Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
"amit még a 16 vs. 26 mpix méretet figyelembe véve is nagy javulás"
Ezt most az MFT vs Fuji X összehasonlításra mondod? Mert Fujinál volt még a kettő között egy 24 mpx köztes állomás is.
"Nomeg az új filmszimek, amik rohadtul nincsenek meg a régiekben"
Alapvetően ilyen infókat vártam.
Btw most eléggé rosszul lettem, mert hajlok az X-T30 II-re, de egyik pillanatról a másikra 330-ról felugrott az ára 380 ezerre (miközben ez "békeidőben" egy 270 ezres váz és már a 330-ra is kicsit szívtam a fogam).
Ez már eléggé verdesi a fájdalomküszöböm egy IBIS nélküli gépért (főleg úgy, hogy pár hónapja még az X-S10 került 330-ba, most egy százassal több). Ki akarom próbálni a napokban az X-E4-et is, csak időt kéne szánnom valamilyen bemutatóterem felkeresésére, de már látom a lelki szemeim előtt, hogy túl sokat vágott a Fujifilm a kezelőszerveken. Ha csak és kizárólag street/utazós fotóra kéne egy kicsike gép, akkor persze nem zavarna, de nem csak arra használnám. Ráadásul ahogy fogynak abból is a régi árfolyamon beszerzett készletek, ez is 380 ezernél lesz pillanatok alatt árban.
Úgy érzem magam, mint amikor egy éve PC-t akartam fejleszteni és ott álltam a nyár végén csillagos égbe elszállt GPU árakkal és néztem ki a fejemből (végül így lett MacBook, mert a nagyon alkalmi játékot megoldom konzollal).
Új hozzászólás Aktív témák
Üzletelni a Hardveraprón lehet csak!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- 19.900 Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest