Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimda
addikt
válasz
MrKentsfield
üzenetére
Én beismerem,netfüggö vagyok...a szabad óráimat a gép elött töltöm,naponta 5 órát biztosan...persze próbálom az idömet úgy beosztani,hogy mindent el tudjak intézni...albérletben lakom és amikor hazajövök,az elsö a powergomb...
Emléxem régen nem érdekelt a net...inkább játszottam mint egy hülyegyerek...egyik barátom azt mondta,hogy figyeld meg bazmeg,ha megismered a netet,jobban leköt majd mint a game...akkor csak röhögtem rajta...késöbb egyre inkább kiváncsivá tett,hogy mégis milyen lehet a világháló...elöfizettem egy mobil internetre (akkoriban csak ez volt elérhetö)...átestem én is kezdök szerencsétlenkedésén és kialakult egy megszokott életritmus...függö lettem...ma már szélessávú kapcsolaton nyomom és egyáltalán nem érzek büntudatot...és tudjátok miért?...lehet úgy élni,hogy az embernek jusson ideje mellette még egy jó kiadós hancurra is...
Új hozzászólás Aktív témák
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- iPhone 15 Plus 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest