Epic generation univerzális típusaihoz úgy néz ki, symbio tip-eket fogunk adni illeszték gyanánt. Jobb izolációt ígér, a szivacs betétnek köszönhetően, ám egyes embereknél a jobb izoláció egy enyhe nyomás érzéssel párosulhat, érdemes ezért kipróbálni valahol előtte...
Én mindenképp veszek egy szettet, mert mostanában a jobb fülemből minden nagyságú tip egy idő után kicsúszik, vagy szelel...mivel házilag készítettem már ehhez hasonlót, tudom, hogy ez lenne rá a megoldás...
Tapasztalatokról később írok...
Új hozzászólás Aktív témák
-
83900 - 83801
95969 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 85901 85900 - 85801 85800 - 85701 85700 - 85601 85600 - 85501 85500 - 85401 85400 - 85301 85300 - 85201 85200 - 85101 85100 - 85001 85000 - 84901 84900 - 84801 84800 - 84701 84700 - 84601 84600 - 84501 84500 - 84401 84400 - 84301 84300 - 84201 84200 - 84101 84100 - 84001 84000 - 83901 83900 - 83801 83800 - 83701 83700 - 83601 83600 - 83501 83500 - 83401 83400 - 83301 83300 - 83201 83200 - 83101 83100 - 83001 83000 - 82901 82900 - 82801 82800 - 82701 82700 - 82601 82600 - 82501 82500 - 82401 82400 - 82301 82300 - 82201 82200 - 82101 82100 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Multimédia, életmód, 3D nyomtatás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- (kiemelt téma)
● olvasd el a topic összefoglalót!

A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC drón szett 2 akkuval +extrák
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett kofferben, szűrőkkel
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- AKCIÓ! Lenovo LOQ 15AHP10 FHD GAMER notebook - Ryzen7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- Eladó Apple MXQT2D/A Magic Keyboard Német / 12 hónap jótállás
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

40e-n lehet.
hallgattam már őt azért tudom, a mostani fülesem is hangban túllépi, az összeszerelés el sincs gond vele és nem hiszem hogy a kiegészítő felszerelése gazdagabb lenne, EDC3! Az SM 80 is negyed áron majdhogynem jobbat kínál hangban.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)