Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VHS digitalizálás
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razermazer
őstag
Sziasztok én már berendeltem a define minit elcsíptem az utolsót ami itthon kapható volt. Hétfőn veszem át vagy kedden, hopp hétfőn nem, mert pünkösd hétfő van
. A kis lian li 351-et váltja kicsit jobban elférek benne, bár ezt is szerettem. Vizes rendszer egy az egybe átültetve lesz belé. Így tényleg hűvös, és csendes lesz mint most. Nálam ez első látásra szerelem volt majd meglátom élőben folytatódik e a románc
. Képek jönnek természetesen, mert erről érdemes lesz. Egyébként ez acél ház ugye? mivel az alumínium nem ilyen nehéz alapból sem, 9-kiló a kicsike.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- SSD kibeszélő
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Milyen routert?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Pánik a memóriapiacon
- Kés topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- AKCIÓ! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. A kis lian li 351-et váltja kicsit jobban elférek benne, bár ezt is szerettem. Vizes rendszer egy az egybe átültetve lesz belé. Így tényleg hűvös, és csendes lesz mint most. Nálam ez első látásra szerelem volt majd meglátom élőben folytatódik e a románc
. Képek jönnek természetesen, mert erről érdemes lesz. Egyébként ez acél ház ugye? mivel az alumínium nem ilyen nehéz alapból sem, 9-kiló a kicsike.