- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kimmuriel
aktív tag
Az oldallapok egyébként eléggé elállnak a ház tetejénél, szvsz ekkora lóvéért cserébe azért ennél jobb illeszkedést várt volna az ember...
A ház tetején lévő 3,5-es jack dugasz amúgy baromira szorul, igencsak erősen kell kitépni a dugót belőle...
Nekem a reset gomb nem gázos, elég kicsi kezem van, így könnyen meg tudom nyomni. Az előző házon volt annyira apró, hogy csak a kisujjam körmével lehetett benyomni, de nagyobb kezű ember már csak toll- vagy ceruzaheggyel boldogult volna. Na az volt igazán szívás!
A porszűrőt is elég necces lesz takarítani, mert ahhoz eléggé be van építve a ház a bútorok közé...
A hálója amúgy elég gyengusnak tűnik... És nem értem, miért csak egy lapos, a Define Mininél emlékeim szerint duplázva volt (tehát nem csak a táp alatti, hanem a mellette lévő venti részt is takarta), nem értem itt miért nem tudták megoldani!
Az előlapi venti ajtó beragadásnál célszerű a másikat kinyitni, és onnan kipiszkálni a beragadtat. Sajnos nem egyedi hiba, van rá „hajlama” a kuckónak!
A felsorolt hibák ellenére elégedett vagyok (bár lehet, hogy a leírás alapján nem ez jött le), ezek is inkább az árcédula tekintetében fájóak igazán. De azért nem árt kigyűjteni és összegezni ezeket a felmerült problémákat, hogy mindenki tisztában lehessen vele, mielőtt vásárlásra adja a fejét. Azért marad a „recommended”-kategória!
Amúgy örülök az Antec P180-assal történő összehasonlításnak, ez volt a másik ház, amin elfilóztam...
Új hozzászólás Aktív témák
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest