Hirdetés
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimda
addikt
válasz
MrKentsfield
üzenetére
Én beismerem,netfüggö vagyok...a szabad óráimat a gép elött töltöm,naponta 5 órát biztosan...persze próbálom az idömet úgy beosztani,hogy mindent el tudjak intézni...albérletben lakom és amikor hazajövök,az elsö a powergomb...
Emléxem régen nem érdekelt a net...inkább játszottam mint egy hülyegyerek...egyik barátom azt mondta,hogy figyeld meg bazmeg,ha megismered a netet,jobban leköt majd mint a game...akkor csak röhögtem rajta...késöbb egyre inkább kiváncsivá tett,hogy mégis milyen lehet a világháló...elöfizettem egy mobil internetre (akkoriban csak ez volt elérhetö)...átestem én is kezdök szerencsétlenkedésén és kialakult egy megszokott életritmus...függö lettem...ma már szélessávú kapcsolaton nyomom és egyáltalán nem érzek büntudatot...és tudjátok miért?...lehet úgy élni,hogy az embernek jusson ideje mellette még egy jó kiadós hancurra is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- BMW topik
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Laptop csatorna inditasa 2023 vegen YouTube-on?
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad B50-80, 15,6" HD, i3-5005 CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- HP EliteBook 840 G3, 14" HD, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 128GB M.2 SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( o
- HP EliteBook 840 G2, 14" HD, i5-5300U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Dell Vostro 5481, 14" FHD, i5-8250U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Samsung Galaxy S23 8/128GB fehér
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest