- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- V.Milán: ⭐DICSŐSÉGFALAM⭐
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU Rekordok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkutya01
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék bluetooth-os fülhallgatót vásárolni futáshoz.
Nézegettem már több fülest is, többek között:- http://www.jaybirdsport.com/x2-bluetooth-headphones/ - nem találtam olyan magyar boltot, ahol megrendelhetném (igazából már az előző verziója is jó lenne, a sima X)
- plantronics backbeat fit(egyik ismerősömnek van, kipróbáltam, de nekem elég halknak tűnt.. viszont pozitív, hogy akárhogy ráztam a fejem, szinte meg sem mozdult cseppálló..) 30e
- JBL Synchros Reflect BT Sport 25e
- JBL Reflect Response Bluetooth(itt az akku a nyakrasimul és abból megy a kábel a fülbe, ki kéne próbálni, hogy egyáltalán kényelmes-e, de még nem találkoztam ilyen fülessel Veszprémben..) 45eTudtok ajánlani más fülhallgatót is?
Eddig talán a JBL Synchros Reflect a legszimpatikusabb, de lehet kipróbálás után a Reflect Response-t venném. Egyébként a Jaybird tetszik a legjobban, de külföldről nem szívesen rendelnék és 60-70e már egyébként is sok lenne érte.Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Asus Dual Geforce RTX4070 12GB - Garancia: 2026.07.
- BLITZWOIF BW-V7 7-HÓNAPOS KÍVÁLÓ ÁLLAPOTBAN ELADÓ !!!!!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Microsoft Surface Go laptop 12,4" i5/8GB/128GB újszerű állapotban
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung S23 128/8GB / normál állapotban / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest