Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razermazer
őstag
Sziasztok én már berendeltem a define minit elcsíptem az utolsót ami itthon kapható volt. Hétfőn veszem át vagy kedden, hopp hétfőn nem, mert pünkösd hétfő van
. A kis lian li 351-et váltja kicsit jobban elférek benne, bár ezt is szerettem. Vizes rendszer egy az egybe átültetve lesz belé. Így tényleg hűvös, és csendes lesz mint most. Nálam ez első látásra szerelem volt majd meglátom élőben folytatódik e a románc
. Képek jönnek természetesen, mert erről érdemes lesz. Egyébként ez acél ház ugye? mivel az alumínium nem ilyen nehéz alapból sem, 9-kiló a kicsike.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Subaru topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Gran Turismo
- Okos Otthon / Smart Home
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
- UPDATE!!! Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 5-11 gen.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman Z1 NEO ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. A kis lian li 351-et váltja kicsit jobban elférek benne, bár ezt is szerettem. Vizes rendszer egy az egybe átültetve lesz belé. Így tényleg hűvös, és csendes lesz mint most. Nálam ez első látásra szerelem volt majd meglátom élőben folytatódik e a románc
. Képek jönnek természetesen, mert erről érdemes lesz. Egyébként ez acél ház ugye? mivel az alumínium nem ilyen nehéz alapból sem, 9-kiló a kicsike.