- Fórumok
- Multimédia, életmód, 3D nyomtatás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- (kiemelt téma)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
82400 - 82301
95973 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 83901 83900 - 83801 83800 - 83701 83700 - 83601 83600 - 83501 83500 - 83401 83400 - 83301 83300 - 83201 83200 - 83101 83100 - 83001 83000 - 82901 82900 - 82801 82800 - 82701 82700 - 82601 82600 - 82501 82500 - 82401 82400 - 82301 82300 - 82201 82200 - 82101 82100 - 82001 82000 - 81901 81900 - 81801 81800 - 81701 81700 - 81601 81600 - 81501 81500 - 81401 81400 - 81301 81300 - 81201 81200 - 81101 81100 - 81001 81000 - 80901 80900 - 80801 80800 - 80701 80700 - 80601 80600 - 80501 80500 - 80401 80400 - 80301 80300 - 80201 80200 - 80101 80100 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-07-31 12:55 Téma összefoglaló

Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stellaz
veterán
-
-NoVa-
veterán
-
Tulku
veterán
-
kalanchoe
senior tag
-
flash-
veterán
hát korábbi ph-s tanácsok alapján mevásároltam az Soundmagic E80s fülest.
Ibasso dx50 hanglejátszóm van, amit előtte vsonic gr07 classic fülessel használtam,de mivel az szétszakadt, kerestem egy másik fülest ami kicsit más..
hogy miért?
A GR07 nagyon részletes hangzású füles, de totálisan száraz hangzást produkál. semmi melegség a hangjában. a magas hangok pedig nem csak tűélesek de még rá is élesít. A tere nagyon nagy ami mindennapi zenehallgatáshoz nem jó. nagyon lefárasztja a fület,és teljesen más módón prezentálja a zenéket mint amilyennek a studiósok lemixelték(ők nem abba gondolkodnak hogy majd mindenki monitor fülhallgatón fogja a zenéjüket hallgatni óriási térrel)nos milyen a Soundmagic?
tiszta hangzás, de egyáltalán nincs nagy tér, sőt semmi olyan plusz tere nincs ami egy kommersz hifinek vagy fülesnek ne lenne,de ez nem baj! tisztán visszaadja a zenét, és ennyi.a magas hangok mégsem túlélesítettek.a füles hangzása pedig nem annyira száraz, nem fárasztja a fület! nagyon kellemes 2 óra után is hallgatni.olyan mint amikor a hifimen elinditok egy zenét halkan és már szól órák óta és még mindig hallgatnám..
jól szól természetesen a rock, de amit eddig kiemelnék az a klasszikus zenei énekszólók énekrészek. élvezetesen adja vissza tényleg! talán ami hátrány a gr07-el szemben az a vonós hangszerek tónusa valahogy nem érzem azt hogy ott ülnék az első sorban és ez nem a tér hanem a hangszerek hangszine miatt van.nem annyira természetes.de nem csúnya csak más.
szokni kell még de nagy remény hogy már elsőre így tetszik.
ja és még egy előny a gr07-el szemben:ez nem akar kifordulni a fülemből. bedugom, 2 óra után is ugyanott van. ennyi
majd teszt folyt köv.
eddig véleményem szerint pont abban jobb a gr07től amiben kell, 19ezerért nagyszerű vétel. -
törölt tag
-
törölt tag
Mivel nem támogat BT-t, így az nem nagyon fog menni, de élő adáshoz amúgy sem lenne annyira egyszerű dolog, mert az átlag BT átvitelnek van egy olyan 250ms késleltetése, ez meg észrevehető már eléggé, ha nem tud rá kompenzálni a tévé, vagy nem olyan átvitelt használ a két eszköz, aminél alacsonyabb a késleltetés.
Digitális kimeneten tudnál kötni rá valami hangfalat, de egy használható (pl. XMOS jellegű) DAC majdnem a tévé árával vetekszik, szóval nem gondolnám, hogy járható út.
Ha annyi a baj, hogy halk, akkor esetleg megpróbálhatsz a jack kimeneten rákötni valami hangfalat, hátha úgy elég lesz. Részletesebb és szebb hangot nem hinném, hogy kapnál azzal, de hangerőt, meg testességet tudna még hozni. -
rinpocse
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy itt kell-e megkérdeznem a következőket!
Vettem a feleségemnek a konyhába egy GABA GLV-2401 típusún TV/monitort. A hangja, hogy finoman fogalmazzak, hagy némi kivánnivalót maga után. Ezek a kimentek vannak a gépkönyv szerint.
1*Digitális hang kimenet (coaxial kimenet)
1*fülhallgató kiment (3,5 jack kimenet)Lehet-e, s ha igen PC-s kábeles vagy blutooth hangszorót rákötni, hogy legalább normális hangja legyen?
Köszönöm.
-
kalanchoe
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg egy Sony MDR-EX15LP fülhallgatót használok már lassan egy éve, nagy megelégedéssel. Azonban gondolkodtam ennek lecserélésén, nem tudom mit lenne érdemes vásárolnom.
- Maximum 10-15 ezer forint körül nézelődök.
- Lehet vezetékes is, de vezeték nélküli is, ez számomra teljesen mindegy, mivel van jack port a mobilomon. Vezeték nélküli fülesem még nem volt, így nem tudom mennyiben különbözik a kettő. Néha jó lenne kábel nélkül, néha pedig jó, ha van, mert így bármihez könnyedén csatlakoztathatom, és nem kell tölteni sem.
- In-Ear típusú legyen, az Earbudokat nem szeretem, kényelmetlenek, és mindig kiesnek.
- Itthonról rendelnék, külföldi rendeléssel nem szeretnék vacakolni. (Sok idő mire megjön, körülményes, stb.)
- Zajszűrés jól jönne, nem muszáj aktív zajszűrésnek lennie. Gondolom ezt nincs is ebben az árkategóriában. Például a mostani zajszűrése is teljesen jó a számomra felhasználási igényeim mellett, de ettől rosszabb ne legyen.
- Általában pop, dance, elektronikus műfajban hallgatok zenéket, elég a kellemes basszus is a számomra.
- Utazás, futás közben, stb. hallgatnék vele zenét. Szóval kicsit változatos helyzetekben.
- Színben lehetőleg fekete, fehér, vagy kék legyen, és szimpla.
- Mikrofon jó ha van, de eddig talán összesen 2x használtam.
- Hangerőszabályzó gombok sem fontosak, teljesen jól megvagyok nélkülük is.Remélem mindent leírtam, amiből meg lehet állapítani a nekem javasolt fülhallgatót.

Előre is köszi a segítséget!
-
törölt tag
-
1eske
tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok, vezeték nélküli fülhallgatót keresek a következő paraméterekkel:
- Főként kisimult, semleges karaktert favorizálom. (Jelenleg egy NAD VISO HP50 fejhallgatóm van). Döntő többségében elektronikus zenét hallgatok, viszont a túlzottan sok mélyt nem szeretem.
- Fontos legyen, hogy jól zárjon, akár aktív zajszűréssel is, de ha kell akkor egy gombnyomással be tudja engedni a külső zajokat, mint ahogy azt a Sony wh-1000xm3 is tudja.
- Ársávban 300 EUR vagy 100k forintot szabnék meg, de ha egy 150 eurós fülhallgató is betölti a szerepet, eszem ágában sincs többet költeni rá.
- Mikrofonra nincs szükségem, de mindenképpen plusz pont ha van.
- Külföldről, akár Amazonról is tudom venni, tehát nem kizárólagl az itthoni piacról várok javaslatokat.
- Gondolom azt talán mondani se kell, hogy valami minőségi BT szabvánnyal rendelkezzen, amit a Samsung Galaxy S10 telefonom is támogasson.
- Fontos a teljesen kábelmentes megoldás és a stabil BT kapcsolat, alacsony késeltetéssel, hogy videónézésre is alkalmas legyen.
+1: Jelenleg egy Meizu ep 51 fülhallgatóm van, aminek a hangjával meg vagyok elégedve, annak ellenére, hogy nem egy drága darab. Viszont se nem kényelmes a fülben, se nem praktikus a nehéz aszimmetrikus kábele miatt.
Bármilyen infóra még szükség lenne, írjatok nyugodtan!

Köszönöm!

-
tknof1871
őstag
Üdv! Az ear tip lyuk méretet "Tx00" számmal adják meg? (T100 T200 T300 stb.) Aliexpress pl. T számokat használ. Valaki tud egy helyet ahol leírják melyik vetőcsőátmérőhöz melyik Tx00 számú ear tip való?
-
wjoe
tag
-
Bodz
nagyúr
-
flash-
veterán
szerintetek ez mennyire férfias szín?
[Soundmagic e80s gold]feketébe vagy fém szinbe jobb lenne, de fém szinbe csak 28k ért találok...

tipikus magyar gyökérség hogy a szín meghatározza az árat...

-
HXY
addikt
-
Yeffy
veterán
-
SkyTrancer
senior tag
-
Yofej75
aktív tag
-
pulutodurumo
őstag
-
Kátai
senior tag
-
SirRasor
addikt
-
-NoVa-
veterán
-
Yofej75
aktív tag
Attól függ, hogy a saját 3,5 mm-es aljzatba dugod a fülhallgatót vagy használsz külső DAC-ot. Személyes kedvencem volt éveken keresztül DAC nélküli zenehallgatásra a PowerAmp, az utóbbi időben már alig van alkalom, hogy ne használjak külső DAC-ot így megvettem az Usb Audio Player Pro nevű appot is ami szerintem a kategória csúcsa. (PowerAmp olcsóbb, a full version unlocker itt van)
-
stellaz
veterán
-
Kátai
senior tag
Androidra milyen alkalmazást javasoltok zene hallgatásra?
-
Krissz5435
aktív tag
Tárgytalan.
-
Krissz5435
aktív tag
Hello!
Kinéztem egy BT fülest:
Soundmagic E10BTLáttam, hogy Telekomnál 10k-ért árulják, ami jó vételnek tűnik, de jelenleg nincs készleten.
A következő lépcső a Bestbuy lenne ahol 17k-ért meg tudnám venni készletről.
Van esetleg olyan hely, ahol 17k-nál olcsóbban meg tudnám venni?
Várok még picit a Telekomnál, hátha lesz, de nem tudnak sajnos semmit, hogy mikor érkezik ismét belőle.Előre is köszi a választ.
-
-NoVa-
veterán
-
stellaz
veterán
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Korábban volt kérdésem, hogy mit ajánlotok szép mély hangzáshoz a Sony helyett.
Ajánlom ezt: Panasonic RP-HTX20BE-K fekete Bluetooth Ergofit fülhallgató headsetMeg vagyok elégedve nagyon vele. Ahogy beül a fülbe,tökéletesen szigeteli a külső zajokat, és kitűnő a basszus. A közép és a magas is megvan végre.
-
törölt tag
-
H2o-pok
senior tag
Pont irtam is a srácnak hogy mi lesz a reakció. És igazam lett, Tudtam hogy ez lesz a válasz,hogy 30ezer alatt nincs jó. 😂
Biztos azért mert 30ezer alatt az összes létező márka a polcon van, és hallotta az összeset. -
darvinya
titán
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
Vezeték nélküli fülest szeretnék, ami kényelmes, tisztán szól. Amihez használnám az sportolás, néha telefonálás, illetve amivel használnám az egy Xiaomi MI 9 SE telefon. Illetve jó lenne, ha nem merülne le hamar, tehát egy edzést bírjon ki

- Legfontosabb, hogy megszabjuk a stílust, hogy milyen irányzat, amit a leginkább hallgatunk, ha vegyes, akkor legalább pár műfaj felsorolásával segítsétek a tanácsadóitokat.
Stílus mindegy, csak edzéshez használnám, néha telefonáláshoz , de az ritka- Mit várunk el a fülhallgatótól leginkább (izoláció, kiegyenlítettség, mélyorientáltság, V-kiemelés, részletesség, strapabíróság stb.)?
Szépen szóljon , ne recsegjen, ne menjen hamar tönkre- Milyen árban gondolkozunk?
Maximum 20.000 Ft - nagyon nagyon max 30.000 Ft- Milyen kialakítást keresünk?
Vezeték nélkülia, In-ear/IEM (hallójáratba helyezhető), esetleg Earbud (fülkagylóba ültethető) fülhallgatót : Mindegy, kényelmes legyen.
b, Milyen kábelvezetésű fülest keresünk, fül felett átvezethető, vagy hagyományos megoldásút.
c, Normális kialakítás, vagy nyak mögött elvezethető kábel.
d, Van-e szükségünk mikrofonra, vagy távirányítóra? A mikrofon nélküli fülhallgatók minden eszközzel jól szoktak működni, de mikrofonos/távirányítós esetén figyelni kell a választásnál a bekötés polaritására, illetve a készülékek kompatibilitására. Egyes lejátszók, telefonok nem szeretik a fordított/normál polaritásúakat.- Ha pontos elképzeléseink vannak, akkor jöhetnek az egyéb kívánságok, mint például kinézet, azon belül is a szín, anyaghasználat, vagy speciális célokra való kialakítás, mint például a sportolás közbeni használat.
Sportoláshoz lenne.Köszönöm.

-
tknof1871
őstag
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Beyerdynamic Byron (vezetékes) fülesem van, valahogy meg lehet oldani hogy PC-n is működjön a mikrofon?
-
Kátai
senior tag
-
vicze
félisten
-
Yeffy
veterán
-
-NoVa-
veterán
-
vicze
félisten
-
H0r1
tag
-
Yeffy
veterán
Egy kis heads-up, ha erdekel teged, es/vagy a tisztelt nagyerdemut.

Sikerult sokkal jobb hangkepet elovarazsolnom a fulesbol, a basszus most mar olyan, amire szamitottam, a tobbi hangsav is jonak tunik!

Bizom benne, hogy mind a tovabbi EQ reseteles/baszkodas, mind a ~40 ora bejaratas 4/5 hangeron segitett ebben.
Van egy ket zene, aminel ilyen alapzaj szeruseget hallok, amit az elozovel nem, ezt ertelmeztem korabban "rajta levo fatyolnak" szerintem, de nem mindegyiknel van, ugyhogy ez gondolom azt jelzi, hogy a forrasfajl-lal van gond, mondjuk szar a kodolasa. MAjd keritek jobb minosegut.A fulbogyeszekbol meg a nagy lyuku, kozepes meret nez ki jonak, az a premium is allat, nagyon jol korbeszigetel, csak mivel ilyen szivacsos, tartok tole, h hamar megadja magat (napi tobbszor rakom ki/be a fulembe a fulest), igy egyelore visszaraktam a csomagolasba.
Tovabbi erdekesseg, hogy kaptam egy mobilokhoz valo jack adaptert (is), aminek nem ertem az okat, miert, ha azzal hasznalom, olyan lesz a hangja, mint amikor csak felig van bedugva, es ilyen szakadozo. Mindegy.
Koszonom a segitseget Mindannyiotoknak, ugy nez ki, jo kis fules lesz ez!

-
kemcso
Ármester
-
Laby
őstag
Sziasztok!
Meglehetősen "proli" kérdéssel érkeztem ebbe a topic-ba.

Van egy Apple Airpods-om.
Imádom a hangzását, ebből biztosan kitaláltátok hogy nincs egy nagy spíler fülem ehhez az egészhez.
Asztali számítógéphez keresek olyan EARBUD (! az agyba dugósat nem tudom elviselni 10 percnél tovább) 3,5mm jack dugós fülhallgatót ami hasonlóan jó hangzással rendelkezik.
Gondolom sokaknak kevés ez a hangzás, nekem tökéletes hangzása van, nem cincog, nincs doboz hangja és tök jó basszus is van ahhoz képest hogy earbud.
Yuin69 és Piston füleseket próbáltam már, a Yuin nem volt rossz de nekem az Apple jóval jobbnak tűnik.Adná magát hogy egy iPhone fülhallgatót vegyek, de az újabbak már nem jack dugósak ugyebár, a régieknek meg nincs ilyen hangzása.
Számítógép alaplapi hangkártyáról lenne meghajtva, bár gondolkozok egy Creative Sound Blaster PLAY! 3 vásárlásán is.
Leginkább játékokhoz használnám, mert nem szeretem a nagy fejhallgatókat.Köszi!

-
vicze
félisten
"miből lehet az a füles, ki tudja pontosan"
Ha veszed a fáradságot elég könnyen megtudhatod.A Rock meg egy színész, azt játszik el, amiért megfizetik, legyen az bármilyen szörnyű moslék is.
UA meg egy buget brand brutális marketing erővel, és ezt úgy mondom, hogy minden cuccom UA, és pont azért mert olcsó. A minősége durván hullámzó attól függően, hogy kambodzsai, mexikói vagy egyéb ország, azon belül is random gyárakból, borzalmaz minőségbeli különbségek vannak. Többieknél ez jóval stabilabb.
-
artos
tag
-
stellaz
veterán
Konkrét tapasztalatom nincs ezekkel, de volt 2 Panasonic inear fülesem, nagyon kényelmes viseletük és szerethető hangjuk volt.
-
Matgabka
csendes tag
Sziasztok!
Barátnőm szeretne fülhallgatót az alábbi feltételekkel:
-xiaomi mi 8-hoz,
-20e Ft körül,
-általános használat (tömegközlekedés, néha otthon, egyetemen, stb.),
- vegyes zenehallgatásra (pop, rock, alter, stb.),
-normális kialakítással, in-ear, és
- jó lenne fehér színben.
Tudnátok ajánlani ehhez pár típust?
Köszönöm!
-
darvinya
titán
-
darvinya
titán
-
Yeffy
veterán
-
Bodor
veterán
Sziasztok! Tud valaki Budapesten olyan boltot, ahol tudok venni normális minőségű, de nem aranyárban 2.5-es balanced jack dugót a W40-emhez?
Kácsában csak elég drága van...
Vagy ha van valakinek egy felesleges?

-
kemcso
Ármester
-
gianni85
veterán
Én rövid ideig használtam pc és fejeserősítő között, és összeszedett egy kis zajt. Bár nem emlékszem már milyen módban volt, lehet a belső akksit használva megszűnt volna, meg amúgy se akarok messzemenő következtetéseket levonni egy usecase-ből. Az azért elég jó ajánlólevél a kis cuccnak, hogy olyan 2év csapongás, és állandó fejes-füles-dac-erősítő váltogatás után már több mint fél éve meg se fordul a fejemben leválltani, és 500-1000€ füles mellett sincs szegyenkeznivalója.
-
darvinya
titán
-
kemcso
Ármester
-
darvinya
titán
-
Bpisti84
tag
Sziasztok!
Nem tudok dönteni 1More E1026bt és Sabbat E12 között.
Ki melyiket ajánlaná?
-
törölt tag
-
s4tch
veterán
-
Tulku
veterán
-
törölt tag
-
Tulku
veterán
-
f4lcon
addikt
-
s4tch
veterán
f4lconnak utolsó infóm szerint iPhone-ja van.
-
pulutodurumo
őstag
-
s4tch
veterán
-
f4lcon
addikt
na nem bírtam tovább, megvettem india Earstudio ES100-át

-
moma
őstag
-
Kobe
veterán
-
tknof1871
őstag
-
moma
őstag
-
-NoVa-
veterán
-
Kobe
veterán
-
-NoVa-
veterán
-
Kobe
veterán
Lehet velem van a gond, de fiio btr3 ra nincs valami aktiv zajszures funkcio a szoftverben?
Mindenki agyondicserte a mikrofonjat hogy egy sima headsethez kepest mennyire jo, hat nalam eddig hasznalhatatlan, telefonalashoz
Az utca es hatterzajbol a legaprobb neszt is osszeszedi es felerositi, de a beszedhangot meg alig lehet hallani a tulvegen
En gallerra vagy rovidujjunak az ujjara szoktam csiptetni, de az a 10-20 centi tav ennyire athidalhatatlan? Ugy hogy a 30-40 meterre elmeno villamosnak a zajat megugy tovabbitja mintha a sinen allnek -
Yeffy
veterán
-
tknof1871
őstag
-
kemcso
Ármester
-
moma
őstag
Ha egy Earbud típusú fülhallgató(Venture Electronics Monk) könnyen kiesik a fülemből, lehet ezt valahogy hackelni? Valamivel változtatni az alakján, valami ráragasztható paszta vagy nem tudom.
-
törölt tag
-
H0r1
tag
3 sciteces UA polo kambodzsa, 2 parndorfbol vett mexikoi, a rovidnadrag meg asszem banglades, de utobbiba nem vagyok biztos.
Teljesen jo polo, ezert vettem ezeket, de falmaszashoz pl decathlonost hasznalok (mert az szakadni fog ha fennakadok) es komolyan erezheto kulonbseget nem tapasztaltam. Izzadok mint a lo, akar sulyzos akar falmaszas edzesrol van szo.
Viszont a rovidgatya.. Mintha nem is lenne rajtam semmi, kenyelmes, nem zavar, hibatlan. Sose masik nadragot
-
eladogeppc
veterán
Azért azt tegyük gyorsan hozzá, hogy kambodzsában valószínűleg nem csinálnak minőségi edző cuccokat.
Az, hogy miből lehet az a füles, ki tudja pontosan ?
Dwayne Johnson valószínűleg nem adja a nevét egy szarhoz.
Ha ismered az UA cuccokat, akkor tudhatod, hogy igen is jól szellőző edző felsőket készítenek. Vettem 3 kupakos Decathlon felsőt egyébként 1500-ért, 3500-ért, és végül csak a 7eFt-os Decathlon felső lett jó, amit nyúzok már lassan 3 éve. Illetve UA pólóm is amit 6-7-ért vettem boltban közel 3 éve szintén az edző társam. -
H0r1
tag
Köszönöm szépen mindenkinek a választ!
Annyira tolja dwayne johnson az instan, hogy majdnem elhittem, valamennyire minosegi termekrol van szo. Mivel a hattertechnikahoz ennyire nem ertek, akar be is szophattam volna, de egyebkent ennel olcsobban itt a jabrat tobbszor emlitettetek TWS szegmensen belul.
Szimplan szeretem a markat , sok edzo ruham UA, de nem tud tobbet mint barmelyik masik 3db kupakbol keszult edzo polo.
-
vicze
félisten
Ahogy a többek írták. + még annyit hozzátennék, hogy ez a tipikus esete annak, amikor a lehető legolcsóbb terméket, a lehető legdrágábban akarja valaki eladni. Se Qualcomm BT chip, se Varta elem, mindegyikből egy noname kínai gyártót választottak, ez kb. elmond mindet a termékről.
Under Armor ruhát gyárt Kambodzsában gyerekmunkával, nem pedig elektronikát.
A név max. a lehúzás legmagasabb fokát garantálja. -
törölt tag
Ha ugyanolyan mélyeket akarsz, akkor ugyanúgy elnyomott magasak is lesznek mellé. Ezek arányosan érzékelhető tartományok, ha valamiből sok van, akkor a többiből kevesebbet érzékelsz majd (ha mindenből sok van, az egyenlő a hangerő növelésével).
De a többit nem ismerem közelebbről, így arra nem tudok válaszolni, hogy melyiknek lesz olyan hangképe, mint a Sonynak. -
Bodz
nagyúr
-
kemcso
Ármester
-
H0r1
tag
Szerintetek az under armour márka indokolatlanul növeli egy termék árát, vagy attól még lehet jó, hogy ilyen márka áll mögötte?
-
eladogeppc
veterán
-
törölt tag
Ezek közül az RHA, de azért ott biztosan nem lesz annyi basszus, mint egy Sony eXtraBass fülesben. Jobb basszus lehet, csak mennyiségben annyi nem nagyon.
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
20-30eFt körül keresek megvásárolható, nem eBay, hanem eDigital/BestByte/MediaMarkt boltokban fülsest. In-EAR.
Eddig ez volt, de vége van neki sajnos SONY-MDR-XB70BT : [link]Ezt vettem, de visszavittem, mert egy hulladék halk és gyenge Pioneer-SE-C7BT: [link]
Ezeket néztem:
Panasonic-RP-HTX20BE [link]
JBL E25BLK [link]
SENNHEISER CX 6.00 [link]
RHA MA650 [link]Ezeket néztem, kellemes basszusokhoz szoktatott a SONY, hasonlót keresek. Sajnos ott a magas vissza volt véve.
-
lsebestyen
addikt
-
stellaz
veterán
Előtúrtam a régi sony SBH-20 bluetooth lejátszót, amiben az a jó, hogy van 3.5 jack kimenete és ezzel a KOSS egycsapásra kellően hangos (és bluetootos, távvezérlős) lett, sőt, maximum hangerőn már sok is, még utcazajban is.
Úgy látszik, hogy a Xiaomi redmi note 5 ennyit tud. szép hangja van, csak egy nagyot kicsit halkabb, mint jó lenne zajosabb környezetben.
-
kemcso
Ármester
Meizu EP51 szokott pl ajánlott lenni
Új hozzászólás Aktív témák
-
82400 - 82301
95973 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 83901 83900 - 83801 83800 - 83701 83700 - 83601 83600 - 83501 83500 - 83401 83400 - 83301 83300 - 83201 83200 - 83101 83100 - 83001 83000 - 82901 82900 - 82801 82800 - 82701 82700 - 82601 82600 - 82501 82500 - 82401 82400 - 82301 82300 - 82201 82200 - 82101 82100 - 82001 82000 - 81901 81900 - 81801 81800 - 81701 81700 - 81601 81600 - 81501 81500 - 81401 81400 - 81301 81300 - 81201 81200 - 81101 81100 - 81001 81000 - 80901 80900 - 80801 80800 - 80701 80700 - 80601 80600 - 80501 80500 - 80401 80400 - 80301 80300 - 80201 80200 - 80101 80100 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Multimédia, életmód, 3D nyomtatás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- (kiemelt téma)
● olvasd el a topic összefoglalót!

A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD FX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- VR topik
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bontatlan Zacsis Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -50% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- Powercolor Radeon RX 6700 XT 12Gb
- Szabad személyre 2.0 LANCOOL 216RX Black ÜRES Gépház Ingyen MPL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest