- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kimmuriel
aktív tag
Ezen a 2 db 5.25-ös helyen mondjuk én is morcoltam, hogy elég kevéske!
Szeretnék még egy Scythe Kaze Server 5.25 előlapi panelt is, ha már ennyi venti van a kuckóban, de sajnos nincs hely neki... Hacsak nem szórom ki az egyik ODD-t. Mondjuk a potik miatt amúgy is szívás, az ajtót nemigen lehetne becsukni miattuk, ha meg hátrébb csúsztatnám az egészet, akkor elég bénán nézne ki.
Vki írta, hogy a csavarokról könnyen kopik a fekete festés... Nos, ez igaz, de azért lehet azt óvatosan is húzni! Szvsz ha minden kötél szakad, akkor meg legfeljebb nekiesik az egyszeri jómunkásember fekete alkoholos filccel, ha nagyon nem bír magával, oszt akkor jóvan...
Az előlapi LED-re meg én is ugyanazt tudom mondani, mint Egon kolléga úr, hogy nem árt, ha van némi vizuális feedback a gép állapotáról. Én tuti nem húzom le a deszkáról!
Ehh, most nézem mit ír Egon... Az Antec P180 tényleg műanyag oldallapos? Ez komoly?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest