Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kimmuriel

aktív tag

válasz Egon #421 üzenetére

Az oldallapok egyébként eléggé elállnak a ház tetejénél, szvsz ekkora lóvéért cserébe azért ennél jobb illeszkedést várt volna az ember...

A ház tetején lévő 3,5-es jack dugasz amúgy baromira szorul, igencsak erősen kell kitépni a dugót belőle...

Nekem a reset gomb nem gázos, elég kicsi kezem van, így könnyen meg tudom nyomni. Az előző házon volt annyira apró, hogy csak a kisujjam körmével lehetett benyomni, de nagyobb kezű ember már csak toll- vagy ceruzaheggyel boldogult volna. Na az volt igazán szívás! :W

A porszűrőt is elég necces lesz takarítani, mert ahhoz eléggé be van építve a ház a bútorok közé... :O A hálója amúgy elég gyengusnak tűnik... És nem értem, miért csak egy lapos, a Define Mininél emlékeim szerint duplázva volt (tehát nem csak a táp alatti, hanem a mellette lévő venti részt is takarta), nem értem itt miért nem tudták megoldani! :(((

Az előlapi venti ajtó beragadásnál célszerű a másikat kinyitni, és onnan kipiszkálni a beragadtat. Sajnos nem egyedi hiba, van rá „hajlama” a kuckónak! :W

A felsorolt hibák ellenére elégedett vagyok (bár lehet, hogy a leírás alapján nem ez jött le), ezek is inkább az árcédula tekintetében fájóak igazán. De azért nem árt kigyűjteni és összegezni ezeket a felmerült problémákat, hogy mindenki tisztában lehessen vele, mielőtt vásárlásra adja a fejét. Azért marad a „recommended”-kategória! :R

Amúgy örülök az Antec P180-assal történő összehasonlításnak, ez volt a másik ház, amin elfilóztam... :K

• Egon

nagyúr

Ami kimaradt a negatívumok sorából.
    Nem értem a koncepciót: 8 db 3.5 colos, és csak 2 db 5.25-ös hely?!? :( Mi a fenének? Miért nem lehetett a 3.5-ös helyek rovására, legalább még egy 5.25-ös helyet betenni?!? Lehetett volna mondjuk kettővel kevesebb kicsi és eggyel több nagy hely (aki hat merevlemeznél többet akar egy házba szerelni, az vegyen toronyházat).
    Ráadásul - mivel nincs kívülről is elérhető 3.5 colos hely - ha valaki neadjisten floppy-meghajtót, esetleg 3.5-ös helyre beszerelhető akármit (kártyaolvasó, ventilátor-szabályzó panel) akarna használni, máris csak egy 5.25-ös hellyel rendelkezik, ami sok esetben kevés lehet (egynél több ODD használata, stb.).

• cszn

őstag

A részletekbe annyira most nem mennék bele. Kb egyetértek a leírtakkal, de mindkettőtök megjegyezte az erős bekapcsolást jelző világítást. Le is lehet húzni. :U Nálam fél percnél tovább nem ment az tuti.
    Mindent összevetve szerintem nagyon szerethető kis kuckó. :)

Új hozzászólás Aktív témák