- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kimmuriel
aktív tag
Az oldallapok egyébként eléggé elállnak a ház tetejénél, szvsz ekkora lóvéért cserébe azért ennél jobb illeszkedést várt volna az ember...
A ház tetején lévő 3,5-es jack dugasz amúgy baromira szorul, igencsak erősen kell kitépni a dugót belőle...
Nekem a reset gomb nem gázos, elég kicsi kezem van, így könnyen meg tudom nyomni. Az előző házon volt annyira apró, hogy csak a kisujjam körmével lehetett benyomni, de nagyobb kezű ember már csak toll- vagy ceruzaheggyel boldogult volna. Na az volt igazán szívás!
A porszűrőt is elég necces lesz takarítani, mert ahhoz eléggé be van építve a ház a bútorok közé...
A hálója amúgy elég gyengusnak tűnik... És nem értem, miért csak egy lapos, a Define Mininél emlékeim szerint duplázva volt (tehát nem csak a táp alatti, hanem a mellette lévő venti részt is takarta), nem értem itt miért nem tudták megoldani!
Az előlapi venti ajtó beragadásnál célszerű a másikat kinyitni, és onnan kipiszkálni a beragadtat. Sajnos nem egyedi hiba, van rá „hajlama” a kuckónak!
A felsorolt hibák ellenére elégedett vagyok (bár lehet, hogy a leírás alapján nem ez jött le), ezek is inkább az árcédula tekintetében fájóak igazán. De azért nem árt kigyűjteni és összegezni ezeket a felmerült problémákat, hogy mindenki tisztában lehessen vele, mielőtt vásárlásra adja a fejét. Azért marad a „recommended”-kategória!
Amúgy örülök az Antec P180-assal történő összehasonlításnak, ez volt a másik ház, amin elfilóztam...
-
Egon
nagyúr
Ami kimaradt a negatívumok sorából.
Nem értem a koncepciót: 8 db 3.5 colos, és csak 2 db 5.25-ös hely?!?Mi a fenének? Miért nem lehetett a 3.5-ös helyek rovására, legalább még egy 5.25-ös helyet betenni?!? Lehetett volna mondjuk kettővel kevesebb kicsi és eggyel több nagy hely (aki hat merevlemeznél többet akar egy házba szerelni, az vegyen toronyházat).
Ráadásul - mivel nincs kívülről is elérhető 3.5 colos hely - ha valaki neadjisten floppy-meghajtót, esetleg 3.5-ös helyre beszerelhető akármit (kártyaolvasó, ventilátor-szabályzó panel) akarna használni, máris csak egy 5.25-ös hellyel rendelkezik, ami sok esetben kevés lehet (egynél több ODD használata, stb.). -
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Villanyszerelés
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest